Domaće životinje

На крстарици није дозвољено пропагирање кршења закона и прописа, а она слика је била управо то.

Треба раздвојити неке ствари. На теми ФОТОГРАФИЈА је основни критеријум квалитет фотографије а не њена тема. Ако фотографишеш псе луталице то не значи да промовишеш ту појаву:rtfm:

Треба раздвојити неке ствари. На теми ФОТОГРАФИЈА је основни критеријум квалитет фотографије а не њена тема. Ако фотографишеш псе луталице то не значи да промовишеш ту појаву:rtfm:

Јес' мајку му, на теми фотографије ја поставим слику отрова уз објашњење како се користи и у ком времену убија луталице, и то наравно значи да сам ја љубитељ фотографије, а не да промовишем тровање луталица..

-33.jpg

И шта ово значи, пуштен доберман испред улаза у зграду???? А шта да је наишло дете?
Да сам комшија овако нечему, тај ми сигурно не би дуго овако шетао, брзо би завршио каријеру.

Da li petao ima jaja ?

pa nije dao bas toliko da mu se priblizim :zcepanje:

e bas su kvarne ove koke, meni su inace mnogo cakane, al nece da se smire i poziraju, cim pridjes beze, sve na zum jurim iz prikrajka, nema smisla :(
ovde se vec naljutio zbog uznemiravanja

inace radjeno kompaktnim, na automatik, neplanirano papraci snimanje :lol:
nisu bas dobre fotke na zalost, beze, uznemirene su, ne miruju....
moracu jednom da isplaniram pa sa boljom opremom i iz boljih uglova da ih fotnem, negde iz prikrajka

Poslednja izmena:
И шта ово значи, пуштен доберман испред улаза у зграду???? А шта да је наишло дете?
Да сам комшија овако нечему, тај ми сигурно не би дуго овако шетао, брзо би завршио каријеру.

Значи да си ти опседнут, само још да уведеш и политичку коретност, па да баталимо тему.
Потпуно погрешно си протумачио фотографију.
То је сликано на веранди у дворишту испред моје куће која је ограђена, са таблом упозорења на капији са спољне стране која има електронску браву, па је увек закључана.
Стварно треба да послушаша Немесис.

Значи да си ти опседнут, само још да уведеш и политичку коретност, па да баталимо тему.
Потпуно погрешно си протумачио фотографију.
То је сликано на веранди у дворишту испред моје куће која је ограђена, са таблом упозорења на капији са спољне стране која има електронску браву, па је увек закључана.
Стварно треба да послушаша Немесис.

Не знам шта значи политичка коректност, али ако је ово твоја кућа извињавам се, мислио сам да провоцираш овом сликом па сам реаговао.

Back