kada sam rekao da je ne boli glava,mislio sam da zene tim izgovorom odbijaju seks.
faktor nepredvidljivosti je u tome sto ja ne znam sta ce da uradi,a ona ne zna kako cu aj da odreagujem u nekim situacijama,pa igra ide svojim tokom(na primer kada mi poliva vosak po grudim i testisima i onda joj odjendom zasmetaju dlacice,pa mi okolinu genitalija obrije,a grudi izdepilira a to nije uopste planirala,jedan od primera ima ih jos ali niej za javni,mada ni ovo nije bilo za javni)
Dakle, krenuli ste da se sexate, pa je resila da ti depilira grudi i kitu.
Kontam da ste se posexali na kraju i da je depilacija u stvari narocito uzbudljiiv deo predigre? Ili ste uspeli da svrsite zahvaljujuci tom napaljujucem cinu depilacije?
Zanimljiva ideja, da znas.
Moram da priznam da sam i ja malko ovlazila zamisljajuci kako ti depilira grudi...moracu to da probam...mozda bih mu i obrve sredila, videcu...
da mozda se poze menjaju i uloge,ali opet postane dosadno posle nekoliko puta ili meseci,dok to ovde nema sanse,uvek mozes da probas nesto novo,
a novo u obicnom seksu jedino da probam na plafonu naglavacke,ili ispod kreveta ne znam ni sam
Ala si ti u stvari jedan nemastovit tip!
zasto mislis da je sablon ako ona uvek dominira,pa i ti uvek ga primas i to je onda najveci sablon ako tako razmisljas,uostalom u dominaciji nema ni toga,ako znas sta je strap on,hehhehe

))))))))
'Ajde reci mi jos to pa da mogu da mirno zaspim...