DOMINACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme LadyN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
markobg79011:
Ne znam kako neko o necemu moze da prica a da nije probao nesto,to mi nije jasno niti cemi ikad biti,ali ok,meni licno dosadi obican seks i ide sve po sablonu posle nekog vremena.
U dominaciji nista ne moze da se predvidi cak i da hoces,govorim o zenskoj dominaciji,partnerka je uvek doterana,stiklice,ne boli je glava i tako te gluposti

Kажеш да ништа не може да се предвиди, а УВЕК је дотерана и на штиклама? :roll: Где је ту спонтаност и фактор непредвидивости?
А како успева да је никада не боли глава? :roll:
Како у доминацији нема шаблона када знаш да ће у твом случају УВЕК она да доминира? У ''обичном'' сексу се те улоге мењају...

Hellen:
markobg79011:
Ne znam kako neko o necemu moze da prica a da nije probao nesto,to mi nije jasno niti cemi ikad biti,ali ok,meni licno dosadi obican seks i ide sve po sablonu posle nekog vremena.
U dominaciji nista ne moze da se predvidi cak i da hoces,govorim o zenskoj dominaciji,partnerka je uvek doterana,stiklice,ne boli je glava i tako te gluposti

Kажеш да ништа не може да се предвиди, а УВЕК је дотерана и на штиклама? :roll: Где је ту спонтаност и фактор непредвидивости?
А како успева да је никада не боли глава? :roll:
Како у доминацији нема шаблона када знаш да ће у твом случају УВЕК она да доминира? У ''обичном'' сексу се те улоге мењају...

kada sam rekao da je ne boli glava,mislio sam da zene tim izgovorom odbijaju seks.
faktor nepredvidljivosti je u tome sto ja ne znam sta ce da uradi,a ona ne zna kako cu aj da odreagujem u nekim situacijama,pa igra ide svojim tokom(na primer kada mi poliva vosak po grudim i testisima i onda joj odjendom zasmetaju dlacice,pa mi okolinu genitalija obrije,a grudi izdepilira a to nije uopste planirala,jedan od primera ima ih jos ali niej za javni,mada ni ovo nije bilo za javni)

da mozda se poze menjaju i uloge,ali opet postane dosadno posle nekoliko puta ili meseci,dok to ovde nema sanse,uvek mozes da probas nesto novo,
a novo u obicnom seksu jedino da probam na plafonu naglavacke,ili ispod kreveta ne znam ni sam

zasto mislis da je sablon ako ona uvek dominira,pa i ti uvek ga primas i to je onda najveci sablon ako tako razmisljas,uostalom u dominaciji nema ni toga,ako znas sta je strap on,hehhehe:)))))))))

markobg79011:
faktor nepredvidljivosti je u tome sto ja ne znam sta ce da uradi,a ona ne zna kako cu aj da odreagujem u nekim situacijama,pa igra ide svojim tokom(na primer kada mi poliva vosak po grudim i testisima i onda joj odjendom zasmetaju dlacice,pa mi okolinu genitalija obrije,a grudi izdepilira a to nije uopste planirala,jedan od primera ima ih jos ali niej za javni,mada ni ovo nije bilo za javni)
A to je znaci BDSM?! A ja mislio da je nesto nastrano... Dajte nesto sto nisam radio! Ovo je za mene uobicajena predigra. Dobro, ne bas uobicajena...

markobg79011:
kada sam rekao da je ne boli glava,mislio sam da zene tim izgovorom odbijaju seks.
Dakle, krenuli ste da se sexate, pa je resila da ti depilira grudi i kitu.
Kontam da ste se posexali na kraju i da je depilacija u stvari narocito uzbudljiiv deo predigre? Ili ste uspeli da svrsite zahvaljujuci tom napaljujucem cinu depilacije?
Zanimljiva ideja, da znas.
Moram da priznam da sam i ja malko ovlazila zamisljajuci kako ti depilira grudi...moracu to da probam...mozda bih mu i obrve sredila, videcu...

da mozda se poze menjaju i uloge,ali opet postane dosadno posle nekoliko puta ili meseci,dok to ovde nema sanse,uvek mozes da probas nesto novo,
a novo u obicnom seksu jedino da probam na plafonu naglavacke,ili ispod kreveta ne znam ni sam
Ala si ti u stvari jedan nemastovit tip!

zasto mislis da je sablon ako ona uvek dominira,pa i ti uvek ga primas i to je onda najveci sablon ako tako razmisljas,uostalom u dominaciji nema ni toga,ako znas sta je strap on,hehhehe:)))))))))
'Ajde reci mi jos to pa da mogu da mirno zaspim... :)

markobg79011:

А одакле ти предрасуда да ''обичне'' жене избегавају секс, па се још и изговарају главобољом? Колико пута је тебе нека одбила због главобоље?

Не знам зашто мислиш да је фактор непредвидивости везан само за начин на који ти упражњаваш секс? Јеси ли сигуран да си исцрпео све могућности ''ванила'' секса? Ја бих пре рекла да ниси имао довољно маште, или праву партнерку, или довољно емоција, или довољно храбрости...

:lol: :lol: :lol: Ајао, ал си се ти напробавао ''обичног''секса! Видиш, мени већ скоро 20 година није досадило, а ни онима који су (или су били) са мном! Имам предосећај да ти, дечко, и ниси имао много посла са ''обичним'' сексом, него те нека ''домина'' уватила па не пушта! :lol:

Ниси у праву, и не ''примам'' га увек...хе, хе...
Шта је strap on?

dobro mozemo i ovako,
ne lozi obican seks koliko me lozi da sam rob devojci,mozemo da raspravljamo koliko hoces o tome i svako ce svoje da ima i dalje misljenje zato necu vise da pricam o tome,koliko sam devojaka imao necu da pricam o tome,a sto se tice obican seks meni je monotan ako je non stop sa istom devojkom?
strap on nije bitno sta je

markobg79011:
dobro mozemo i ovako,
ne lozi obican seks koliko me lozi da sam rob devojci,mozemo da raspravljamo koliko hoces o tome i svako ce svoje da ima i dalje misljenje zato necu vise da pricam o tome,koliko sam devojaka imao necu da pricam o tome,a sto se tice obican seks meni je monotan ako je non stop sa istom devojkom?
strap on nije bitno sta je

Добро, што се дуриш? Јасне су многе ствари. :wink:
Значи, ТЕБИ се више допада начин на који ти то радиш (можда зато што и не знаш за боље, али ОК), немој нас убеђивати како је то боље, лепше, интересантније, непредвидивије...
Ниси нашао праву норману девојку, то је то! Иначе би био најзагриженији присталица ''ваниле''овде! :wink:

Што нећеш да кажеш шта је strap on? :roll:

ma ***** strap on,
ja ne ubedjujem nikoga ovde,samo sam se ukljucio u razgovor zato sto pogresno tumacit da je ovo bolesno,da je nesto lose i tako to,a tolerisu se na primer ******.
ili na primer zato sto svako u svojo glavi ima neku fantaziju koja nije samo obican seks,ima ih svako aneko nema hrabrosti da to samo kaze,a kamoli ostvari.
zar nije ok na primer da barem putem neta saznate da postoje jos neke druge veze ma koliko one bile drugacije oda vasih.
ako ti se ne svidja ovo do sada nece ni strap on:)
hehehe :oops:

Evo ja pocela da trazim taj strap on po netu.
Pise "women learns how to see world trough men's eyes."
Pominju se i neki strap on dildoi. :shock:
O, da li je to ono na sta sumnjam :?:

Ma je l' ti pricas samo sa Hellen?
Ja rekoh da u onome sto si ti napisao nema nista bolesno... Sasvim je u redu ono sa voskom i brijanjem jaja. Ali to je obicna "vanila " igrica... Nemoj da te cuju ovi ozbiljni poklonici BDSM lifestyla.

ja sam ozbiljan isto,naveo sam sam jedan deo jel ostali delovi nisu za javni ako procitas bolje,
pricam sa svima ali odgovaram onima koji me napadaju,

a za strap on,da slicno je kao dildo(ruzna rec)ali nije dildo
ali mozda mislis isto

Ех, сад си нас заинтригирао, па погледах у речнику:
strap-каиш, шипка,бичевање каишем, притегнути, причврстити каишем, тући каишем...
Шта од тога?

Hellen:
strap-каиш, шипка,бичевање каишем, притегнути, причврстити каишем, тући каишем...
Шта од тога?

strap on je vestacki penis koji domina veze oko struka,jedan deo je napravljen i za njeno uzivanje koji ide i njenu znate vec sta,tako da kada znate sta vec roba,ima i ona osecaj,
to isto koriste i lezbejke

Hellen:
Шта од тога?
Pa to ti je plasticna kita, koja se vezuje kajsem oko Gospodarice... Da ne zamara ruke.

Hahahah...pa marko, ja sam zensko i koristim iskljucivo prirodne materijale. Dildo mi za sada ne treba.

Hellen:
Који је бољи, Џони или Лео? :lol:

Mada u slucaju krajnje nuzde...opredelila bih se za Dzonija.

P.S.Ne znam, sto mi pade na pamet ona pesma Jonny be good tonight. :roll:

markobg79011:
Hellen:
Шта од тога?

strap on je vestacki penis koji domina veze oko struka,jedan deo je napravljen i za njeno uzivanje koji ide i njenu znate vec sta,tako da kada znate sta vec roba,ima i ona osecaj,

znaci, devojka te yebe plasticnim qurcem a ti tvrdis da su ****** bolesni?
i sto se ustrucavas, da posle toliko opakog yebanja, nazivas stvari njihovim pravim imenom?
"znate vec sta"...hahahahahahaaaa....

anakin:
markobg79011:
Hellen:
Шта од тога?

znaci, devojka te yebe plasticnim qurcem a ti tvrdis da su ****** bolesni?
i sto se ustrucavas, da posle toliko opakog yebanja, nazivas stvari njihovim pravim imenom?
"znate vec sta"...hahahahahahaaaa....
:lol: :lol: :lol: Ono-za-ono

Back