DOOM i DOOM II ažuriranje omogućava 60fps i add-on podršku

Smarti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
32.288
1578672894542.png


DOOM i DOOM II igre, koje su prošlog leta objavljene za mobilne uređaje, ažurirane su velikim brojem novih funkcija i poboljšanjima, prema objavi kompanije Bethesda. Fanovima će se dopasti ove izmene, koje uključuju add-on podršku, kao i 60fps gejmplej na svim platformama. Igrači takođe sada mogu brže da sačuvaju i učitavaju igre.

Ponovo objavljene DOOM i DOOM II igre su dostupne za Android, iPhone, PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One. Igrači mogu da iskuse originalni gejmplej sa poboljšanim kvalitetom na pomenutim platformama. Pored 60fps podrške, tu je i opcija igranja u 4:3 odnosu stranica.

Ažuriranje dodaje i Level Select, za izbor težine, mape i epizode, dok Weapon Carousel omogućava prebacivanje između željenih oružja. Tu je i Quick Weapon Select, nova opcija za podešavanje ukupnog osvetljenja, mogućnost gašenja nasumičnih zvukova, nova grafika za "zdravlje" (health) i drugo.

Pored ovih izmena funkcija i gejmpleja, DOOM i DOOM II ažuriranje implementira ispravke bagova i druga poboljšanja, poput optimizacije za rendere, bolji radni vek baterije za Nintendo Switch, bržu navigaciju kroz menije i drugo.

Izvor: SlashGear
 

Back
Top