ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.811
Nešto se ne odbraniste čim je 50%+ pripjatska genetika![]()
Pa to nema no izmisljas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto se ne odbraniste čim je 50%+ pripjatska genetika![]()
I Guslar je za šipose škija. Mada Albanci zaistam ogu tvrditi da imaju domaću genetiku za razliku od crnogorskog cirkusa.Da, al shkija je na siptarskom sloven. Tako oni nas zovu...
Da, al shkija je na siptarskom sloven. Tako oni nas zovu...
To je po koncentraciji YDNA haplogrupa, za blizinu se uzima mitohondrijalna razlika:
Kad govorite ptarski, onda ste ptari, nema druge,,,Da tako i mi od starina kazemo sloven, šklaveni
Cuj mene su crnogorci uveravali da je Crnogorac novotarija, kada sam govorio da su zaseban narod...I Guslar je za šipose škija. Mada Albanci zaistam ogu tvrditi da imaju domaću genetiku za razliku od crnogorskog cirkusa.
Da nema Mila na slici pomislio bih da je UkrajinaCuj mene su crnogorci uveravali da je Crnogorac novotarija, kada sam govorio da su zaseban narod...
Da nema Mila na slici pomislio bih da je Ukrajina
![]()
Ah da isto misle i Bošnjake (najveći procenat slovenske genetike na Balkanu, nakon Hrvata), a i Španje koje si naveo smatraju Albancima itd. Mitomani ukratko.Ne, Albanci smatraju nas sloveniziranim Albancima.
Ah da isto misle i Bošnjake (najveći procenat slovenske genetike na Balkanu, nakon Hrvata), a i Španje koje si naveo smatraju Albancima itd. Mitomani ukratko.
Dinarski fenotip je izveden, on nastaje kao uticaj spoljnih faktora, nije genetički.
To je po koncentraciji YDNA haplogrupa, za blizinu se uzima mitohondrijalna razlika:
![]()
Dinarski fenotip je izveden, on nastaje kao uticaj spoljnih faktora, nije genetički.
Kad mu skineš dinarske ocrte lice ostaje samo Pontid - tipični Ukrajinac![]()
Siptari =/ CrnogorciPrica o “nasim” i “tudjim” rijecima je uglavnom izmisljotina. Jer prvo nijesu sloveni prosto imali rijeci za sve, bili su da kazem jednostavna skupina.
Drugo, velikih broj Jugoslovena, posebno nas Crnogoraca, nijesmo uopste porijeklom Sloveni, i primili smo slovenski jezik u etapama, a zadrzali neslovenske rijeci ka uspomenu na porijeklo.
Recimo rijec “porodica” nikad u istoriji crne gore nije koriscena do modernog doba, nego rijec “famelja”.
Siptari =/ Crnogorci
Oko 70%- coolPogledajte prilog 1430861
Potencijalne nove srpske reči

Ћао стари српски поздрав. Збиљежено је да су се пред Косовски бој српски ратници поздрављали са својим породицама. Појединци тврде да су се тако Срби , пред сеобу на Балкан, поздрављали са својом родбином која је одлучила остати у "старом крају". На куки ми иде и емпатија која се нарочито раби у задње време.
Не, управо је "обратно". Суптилно нам поручује да смо ми шкије, али не и он.I Guslar je za šipose škija.
Не, управо је "обратно". Суптилно нам поручује да смо ми шкије, али не и он.