DOMINACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme LadyN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
blondi:
snoshaj efendija:
Ma to je srpski sirotinjski sladoled koji poseca na glavic, pa eto-igra reci
BREZ KALORIJ! :oops: :oops:
ooo pile moje malo pa ti meni pricas slovenacki :lol:

nego da ti sapnem nisu kalorije bitne nego ne volim slatko 8)

Kako da ne. Kad sam bio mali toliko sam voleo knjigu KEKEC, od Voranca, da sam pazario 'Slovenscninu za tujci' da bih taj biser decije literature citao u originalu.

snoshaj efendija:
blondi:
snoshaj efendija:
Ma to je srpski sirotinjski sladoled koji poseca na glavic, pa eto-igra reci
BREZ KALORIJ! :oops: :oops:
ooo pile moje malo pa ti meni pricas slovenacki :lol:

nego da ti sapnem nisu kalorije bitne nego ne volim slatko 8)

Kako da ne. Kad sam bio mali toliko sam voleo knjigu KEKEC, od Voranca, da sam pazario 'Slovenscninu za tujci' da bih taj biser decije literature citao u originalu.
ne vezano za temu ali ne mogu protiv sebe: "slovenscina za tujce" ;)

a sad da se vratimo dominaciji - svi se ucutali ili si to ti svezao LadyN umesto ona tebe? 8)

Problem je sto je mene jako tesko nadje..ti.

Ovo ti dovoljno govori o onome ko daje takve izjave.Pih.
Nego da te pitam, iz koje sti vukojebine dosla u Sloveniju?
Ne delujes kao autenticna Slovenka.Jedan izraz koji si ispalila odavno mi je pao u oci i pamtim ga da sam te po tome registrovao kao ne-Slovenku.

snoshaj efendija:

Nego da te pitam, iz koje sti * dosla u Sloveniju?
Ne delujes kao autenticna Slovenka.Jedan izraz koji si ispalila odavno mi je pao u oci i pamtim ga da sam te po tome registrovao kao ne-Slovenku.
eto mozda te prvi put u zivotu nos prevario ali ja sam rodena i odrasla ovde u slo... a izrazi - pa fleksibilna sam - prilagodavam se vasoj okolini i u biblji pise "kad dodes u Rim, ponasaj se kao Rimljani" 8)

blondi:
snoshaj efendija:

eto mozda te prvi put u zivotu nos prevario ali ja sam rodena i odrasla ovde u slo... a izrazi - pa fleksibilna sam - prilagodavam se vasoj okolini i u biblji pise "kad dodes u Rim, ponasaj se kao Rimljani" 8)

Ma jesi ti rodjena, ali izraz 'moj ti usput' je pravi srpski podjebacki izraz.

snoshaj efendija:
blondi:
snoshaj efendija:

Ma jesi ti rodjena, ali izraz 'moj ti usput' je pravi srpski * izraz.
heheheh... pa to sam videla od bundeve :lol:
(rekoh ti brzo ucim ;))

ispadosmo mi sad najvece domine ovde - ajd da ne smorimo temu... nek dominira ko voli 8)

blondi:
snoshaj efendija:
blondi:
snoshaj efendija:

Ma jesi ti rodjena, ali izraz 'moj ti usput' je pravi srpski * izraz.
heheheh... pa to sam videla od bundeve :lol:
(rekoh ti brzo ucim ;))

ispadosmo mi sad najvece domine ovde - ajd da ne smorimo temu... nek dominira ko voli 8)

OK. Moj ti usput.

LadyN:
migud:
LadyN:
Sta mislite o dominaciji u seksu?
Hajde da zapocenemo price na ovu temu otvoreno i iskreno jer smo drustvo koje, cini mi se, ima dosta predrasuda kad je u pitanju javni stav.
Isla sam poslednjih mesec dana na neke chatove i uvidela da jako inteligentni i uspesni ljudi imaju dosta fantazija na temu dominacije. Narocito muskarci koji su mocni i dominantni u zivotu zele da probaju submisivni polozaj u krevetu. Granice su razlicite.
Ja sam, iskreno znaci, dugo imala licnu unutrasnju zabranu da razmisljam na ovu temu ali sam konacno resila da priznam sebi ono sto sam potiskivala i .......:)))))) Ispricacu Vam rado ali kad se okupi vece drustvance na ovu temu :wink:

Ma samo mi nije jasno kako proceni da su inteligentni i uspesni... A to sa mocnim i dominantnim m., je l` ti lakse s tim saznanjem priznati da preferiras submisivni?

Citam, citam... pa rekoh, hajde da odgovorim bar osobi koja me prozvala, tj pokusala da shvati ko sam, sta sam i kako treba da se, u stvari, zabavljam.
- Kao prvo, ja ne idem na teme koje me ne interesuju tako da, zakljucujem, duso, da u tebi cuci potreba da sebi objasnis neke stvari po ovom pitanju.
- Dalje, bacio/la si akcent na ovo "inteligentni i uspesni" pa se pitam sto te toliko muci. LJudi su obrazovani fakultetski, kulturni i inteligentni u komunikaciji, uspesni u poslu.
- Onda, taj psihoanaliticarski stav sa tako ekspres rasvetljavanjem moje licnosti i sklonosti na osnovu par postova..... c,c,c....svaka cast.
Primetila sam da ovde ima jos psihoanaliticara koji, doduse, odmah, bez pardona pljunu po coveku i tome se smeju .... taman su dosli na temu dominacije sa prizvukom patologije...Kad oni to nekome urade verbalno to je lepo, a mozda misle i zabavno, ali kad drugi pokusa..... hehhe, pa zaboga, oni imaju moral i etiku kojima masu.
Pozdrav robu... odlicno zabavljas devojke. Kiss.
A i cure su sjajno prihvatile celu stvar, simpa vas je citati . :lol:

Pazi ovo, zasto zaviriti u teme koje te ne interesuju? Jer je forum jedna velika zajebbancija (u stvari, da ispostujem neke sfere, ima i ozbiljnih podforuma), a pojedini postovi nevidjeno urnebesni...
Nego, ne rasti k`o Digo-kvasac, moj komentar nije bio analiza tvoje licnost (ti to najbolje radis u svojim postovima), nego me zaintrigirala ljudska dokonost (glupost)... Ako znas kakva si, sta ima da te interesuje kakvi su drugi, pa da provodis mesec dana ispred kompa kako bi svoju seksualnu aspiraciju opravdala cinjenicom da tamo neki inteligentni, mocni... ljudi/muskarci (a na netu su svi takvi) preferiraju nesto slicno. Ta tvoja percepcija je nekako klimava... Enjoy the whipping!

Cao drustvo :)
Koliko vidim diskusija zavrsena, slovenacki znamo a i srpski, rumenka smo apsolvirali, efendija moze na miru da cita novine.. migud mi nesto nervozna, ne znam samo sta bi ona preporucila iz svog iskustva- zasto se pise po forumima i kopa po netu.
Sve u svemu, ni roba ni drveta :) :)

za onu prozivku uclanivanja:
bio sam ovde pre redovan,ali nisam dolazio na fodum vise od godinu dana pa sam zaborovaio user name i sifru,a ne bih se opet registrovao da nisma video ovu temu.

nema hellen,ccc
gde li je pobegla?
bas mi nedostaje

LadyN:
Koliko vidim diskusija zavrsena, slovenacki znamo a i srpski, rumenka smo apsolvirali, efendija moze na miru da cita novine.. migud mi nesto nervozna, ne znam samo sta bi ona preporucila iz svog iskustva- zasto se pise po forumima i kopa po netu.

A ti koliko vidim i dalje njuskas po netu ima li nekoga da ti cusne vrelu gvozdenu sipku u bulju.

sve te igrarije su odraz sexinteligencije, jelda. mnogo volim kad devojka ima nove ideje i spremna je da experimentira.

ali ta dominacija bas ume da bude preko crte. pogotovo sa onim sado mazo rekvizitima. i u momentima kad je neko pocne sve te zajebancije ozbiljno da shvata...

Ne znam kako neko o necemu moze da prica a da nije probao nesto,to mi nije jasno niti cemi ikad biti,ali ok,meni licno dosadi obican seks i ide sve po sablonu posle nekog vremena.
U dominaciji nista ne moze da se predvidi cak i da hoces,govorim o zenskoj dominaciji,partnerka je uvek doterana,stiklice,ne boli je glava i tako te gluposti

snoshaj efendija:
LadyN:

A ti koliko vidim i dalje njuskas po netu ima li nekoga da ti cusne vrelu gvozdenu sipku u bulju.
E moj jadni glupi stvore. Ni posle ovoliko pisanja nisi shvatio na kojoj si temi. To gvozdeno u .. se desava onima koji se motaju oko domina kao, recimo, ti sada , ehehhe

Back