Domaćinski sex

gost 287528

Elita
Poruka
20.347
Narode muški, ali muški-tradicionalni-gastronomski svete...Vi što ste probali mnogo dobrih žena i mnogo dobro hrane, pa izabrali najbolje za sebe...Da li vam se više diže na miris sarme ( može po izboru: gulaša, pasulja ...) ili na miris vanilica (može i neki slatkiš po izboru:gomboce, štrudle...etc)?
Za dame: kako ga to zadražavate godinama,šanelom, sexom,hranom, osmehom ili grudima balkanskim? Molim bez one čuvene: dama u društvu, ovo-ono u krevetu...:lol:
Prijatno!
I hvala :kiss:

ovo što vi pominjete tamo na ženama ti specijaliteti, ili ono što su za mene specijaliteti a za vas svakodnevni način ishrane i uopšte neke nazive prvi put čak i čujem, a kamo li da sam jeo...al tradicionalna kuhinja da...na tome sam odrasto

Narode muški, ali muški-tradicionalni-gastronomski svete...Vi što ste probali mnogo dobrih žena i mnogo dobro hrane, pa izabrali najbolje za sebe...Da li vam se više diže na miris sarme ( može po izboru: gulaša, pasulja ...) ili na miris vanilica (može i neki slatkiš po izboru:gomboce, štrudle...etc)?
Za dame: kako ga to zadražavate godinama,šanelom, sexom,hranom, osmehom ili grudima balkanskim? Molim bez one čuvene: dama u društvu, ovo-ono u krevetu...:lol:
Prijatno!

ja sam ih nešto malo proba ali nisu mi sve kuvale:neutral:, ove šta su kuvale srićom bile su sve rasne kuvarice , valjda je to srića. dobra žena ne postoji, samo odgovarajuća.one izvrsne a koje sam probao kažu i da kuvaju dobro, bile su uvik van mog domašaja( nisam ih mogao zarobit za stalno).

- - - - - - - - - -

Samo sam želela čujem tajnu uspeha....Ti mi pomogao nisi.:think:

a ti bi na tečaj kuvanja?

ja sam ih nešto malo proba ali nisu mi sve kuvale:neutral:, ove šta su kuvale srićom bile su sve rasne kuvarice , valjda je to srića. dobra žena ne postoji, samo odgovarajuća.one izvrsne a koje sam probao kažu i da kuvaju dobro, bile su uvik van mog domašaja( nisam ih mogao zarobit za stalno).

- - - - - - - - - -

a ti bi na tečaj kuvanja?
Prvo ovo uvećano da mi objasniš,pa onda pitam dalje.:think:

ima jedna stvar kuju žene neće da prakticiraju:mrgreen:a spasila bi im brakove. znači vako, mislim da će se gotovo svi muškići složit samnom, žena supruga bi trebala sa osmjehom tolerirat poneku ljubavnicu i brak će trajat pogotovo ako još i kuvat zna. evo roštilj ja rješavam.

ima jedna stvar kuju žene neće da prakticiraju:mrgreen:a spasila bi im brakove. znači vako, mislim da će se gotovo svi muškići složit samnom, žena supruga bi trebala sa osmjehom tolerirat poneku ljubavnicu i brak će trajat pogotovo ako još i kuvat zna. evo roštilj ja rješavam.
:ortakinje:
Nije to stvar tolerancije-nego muške sposobnosti da opstaje na više frontova,izgleda si u pravu :think:

Prijatno!

Jel ovo neko retoricko pitanje? :think: Cisto da znam da ne lupim da mi se dize na miris vanilica ili gulasa.
Ako pitanje treba da znaci "da li mi je bitno da zena zna da kuva",recicu da nije.Ionako malo mladih zena to ume da spremi nesto vise od palacinki i supe iz kese.A nebih vise da dizem kriterijume.

Prijatno!

Taj što ga uzbuđuju sarme i krkanluci, na kašiku se i pali a za žensko i ne mari.

Back