Domace devojke i strankinje

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Slusao sam nebrojano puta iz prve ruke kako su nase devojke, ukocene, zatvorene, ovakve, onakve.
Lupam, u nekim drugim zemljama devojke prve prilaze, bez blama i ustezanja, a i ovako su otvorenije i slobodnije za komunikaciju, flert i .... ostalo. :per:

E sad, svi znamo da su nase domace nama najbolje, ali odakle tolika razlika u mentalitetu. Zasto su ove preko obicno otvorenije, slobodnije, preuzimaju inicijativu i sl.?
Kakva su vasa iskustva?

Poslednja izmena:
Ranije se ulazi u musko - zenske odnose, pa je manje straha prisutno, slobodnije su, spontanije, ne postoje usadjena ocekivanja da muskarac mora da pridje prvi...

Ali i ovde je sve vise tako, koliko puta sam se vracala nocnim autobusom i vidim klinku 15-16 god opusteno pridje momku u busu, kaze nesto kao "bas si sladak" i sedne mu u krilo.

Ne moze da se poredi generacija '98 i '68, bas kao sto na zapadu ne moze da se poredi generacija '78 i '48.

U pitanju su teski kompleksi koji su dosli kao posledica teskog zivota,krize i svakavih jada koje smo kao nacija prosli.
Po mentalitetu,ponasanju pa i izgledu nase zene ne mogu da pridju bilo kojima iz Evrope.U njihovu odbranu se moze reci da ni muskarci nisu nista bolji.
Zato bi one dusu prodale samo da je pokleda neki strendzer.Zato i mi kupujemo Albanke.

Slusao sam nebrojano puta iz prve ruke kako su nase devojke, ukocene, zatvorene, ovakve, onakve.
Lupam, u nekim drugim zemljama devojke prve prilaze, bez blama i ustezanja, a i ovako su otvorenije i slobodnije za komunikaciju, flert i .... ostalo. :per:

E sad, svi znamo da su nase domace nama najbolje, ali odakle tolika razlika u mentalitetu. Zasto su ove preko obicno otvorenije, slobodnije, preuzimaju inicijativu i sl.?
Kakva su vasa iskustva?

Zaostali si muškarci na yu prostorima zbog toga su devojke primorane da budu takve

Ali i ovde je sve vise tako, koliko puta sam se vracala nocnim autobusom i vidim klinku 15-16 god opusteno pridje momku u busu, kaze nesto kao "bas si sladak" i sedne mu u krilo.

Ma daj... :lol: Nemoj zezati.Ja za zivota nisam video da devojka prva pridje muskarcu.Znas,ona gleda negde u njegovom pravcu 2 sekunde i smatra da mu je dala nekakav signal a on ako ne ukapira i ne pridje joj u njenoj glavi ce biti ili peeder ili tunja.Tako "prilazi" prosecna Srpkinja.
To sto si ti videla je grupa pijane dece koja se sprda i glupira u autobusu.Bas ce neka devojka da kaze nepoznatom momku "sladak si" u sred autobusa...i to nocu...i jos da mu sedne u krilo :roll:

Ma daj... :lol: Nemoj zezati.Ja za zivota nisam video da devojka prva pridje muskarcu.Znas,ona gleda negde u njegovom pravcu 2 sekunde i smatra da mu je dala nekakav signal a on ako ne ukapira i ne pridje joj u njenoj glavi ce biti ili peeder ili tunja.Tako "prilazi" prosecna Srpkinja.
To sto si ti videla je grupa pijane dece koja se sprda i glupira u autobusu.Bas ce neka devojka da kaze nepoznatom momku "sladak si" u sred autobusa...i to nocu...i jos da mu sedne u krilo :roll:

Ti ne izlazis previse, zar ne? :)

Stvarno se to desilo, i to je bila srednjoskolka, bas mlada devojka, a tip onako nabildovan sav, ja ga ne bih opisala kao "slatkog" nikako, sela mu krilo i poceli da se ******e. Nocni busevi su puni takvih situacija.

A prilaze devojke i ovako, znam milion slucajeva iz mog okruzenja :mrgreen:

Kakva su vasa iskustva?

Vise je prisutno ksenofobije. Muskarac koji nije "proveren" je automatski svinja osim ako ga sama nije procenila drugacije. Preuzimaju inicijativu i ovde, ali uglavnom preko signala i suptilnog flerta.

A i velika je razlika izmedju mentaliteta zena koje su bile u 20-tim tokom 90-tih i sada. Zene iz 90-tih su na primer mnogo zahtevnije.

Kakva su vasa iskustva?

ja jedino sto sam cula vezano za to uporedjivanje je od nekog rodje iz amer.koji je rekao kako su tamo sve plasticne a ovde prirodnije ribe...
a ovo sto pise i nema veze s vezom prvo znas kolika je amerika imas i delove koji se raspadaju i delove koji su kulturica a i od svega toga zavisi vaspitanje...

Ovo je veoma realna situacija Kristofere.

Ono sto je lose sto ce upravo "najgore" devojke ovako nesto da rade. Ko kaze da i medju njima nema narkomanki i lujki?

Pravo pitanje je zasto je bilder pristao da bude sa njom. Ja ne bih.

- - - - - - - - - -

ti to dade komentar na neku drugu temu, el? :lol:

Moguce.:lol:

dobro to da sedne nekom u krilo je preterano al ja sam se jednom setala sa dugaricom i lik protrcao pored nas bez gornjeg dela i ja reko naglas hvala ti boze:lol:
a pitanje je sta je to definisanje prvog ili prve...jer realno ako riba bulji u lika i to je prva pocela realno ona je inicirala kontakt...msm da danas ribe sve vise kontaju da je ok i normalno naciniti prvi korak(tipa da mu pridje sa nekom slatkom lricomili trazi br...)ranije nisu toliko zbog onog a sta ako me odbije itd nos pod oblake i sl,a danas msm da ima manje tastine i straha..

- - - - - - - - - -

Ranije se ulazi u musko - zenske odnose, pa je manje straha prisutno, slobodnije su, spontanije, ne postoje usadjena ocekivanja da muskarac mora da pridje prvi...

Ne moze da se poredi generacija '98 i '68, bas kao sto na zapadu ne moze da se poredi generacija '78 i '48.
a odkud znas da se ne znaju da su decko devojka a ne stranci..

U pitanju su teski kompleksi koji su dosli kao posledica teskog zivota,krize i svakavih jada koje smo kao nacija prosli.
Po mentalitetu,ponasanju pa i izgledu nase zene ne mogu da pridju bilo kojima iz Evrope.U njihovu odbranu se moze reci da ni muskarci nisu nista bolji.
Zato bi one dusu prodale samo da je pokleda neki strendzer.Zato i mi kupujemo Albanke.

ja ne znam kakvo je tvoje okruzenje ali ljudi oko mene su normani i lepi i prirodni...cak i kad izadjem u grad vecina je normalna...
jedino na zurkama ili kad je neki koncert pojave se izrodi...
a mentalitet msm zavisi najvise od kraja i drustva..ako te uhvati ekipa kriminalaca ili fuksidejza dobre su sanse da ces takav ispasti....
kod nas recimo jedno odeljenje bili normalni civili druga generacija i od.grupica svaki dr hapsen boden ima dosije itd...tako da to ti je to zavisi od kraja do kraja...kod mene vecinom normalni al recimo kad krenem po fejsu iz starog odeljenja da rovarim recimo imas napucene nabudzene itd...cak su mi pricali za ribu koju je cale vozio na faks a ona je pricala da joj je to sofer..u sv sl ima kompleksasa i kriminalca i nabedjenih itd al nije to toliko sranje koliko se reklamira..a posebneo jepitanje sa kojom zemljom se uporedjujemo..amerika ima milion razlicitih delova i mentaliteta ukrajna je jelos pre bombardovanja bila zemlja lepotica koje rastu u raspad sistemu gde je razlika izmedju bogatih i siromasnih pregolema...
u sv sl meni je moje ok al pitanje je koliko ce to tako stanje trajati i dal ce se menjati pod uticajem globalizacije raznih kim kardasijan itd..:pop::lol:

dobro to da sedne nekom u krilo je preterano al ja sam se jednom setala sa dugaricom i lik protrcao pored nas bez gornjeg dela i ja reko naglas hvala ti boze:lol:
a pitanje je sta je to definisanje prvog ili prve...jer realno ako riba bulji u lika i to je prva pocela realno ona je inicirala kontakt...msm da danas ribe sve vise kontaju da je ok i normalno naciniti prvi korak(tipa da mu pridje sa nekom slatkom lricomili trazi br...)ranije nisu toliko zbog onog a sta ako me odbije itd nos pod oblake i sl,a danas msm da ima manje tastine i straha..

Neke moje drugarice su nekoliko puta startovale tipove u sred noci na Slaviji.:lol:

- - - - - - - - - -

A i ti si vidi se napaljena samo tako.:per:

Back