Domaći Rep

thruo:
Ako je ovo meni bilo upućeno -) Ne znam... A i ne kapiram kakve to veze ima sa svime što sam rekao... Objasni mi...

Ako misliš da sam iz "osam milja" uzeo taj stih - nisam... Već Mobb Deep - Shook ones!
ma to je eminem u "8 milja" uzeo stih iz "Shook Ones" kad je diss-ovao nekog tamo lika... i ono- publika chuje i poludi... ;) inache ceo film repuju na Mobb Deep beat-ove

Inače, ja sam iz BG-a...
Sećam se da je 2004-te bilo u Akademiji... Tada nije bilo loše... Bili su Vice MC, Flip-Flop, Tozza, Cold... i Flip-flop je jedini koji stvarno zna da baca... A ovi ostali... Vajs emsi... budi bog s nama... Katafastro...
Ove godine sam bio na jednom u domu omladine... Pazi, tog dana sam bio sjeb.an mnogo... i trebalo je nešto da me oraspoloži... I eto tako, odem ja na taj emsi betl... i umirao sam od smeha jedno 3 sata...

Evo da ocenim domaće poznatije repere koji su izdali album (od 1 do 10):

Ikac - 1
Lud - 5
Demian - 10
Ajs Nigrutin - 100
Timjah - 100
SkyWikluh MC - 100

T.H.Cela Familija - 0
Juice - 0
Demonio - 5
FastFlowz - 5
Shorty - 5
Marčelo - 100
Flip-Flop - 9
MC Pax - 5
..................

thruo:
Evo da ocenim domaće poznatije repere koji su izdali album (od 1 do 10):

Ikac - 1
Lud - 5
Demian - 10
Ajs Nigrutin - 100
Timjah - 100
SkyWikluh MC - 100

T.H.Cela Familija - 0
Juice - 0
Demonio - 5
FastFlowz - 5
Shorty - 5
Marčelo - 100
Flip-Flop - 9
MC Pax - 5
..................

MOJ COVEK!!!! ;) ;)

thruo:
Šta slušaš ti od domaćeg repa inače?! Koje albume?
nemam nijedan album(nemogu da nadjem da kupim). imam jedino od Struke IPAK SE OBRCE i od Juice-a..... jel znas ti gde mogu da kupim neke CD-ove, kasete bilo sta od VIP???
a od pesama, omiljene su mi:
VIP-moj zivot
Struka feat Demian-hoces beef
VIP feat Struka-hoces beef (remix)
i nemogu vishe da se setim ove sad trenutno slusham........ ;)

e ja od rapa slusham jedino domacji :lol:....i to svashta :lol:
najvishe volEm Denira :D [:cool:] a pored toga slusham josh i Gospodu, Flow Vs. Empty [Gde si sada 021?], Kranga :mrgreen:, [to mi nik na msn-u :lol:], Marchela, LUD-a, Exodus-a volim :| :lol: aaaaaeeeee kao slusham i Bad Copy dosta :lol:....itd....uglavnom one kao underground :)

Ae kada svi pominju shta slushaju,ajd da se i ja izjasnim. Ja slicno kao saki8050, samo bez kopija, i najvishe poshtujem Marchela. Slusham, josh i underground, ove NS umetnike (Flow, Tatula itd...), onda ove jedine valjevske rappere Tripolis Tribe itd.... Slusham i strani... Bla, bla, bla...

Pi Es: www.rapserbia.tk

e upravo mi stigao Bulletin na space od tatule sledecjeg sadrzhaja:

"sada sam procitao na sajtu exit-a, na novostima gde su objavili rezultate konkursa za bine (za explosive il tako nesto) i usput samo rekli : "ove godine, nazalost, Hip Hop bine nece biti na exit-u!"

zalosno ljudi, ja sirim vec uveliko po sajtovima ovu sliku, i organizujemo akcije! :) nadam se da ce te i vi pomoci i da ce neko iz organizacije exita ipak promeniti misljenje...."

ZOMG

Back