Verseau
Zainteresovan član
- Poruka
- 445
ma ja to njega mamim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paa...Načeta? Mislim, zaklana, očerupana... i načeta od kril(c)a?
Nego, Hard as a rock, jesam ti rekla da se ložim na tvoj avatar?![]()
Nego, kontam, jeste off ali ima primera žena koje su bukvalno procvetale posle razvoda. Znam bar jednu sa foruma i jednu iz svog neposrednog okruženja. Svaka im čast na hrabrosti, "na ovu skupoću"... I to su uglavnom osobe koje su se rano venčale, sa neplaniranim trudnoćama i ostalim sličnim situacijama. Žene su na svom nekom vrhuncu, kad znaju šta hoće i kako to da dobiju, negde oko 30. godine i nije fazon da se baš tad nađu u nebranom grožđu, bez finansijske sigurnosti i ostalih "gluposti" zato što su se predugo uzdale u zajednicu sa mužem, svojim highschool-sweetheart ili čak od ranije.
pa ne mozzesh mene rachunati..prvo, planirala sam s bivshim bebu, pravili smo je godinu dana, drugo, otishla sam da se porodim sa 51 kg, koliko imam i sad, dok sam dojila imala sam 45, znachi ja sam nevidjeni primerak, trece, mnogo mi je lakshe, jer roditelji izdrzzavaju i mene i moje dete i zzivim sa njima u svojoj kuci, 4to, nisam imala dechka u srednjoj shkoli, bivsheg sam upoznala bash ovde, 5to, razmazzena sam maximalno i mozzda i ne bih podnela tuzzbu za razvod da nisam imala podrshku..@Mimina Mama: Pogledaj samo kako Heppy izgleda... savršeno![]()
pa ne mozzesh mene rachunati..prvo, planirala sam s bivshim bebu, pravili smo je godinu dana, drugo, otishla sam da se porodim sa 51 kg, koliko imam i sad, dok sam dojila imala sam 45, znachi ja sam nevidjeni primerak, trece, mnogo mi je lakshe, jer roditelji izdrzzavaju i mene i moje dete i zzivim sa njima u svojoj kuci, 4to, nisam imala dechka u srednjoj shkoli, bivsheg sam upoznala bash ovde, 5to, razmazzena sam maximalno i mozzda i ne bih podnela tuzzbu za razvod da nisam imala podrshku..
pa ne mozzesh mene rachunati..prvo, planirala sam s bivshim bebu, pravili smo je godinu dana, drugo, otishla sam da se porodim sa 51 kg, koliko imam i sad, dok sam dojila imala sam 45, znachi ja sam nevidjeni primerak, trece, mnogo mi je lakshe, jer roditelji izdrzzavaju i mene i moje dete i zzivim sa njima u svojoj kuci, 4to, nisam imala dechka u srednjoj shkoli, bivsheg sam upoznala bash ovde, 5to, razmazzena sam maximalno i mozzda i ne bih podnela tuzzbu za razvod da nisam imala podrshku..
Ide maca oko tebe, pazi da te ne ogrebe
Znaci ima sanse da ga ujedes za ... ? Auuu, strasno
aj nemo da me yebete kad vishe nisam ni za ******
hvala flertusho, digla si mi ego na par minuta) teshi me teshi
![]()
aj nemo da me yebete kad vishe nisam ni za ******
hvala flertusho, digla si mi ego na par minuta) teshi me teshi
![]()
u kom smislu![]()