- Poruka
- 2.497

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

od ovoga moze da se rikne
inace pesme su snimljene kao posveta nekome...
znam...placip.cka sam dok slusam ovo![]()

ma opusteno
p.l.a.c.i.p.i.c.k.o

hocu da cujem tisinu !
kako je dobro.

radio ubica devcijeg licaau
gde nalazis bre sve te repere![]()
a to "radio ubica decijeg lica" je fora i natpis na njegovom mixtape-u jer decko ima 27 god i ima baby face i ja sa 18 god izgledam starije od njega 
hocu da cujem tisinu !
kako je dobro.

Za mene rep nije muzika u pravom smislu toga. Linčujte me, ali nikako mi ne ispunjava pravi smisao muzike.
Sve se svodi na bunt, socijalu, nabacane rime... sve je to što je rečeno u tim pesmama tačno, i to stoji, ALI normalan čovek to zna, i umesto što kuka i sere nad sudbinom, on nešto preduzima. Muzika koja ne inspiriše, za mene je to rep. ://
Za mene rep nije muzika u pravom smislu toga. Linčujte me, ali nikako mi ne ispunjava pravi smisao muzike.
Sve se svodi na bunt, socijalu, nabacane rime... sve je to što je rečeno u tim pesmama tačno, i to stoji, ALI normalan čovek to zna, i umesto što kuka i sere nad sudbinom, on nešto preduzima. Muzika koja ne inspiriše, za mene je to rep. ://
slažem se.. ni za mene rep nije muzika, već nešto više od muzike!
a reč tački! Očigledno nisi slušala dovoljno raznovrsnog repa!

+1 Tachka
.Slusam ja i ostalo,ali kao sto si i rekla Struka i vip su legende domace scene.Dada je solidan mc,ali zna cesto da objavi dobru traku...btw FTP su stvarno odlichni+1 Tachka
joj a vi reperi shto samo znate za Dadu, Struku i VIP, mogli bi ste da poslushate i neshto novo, nisu oni jedini na sceni, da ste stvarno duboko u tome, videli bi mnogo dobrih neafirmisanih repera, koji u svakom sluchaju vrede mnogo vishe od Dade, struka i vip su legende, ali nisu jedini... Treba pruzhiti mesta i za neshto novo... Blah. Nije hejt, nego chisto zapazhanje.

interviju,pitanje: poruka svim manje poznatim,demo Hiphop/Rap izvodjacima:
Struka:Samo napred,nema stajanja,ne sme biti mržnje.
od ovoga moze da se rikne
inace pesme su snimljene kao posveta nekome...