Donald Trump - Nobelova nagrada i kovanica!!!

A zašto ne i šuška?!
1759563803238.png

Prvi put da je neko sam sebe predložio za Nobelovu nagradu! Smatra, kako sam kaže, da je zaslužuje!
Šta je to konkretno uradio za opštu svjetsku korist? U čemu bi se ogledala ta zaslužnost?
Za sedam mjeseci zaustavio sedam ratova!
https://www.tportal.hr/vijesti/clan...ucnjaci-kazu-nema-nikakve-sanse-foto-20250926
Лажеш, наравно, није самога себе предложио, већ његова администрација, а он тај захтев, пошто је председник УСА, само подписао ...
Лично је допринео то да се је почело размишљати о миру, веома активно покушао да ртеши све сукобе и да није дошао на власт сигурно сада ни ми не би постојали, јер за време бајденове администрације човечанство је било на рубу катасрофе ...

Да, истина, господин Доналд Трамп, најбољи председник УСА у њеној историји, заслужује Нобелову награду!

Лажеш, наравно, није самога себе предложио, већ његова администрација, а он тај захтев, пошто је председник УСА, само подписао ...
Лично је допринео то да се је почело размишљати о миру, веома активно покушао да ртеши све сукобе и да није дошао на власт сигурно сада ни ми не би постојали, јер за време бајденове администрације човечанство је било на рубу катасрофе ...

Да, истина, господин Доналд Трамп, најбољи председник УСА у њеној историји, заслужује Нобелову награду!
Ne znam šta bi drugo rekla osim da si UDL!

TRUMP JE PRAVI I IZISTINSKI SIN BOZJI A NE ISUS, JER TRUMP JE POSTIGAO ZA COVECANSTVO VISE I BOLJE NEGO ISUS!

Prvi put da je neko sam sebe predložio za Nobelovu nagradu! Smatra, kako sam kaže, da je zaslužuje!
Šta je to konkretno uradio za opštu svjetsku korist? U čemu bi se ogledala ta zaslužnost?
Za sedam mjeseci zaustavio sedam ratova!

Nije uradio ništa što bi zasluživalo Nobelovu nagradu za mir. Naprotiv, bahatim, konfrontacionim nastupom razbio je mehanizme međunarodne saradnje i vratio svet na princip "zakona jačeg". Umesto da jača poverenje i globalne institucije, Tramp je promovisao izolacionizam i suverenizam tipa "America First" što u prevodu znači "samo da meni bude bolje, ostali nek se snađu".

Takav pristup ne donosi mir, već lančanu reakciju, svaka država počinje da se zatvara u sebe, da misli isključivo na sopstveni interes, da ignoriše dogovore i kolektivnu bezbednost. A to neizbežno vodi ka tenzijama, sukobima i novim podelama.

Trampovo "životno delo" je zapravo anti-mir, destabilizacija sistema koji je decenijama, makar nesavršeno, održavao ravnotežu i smanjivao rizik od ratova. On stvara svet mržnje i konfuzije, pa onda sebi daje ulogu "mirotvorca" kad ugasi požar koji je sam zapalio.

Pravi mirotvorac nije onaj koji gasi požare koje sam izazove, već onaj koji stvara sistem u kojem do požara ne dolazi.

A čime je bonobo čimpanza Hussein Obimbo zaslužio da je dobije?
Zamisli da si rasna tragedija i samo zbog toga ti dodijele nagradu.
Iako, Trump je ovdje ispao totalno bez mozga. Meni da žele dodijeliti Nobelovu nagradu, prvo bih se upitao da li sam baš toliko loša osoba i zamolio boga za oprost.
Danas Nobelove nagrade osvaja najgori belosvetski ološ, biti uopće nominiran je sramota, u Japanu se zbog takvih stvari počini seppuku.

Back