Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.535
Neno daan,nooć,večeee![]()
Ružislave, kakva su to udvaranja.. sve neka romantika, gitare u noći, cvijeće, besane noći..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neno daan,nooć,večeee![]()

Ružislave, kakva su to udvaranja.. sve neka romantika, gitare u noći, cvijeće, besane noći..

nit je neki majstor brisao ruke, pa tak izgleda. 

Bolje požuri.da se zna gde se postavljaju muzićki prilozi.Hvala, dobar predlog.. treba još nekih tema ali polako.. ne žuri nam se..
Hoću reći dok ne vidim sa domaćicom, pa ako se i ona složi što da ne.![]()
Sto da je ne slusa?https://forum.krstarica.com/threads/music-corner.923378/page-13#post-44393839
Ne slušaj Neprilagođenu.

Jel trebam ili ne...Sto da je ne slusa?![]()

Nekako mi logično da bude pored kafančeta..A šta kažeš?Dobro.. nadam se da će se Djurdjija složiti.. tj, neće imati ništa protiv jer i ona obožava muziku..znaš kako se kaže, "dogovor kuću gradi" a, ne..![]()

Nekako mi logično da bude pored kafančeta..A šta kažeš?
I mislim da bi trebalo ova dva kafančeta spojiti ..
Prekinite me ako se previše pravim pametna.![]()
Jel trebam ili ne...![]()

Ako je to sekta bice samoooo fik i gotovo!Dobro dosli u kavanu: Dome, slatki dome.
Na zahtev mnogobrojnih forumasica,
koje zele da se okrepe posle uredjenja doma (ili sopinga za isti)
otvaram kavanu.
Osnivacki ulog delim s gazdaricom
Pravila su jednostavna: sve sto popijete i polupate morate i da platite (ili da kupite pa donesete sutradan)
Hranu spremate sami![]()
Pa sad ima nekih čudnih i posebnih tipova, ali.. daleko su oni od tih nekih sekti.. a mislim i da ne znaju šta to znači.Ako je to sekta bice samoooo fik i gotovo!
Bezi od mene sektasu jedan pu pu!!!!Pa sad ima nekih čudnih i posebnih tipova, ali.. daleko su oni od tih nekih sekti.. a mislim i da ne znaju šta to znači.
Bežim da pustim ovu staru stvar..Bezi od mene sektasu jedan pu pu!!!!
Cu te tuzim!Bežim da pustim ovu staru stvar..kaže jedan vrsni muzički znalac da ovu pjesmu i dinosaurusi pamte.
Bolje požuri.da se zna gde se postavljaju muzićki prilozi.
https://forum.krstarica.com/threads/music-corner.923378/page-13#post-44393839
Poslušaj Neprilagođenu.
Ne ispravljaj me.Ja sam napisalaSto da je ne slusa?![]()
Poslušaj Neprilagođenu.