ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Зар ово није забрањено?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O cemu pricas?
То је баш битна ставка...
Оно што од тог правилника знам ама баш никакве везе са транспортом паса у градском превозу нема...
На крстарици није дозвољено пропагирање кршења закона и прописа, а она слика је била управо то.

Треба раздвојити неке ствари. На теми ФОТОГРАФИЈА је основни критеријум квалитет фотографије а не њена тема. Ако фотографишеш псе луталице то не значи да промовишеш ту појаву![]()
ccaterpillar, tvoj stav o psima u prevozu i lutalicama i itd ... ispoljavaj molim te na nekoom drugom pdfu, ovo ovde je pdf Fotografija, kacimo fotke bez svadja i prepiranja.
Hvala.
Da li petao ima jaja ?

И шта ово значи, пуштен доберман испред улаза у зграду???? А шта да је наишло дете?
Да сам комшија овако нечему, тај ми сигурно не би дуго овако шетао, брзо би завршио каријеру.
Значи да си ти опседнут, само још да уведеш и политичку коретност, па да баталимо тему.
Потпуно погрешно си протумачио фотографију.
То је сликано на веранди у дворишту испред моје куће која је ограђена, са таблом упозорења на капији са спољне стране која има електронску браву, па је увек закључана.
Стварно треба да послушаша Немесис.