Domen .com, net info, rs

Pozz, da li zna neko sajt gde mogu besplatno da kupim .com, net, org, info, rs domen??
Bilo koji?

Hahahahahhahaha jako jasno pitanje :D Besplatno da se kupi pa ne znam nista takvo :lol:

Ok, salu na stranu hoces besplatno da dobijes domen koji se placa... Medjutim to nije regularno moguce, postoje akcije kod namecheapa kad npr com mozes uzeti za nepuna 2 $ itd... A pomenuo sam da nije regularno moguce i to da objasnim, postojao je nacin (blackhat) da se dodje do domena potpuno za dzabe :)
Naime komanije su davale domene za free ali se mora dodati kreditna kartica i napisati svi podatci... No ljudi su tu popunjavali sve lazno sa fakenamegeneratora i slicno, a programeri su bili napravili ,,laznu stranicu'' sa skriptom koja je preskakala korak gde treba uneti karticu i ostalo, ljudi su registrovali ovako brdo domena i skoro su provalili ovaj nacin i vise ne radi :)

Tako da jedino ti ostaje da trazis po netu ako neko daje za free al to ces jako jako tesko naci, a buduci da je info 4 $ mislim :lol:

Pozz, da li zna neko sajt gde mogu besplatno da kupim .com, net, org, info, rs domen??
Bilo koji?

Па баш да бесплатно да купиш - је немогуће. Ако је бесплатно - не купује се!
Али бесплатна или јевтина регистрација је могућа.
У Google укуцај ,,Регистрација домена'' па бирај!

Back