Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нико од ових који су обезбеђивали Путина није нити смео нити могао да ризикује било шта - зато смо остали ускраћени за то да достојно дочекамо највећег политичара Планете...верујем да је дебели Дачић сваких 5 минута "мењао пелене" од страха...

Ма народу није до крца, а камоли да поздравља Путина, а то не може ни један режисер да изрежира..

Јадно би било само да су клицали Тадићу, али то се наравно неће десити ни за трилион година

Овако је патетично, али готивно

Тачно...уједно и показатељ докле су довели државу кад се Срби одушевљавају државником који предводи другу земљу.

Мислим да је жутима све јасно. Џабе им намештање анкета, џабе им сад понуде Русима.

Старији брате пољуби мајку нашу и кажи јој ,кажи,да смо је достојини и да се боримо и да ћемо се борити и да је волимо.

Каква предивна парола !Мајка наша РУСИЈА !

52310.jpg

Ма народу није до крца, а камоли да поздравља Путина, а то не може ни један режисер да изрежира..

Грешиш.

За србе је Путин симбол човека који је нацији вратио достојанство и веру у бољер сутра.

Дочекао би га народ само тако да је дозвољено.

Тачно...уједно и показатељ докле су довели државу кад се Срби одушевљавају државником који предводи другу земљу.

Мислим да је жутима све јасно. Џабе им намештање анкета, џабе им сад понуде Русима.

Путин је прави председник свију нас, Тадић је само увреда или запрепашћујуће лош виц.

Mogao je Putin da donese neki poklon, mislim ne režimu, nego raji sirotinji , kao što je Japan onomad donirao. Ali ovi novi rusi teško vade novačanik ...

Опет ти цигански сентименти, као оно док Јапанци грцају у ужасу а нека циганија из неког места у Србији им опседа амбасаду позивима да провере да неће да одустану од градње неке фабричице тамо

"куме, куме, дај паре, жив ми ти, дај паре, сиротиња куме, жена деца, паре јој..."

фуј.

Грешиш.

За србе је Путин симбол човека који је нацији вратио достојанство и веру у бољер сутра.

Дочекао би га народ само тако да је дозвољено.
НИКО није бранио, НИКО није ни организовао јер не може да се рачуна на симптизере - народ коме крче црева. На аеродрому је било 150 стараца у нади да ће га видети.
На стадиону може да се режира, али не и у Кнеза Милоша где народ пита кад ће да се одблокира улица, да стигну или на утакмицу или кући, а пандури кажу, хајде људи померите се нек прође, па да идемо сви кући..
Да се иоле боље живи, уз малу пропаганду овде би прошао дочек као кад се Тита враћао са путовања. Добро је то, добро..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back