Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.099
Да ли је неки од зглавкара из српског режима планирао да прави друштво Путину на Маракани?
Није ваљда да ће човек ићи сам, хахахах
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeste, Škundra iz SPS-a , stara ********* za stari komunjarski klub .Да ли је неки од зглавкара из српског режима планирао да прави друштво Путину на Маракани?

Зенитови навијачи су познати као доста наклоњени Србији...носили су по западним државама транспарент Косово је Србија, на утакмици против сплитског Хајдука носили су једну заставу српских Монархиста и једну заставу Краљевине Србије.
Misliš da bi samo zviždaliАј у сто марки да Тадић неће смети на Маракану са Путином... Било би срамно да председнику европске Србије звижде, а премијеру, председнику, пуковнику и господару Евроазије да кличу српске нардоне масе.
Bilo bi tu još koječega
Jeste, Škundra iz SPS-a , stara ********* za stari komunjarski klub .![]()
Да ли је неки од зглавкара из српског режима планирао да прави друштво Путину на Маракани?

Nema zglavkara u rezimu , sve gusenice i bezkichmenjaci![]()
да колега пресретач није окачио оно с јутјуба не бих видео цара у бгд, ртс као нешто кулира, редован програм...![]()

Nisu prenosili "cara" uživo, pa si morao da ga bacakaš na neku staru sliku, a?![]()

да колега пресретач није окачио онај клип с јутјуба не бих видео цара у бгд, ртс као нешто кулира, редован програм...![]()
Čudo ovi ruslani nisu izašli na ulice da mašu kitama cvećki i da pavaju pesmice tipa ..

Čudo ovi ruslani nisu izašli na ulice da mašu kitama cvećki i da pavaju pesmice tipa ..
.[video=youtube;gZhtMWOd0_4]http://ww

Dobro došo

Ima Putin da izriba teletabisa Tadica na razgovoru "u chetiri oka" . Sa Cvetkovicem nema sta da pricha , da bi od njega dobio mishljenje treba da cheka tri dana.
Aliiiiiiiiiiii , ode Vladimir u Zvezdu Srpsku
****** grobarske mogu da izviruju iza coshkova![]()
bezi odatle, odmah ce krenuti prosjacenje 

Morao bi opet na Red Tube , spasao te čovek u poslednjem trenutku .да колега пресретач није окачио онај клип с јутјуба не бих видео цара у бгд, ртс као нешто кулира, редован програм...![]()