macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Da li se nama termin domacica svidja ili bi neki drugi bio makar na uvo lepsi druga je stvar.Svaka zena je domacica u svojoj kuci-i mislim da ne gresim.Da li sama sve radi u njoj i oko nje ili ima poslugu njen status domacice se ne menja.I ne treba to izjednacavati sa Pepeljugom ili sa slikom zene koja povezane glave maramom(pa kako!?)u slafroku i sa varjacom cirkulise kroz kucu..
Evo ja sam fancy domacica
:lol(jel to lepsi izraz?!)nokti uvek fit
kosa uvek cista,nikad u kucnoj haljini,a lavabo mi cist.
..UnBeso pomenu kaladont..stvar ukusa nista vise ali ne bih mogla da ga gledam onako skorelog tri dana dok ne dodje vreme za pranje istog,ubite me..A tek dlake...Mislim sta ce dlake u lavabou aman...
I tako...Zene nije vazno biti u pravu,vazno je biti srecan..a polemika uvek dobro dodje...
Evo ja sam fancy domacica
:lol(jel to lepsi izraz?!)nokti uvek fit
kosa uvek cista,nikad u kucnoj haljini,a lavabo mi cist.
I tako...Zene nije vazno biti u pravu,vazno je biti srecan..a polemika uvek dobro dodje...

) да се организујем и да имам и уредну кућу (али не савршено уредну, него осредње уредну) и времена за децу.....АЛИ: моје радно време је много краће од просечног, ја не месим колаче, не правим торте, за вечеру једемо сендвиче (не припремам ништа посебно)...значи - уштедим време на другим стварима.