Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hahahahahhahaha jako jasno pitanje Besplatno da se kupi pa ne znam nista takvo
Ok, salu na stranu hoces besplatno da dobijes domen koji se placa... Medjutim to nije regularno moguce, postoje akcije kod namecheapa kad npr com mozes uzeti za nepuna 2 $ itd... A pomenuo sam da nije regularno moguce i to da objasnim, postojao je nacin (blackhat) da se dodje do domena potpuno za dzabe
Naime komanije su davale domene za free ali se mora dodati kreditna kartica i napisati svi podatci... No ljudi su tu popunjavali sve lazno sa fakenamegeneratora i slicno, a programeri su bili napravili ,,laznu stranicu'' sa skriptom koja je preskakala korak gde treba uneti karticu i ostalo, ljudi su registrovali ovako brdo domena i skoro su provalili ovaj nacin i vise ne radi
Tako da jedino ti ostaje da trazis po netu ako neko daje za free al to ces jako jako tesko naci, a buduci da je info 4 $ mislim
Па баш да бесплатно да купиш - је немогуће. Ако је бесплатно - не купује се!
Али бесплатна или јевтина регистрација је могућа.
У Google укуцај ,,Регистрација домена'' па бирај!
ako kreces u nesto ozbiljno preporucujem ti da uzmes .com domen,naravno nema besplatno,ali uz godaddy kupon moze te kostati izmedju 1 i 5$ ,ponekad daju i info besplatno uz njega