ružislav
Poznat
- Poruka
- 7.414
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema neki stil koji bih izdvojila iznad svih ostalih.. volim razne žanrove.. i u svakome od njih bude pesama koje mi se jako dopadnu, pa mogu da ih slušam po ceo dan.. kao i pesama koje mi se ne dopadnu uopšte..Djurdjić inače kojiu mjuzu preferiraš?
Nema neki stil koji bih izdvojila iznad svih ostalih.. volim razne žanrove.. i u svakome od njih bude pesama koje mi se jako dopadnu, pa mogu da ih slušam po ceo dan.. kao i pesama koje mi se ne dopadnu uopšte..
Volim i instrumentale.. volim klasičnu muziku.. i irsku.. i orijentalnu.. - pa eto vidiš, baš različite žanrove..
Kraće je da ti kažem šta ne volim.. uglavnom ne volim metal (tu mi je većina stvari preagresivna i jako, jako retko mi se nešto dopadne, pa onda više i ne pokušavam).. i ne volim one skroz-skroz narodnjake..
ja isto nemam odredjeni pravac 
Ružislave.. daj Majkla Džeksona bre..
I opet si mi pročitao misli.. baš ovu njegovu pesmu sam pomislila malopre da pustim!

Da.. nešto nisam nju zapazila.. a jeste dobra.. (ili bar ova stvar mi se sviđa, videću još za ostale).. tnx!
kraljica![]()
Ćao, Jeco..A tu si ruzislavekao kod kuce
Da.. nešto nisam nju zapazila.. a jeste dobra.. (ili bar ova stvar mi se sviđa, videću još za ostale).. tnx!
Ćao, Jeco..pridruži nam se.. pusti nam i ti nešto fino..

Sviđa mi se njen glas.. sad ću da poslušam onu tvoju omiljenu..ona nema nehit pesmu kompletno sve pesmice su joj vrhneprevazidjena..

Sviđa mi se njen glas.. sad ću da poslušam onu tvoju omiljenu..
Ma daj ono što ti voliš.. ustanovili smo upravo malopre (na prethodnoj strani) da volimo razne žanrove.. tako da - sve valja.. daj ono što se tebi sviđa..aloha.. cek da vidim sta se slusa
Ma idi bre… stos dosadan stim pesama
uživo bolje no li iz studija![]()