Donja granica za stupanje u intimne odnose...

Nego, kontam, jeste off ali ima primera žena koje su bukvalno procvetale posle razvoda. Znam bar jednu sa foruma i jednu iz svog neposrednog okruženja. Svaka im čast na hrabrosti, "na ovu skupoću"... I to su uglavnom osobe koje su se rano venčale, sa neplaniranim trudnoćama i ostalim sličnim situacijama. Žene su na svom nekom vrhuncu, kad znaju šta hoće i kako to da dobiju, negde oko 30. godine i nije fazon da se baš tad nađu u nebranom grožđu, bez finansijske sigurnosti i ostalih "gluposti" zato što su se predugo uzdale u zajednicu sa mužem, svojim highschool-sweetheart ili čak od ranije.
@Mimina Mama: Pogledaj samo kako Heppy izgleda... savršeno :)
pa ne mozzesh mene rachunati..prvo, planirala sam s bivshim bebu, pravili smo je godinu dana, drugo, otishla sam da se porodim sa 51 kg, koliko imam i sad, dok sam dojila imala sam 45, znachi ja sam nevidjeni primerak, trece, mnogo mi je lakshe, jer roditelji izdrzzavaju i mene i moje dete i zzivim sa njima u svojoj kuci, 4to, nisam imala dechka u srednjoj shkoli, bivsheg sam upoznala bash ovde, 5to, razmazzena sam maximalno i mozzda i ne bih podnela tuzzbu za razvod da nisam imala podrshku..

pa ne mozzesh mene rachunati..prvo, planirala sam s bivshim bebu, pravili smo je godinu dana, drugo, otishla sam da se porodim sa 51 kg, koliko imam i sad, dok sam dojila imala sam 45, znachi ja sam nevidjeni primerak, trece, mnogo mi je lakshe, jer roditelji izdrzzavaju i mene i moje dete i zzivim sa njima u svojoj kuci, 4to, nisam imala dechka u srednjoj shkoli, bivsheg sam upoznala bash ovde, 5to, razmazzena sam maximalno i mozzda i ne bih podnela tuzzbu za razvod da nisam imala podrshku..

Ma mogu... nema to veze sa tvojim izgledom i time kakva si osoba :)
To je bio samo sticaj okolnosti... Ae, ćuti tu... veoma si sexy i izazovna i prekini da negiraš to :evil:
:cmok:

Ti hepi izgledas bolje od riba koje imaju 20 :cmok:

Ma ja i kažem da je uglavnom tako, ne globalizujem i nisam isključiva.

aj nemo da me yebete kad vishe nisam ni za ****** :mrgreen:

hvala flertusho, digla si mi ego na par minuta :)) teshi me teshi :mrgreen:

Š'a oćeš ti?! :dontunderstand: Pa imaš 51kg, ako si oko 160cm, bolje od toga ne može. Na onu temu sa fotkama ne idem, tako da nisam u toku ali stvarno, kakvih devojaka ima i koliko je normalno na ulici videti devojku, čak još maloletnu, kojoj isplivava salo iz farmerki, vrat i brada joj se spojili...

Odosmo totalno off...

Back