P
pajamaca
Gost
i ti njoj veruješ
e moonjo moonjo
e moonjo moonjoDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e moonjo moonjopajamaca:aha.dobro je da moju dušu neko razume.
može samo neko sličan meni![]()

Koja je vaša želja? :-)pajamaca:aha.dobro je da moju dušu neko razume.
može samo neko sličan meni![]()
Ko se ne prehladi kada vetar duva?kanibal77:kad smo vec kod proje...

Sve je to sušta istina. Mlade, kao majapacu, treba promaknuti ispred svijuSINDI:... e, da sam ja to imala na vreme..mozda bi nesto bilo od mene..a ne ovako..sablaznjavam ljude..:-?

hajde ti sa gnomom da provedes samo jednu radnu nedeljumoonja:kaže ovde jedna (neću da citiram, posle moram da se ganjam sa pacijentima).................. kao........ radi ceo dan dva posla, jede po restoranima........ radi na sebi, vozi bike, i sve puna usta hvale....kao voli umetnost, a eto "i film, ako je to umetnost"......e, ta što je to pisala je domaćica..gnom..džabe, bre, sve.. ........

moje srce:hajde ti sa gnomom da provedes samo jednu radnu nedelju
nisam rekla da jedem po restoranima, nego u restoranu (jednom, koji mi je usput izmedju dva posla).
nisam rekla da "radim na sebi" - to je izraz za... he... neke druge likove.
sacuvaj boze da sam se hvalila. radim dva posla jer moram. prvi da zivim, drugi da stedim za stan. sta je tu za hvalu, belog dana ne vidim, koji ti je djavo!?
i, sta ti nije jasno ovo oko filma?
------------------------
sad sam opet procitala svoj prvi post. sto je to vama tako neverovatno u njemu - pojma nemam, ja tako zivim. nista specijalno. ne gledam tv a i na net idem retko, mozda zato imam dosta vremena za sve ovo...
časove dajem petkom.Lexa:Remember, his topics of conversation are more important than yours![]()
You have no right to question him![]()
![]()
Sjajno, podvukla si najkorisnije detalje. Gde da nađem još neki broj?![]()