Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Прошао је на 10 метара од мене у лимузини. Срце ми је заиграло, дао ми команданд полиције да га опалим фотоапаратом хаха...Кренух ја кући, ал оћеш-прц, набише нас прво поред зида, а онда све у Масарикову :rotf:
И никога да га поздрави..никог са заставицом, никога са ружом црвеном. Ко је рекао да нису могли грађани да поспу цвећем путе путинове по српској престоници и да му ма'ну?

Транспарент:

СТАРИЈИ БРАТЕ, ПОЉУБИ НАШУ МАЈКУ И РЕЦИ ЈОЈ,
РЕЦИ ЈОЈ ДА СМО ЈЕ ДОСТОЈНИ,
ДА СЕ БОРИМО И ДА ЋЕМО СЕ БОРИТИ,
КАЖИ ЈОЈ ДА ЈЕ ВОЛИМО !

Хе,хе...каква шљага прозападној жутој боранији !

On je na to odgovorio skandiranjem Bori-se Bori-se Bori-se...

Невероватно - а онај наш главати Тијанић НЕМА НИШТА ОД ПРЕНОСА..... цркотина....... Е НЕЋУ МУ ВИШЕ ПЛАТИТИ ПРЕТПЛАТУ ПА МАКАР ДУБИО НА ГЛАВУЏИ ОНОЈ ГЛАВАТОЈ.........:evil::evil::evil:
Da prenosi omladince raspale Zvezde , pa ni Svinjoglavi nije baš toliki degen . :lol:

Транспарент:

КАЖИ ЈОЈ ДА ЈЕ ВОЛИМО !

22:24 23/03/2011

БЕЛГРАД, 23 мар - РИА Новости

Трибуны стадиона "Маракана", хотя и не были заполнены до отказа, встретили российского премьера шквалом аплодисментов, громким скандированием "Русия!" и российскими флагами. При этом некоторые из болельщиков держали в руках портреты Путина. После того как диктор объявил о том, что на матче присутствует председатель правительства России, фанаты хором запели "Катюшу" и зажгли файеры.

Кроме того, на одной из трибун болельщики растянули большой баннер: "Старший брат, поцелуй матушку и скажи ей, что мы достойные, что мы боремся и что мы будем бороться. Скажи ей, что любим ее".

http://rian.ru/politics/20110323/357173289.html

Mi smo fini i pristojni ljudi koji postuju zakone ove drzave, a vi ste rusilacki nastrojeni uvek i svuda. Ne postoje 'crne liberalne trojke' koje predvodi Pera Lukovic koje idu po ulicama Beograda i napadaju patriote; vec obrnuto, postoji mali milion agresivni 'patriotskih' grupa koje napadaju sve koji nemaju isto vidjenje patriotizma.

Tako da, zaista mi nije jasno od koga ga stite:think:

5 oktobar :lol:

Транспарент:

КАЖИ ЈОЈ ДА ЈЕ ВОЛИМО !

Dobro buraz i keva su tu ,incest vrca na sve strane :mrgreen: nego jel su spomenuli tetku i snajku ? :D

22:24 23/03/2011

БЕЛГРАД, 23 мар - РИА Новости

Трибуны стадиона "Маракана", хотя и не были заполнены до отказа, встретили российского премьера шквалом аплодисментов, громким скандированием "Русия!" и российскими флагами. При этом некоторые из болельщиков держали в руках портреты Путина. После того как диктор объявил о том, что на матче присутствует председатель правительства России, фанаты хором запели "Катюшу" и зажгли файеры.

Кроме того, на одной из трибун болельщики растянули большой баннер: "Старший брат, поцелуй матушку и скажи ей, что мы достойные, что мы боремся и что мы будем бороться. Скажи ей, что любим ее".

http://rian.ru/politics/20110323/357173289.html

Mislim da je transparent stvarno degenski...

Sramota za Srbiju... Mada dobro, to nije Srbija ipak su to samo navijači...

Прошао је на 10 метара од мене у лимузини. Срце ми је заиграло, дао ми команданд полиције да га опалим фотоапаратом хаха...Кренух ја кући, ал оћеш-прц, набише нас прво поред зида, а онда све у Масарикову :rotf:
И никога да га поздрави..никог са заставицом, никога са ружом црвеном. Ко је рекао да нису могли грађани да поспу цвећем путе путинове по српској престоници и да му ма'ну?

Нико од ових који су обезбеђивали Путина није нити смео нити могао да ризикује било шта - зато смо остали ускраћени за то да достојно дочекамо највећег политичара Планете...верујем да је дебели Дачић сваких 5 минута "мењао пелене" од страха...

Мало је патетично, али је макар од срца за разлику од исто тако патетичног али и неискреног Тадићевог баљезгања о душама, историјама и заставама

Кладим се да ће Путин ово запамтити.

128039_putin-slavica-djukic-beta_f.jpg

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back