Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vladimir-putin-polar-bears.jpg

Meni ovo izgleda bolesno...

Зенитови навијачи су познати као доста наклоњени Србији...носили су по западним државама транспарент Косово је Србија, на утакмици против сплитског Хајдука носили су једну заставу српских Монархиста и једну заставу Краљевине Србије.
Ај у сто марки да Тадић неће смети на Маракану са Путином... Било би срамно да председнику европске Србије звижде, а премијеру, председнику, пуковнику и господару Евроазије да кличу српске нардоне масе.
Misliš da bi samo zviždali :zcepanje:Bilo bi tu još koječega
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif
sishit2-1.gif

Jeste, Škundra iz SPS-a , stara ********* za stari komunjarski klub . :mrgreen:

Кад смо код те поставке, где је главати Мркоњић? Њега бих очекивао првог пред царем од свих СПС-оваца

А што се Маракане тиче, замисли да крене тадић, па кад Путину крену да се радују Делије уплаши се од оне буке, баци се на стомак и са свих осам ногу брзо одгмиже потрбушке испод седишта и у неку пукотину у бетону... ипак би то била срамота, и боље да не иде.

Čudo ovi ruslani nisu izašli na ulice da mašu kitama cvećki i da pavaju pesmice tipa ..

.[video=youtube;gZhtMWOd0_4]http://ww

требало је организовати барем ватромет у цареву част, не дешава се сваке године да цар удостоји болета и остале дедамразове својим присуством

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

krivo mi je sto nisu stali u zastitu Libije, nekako su ti Rusi sisice, a ne svetska sila :neutral:

Ima Putin da izriba teletabisa Tadica na razgovoru "u chetiri oka" . Sa Cvetkovicem nema sta da pricha , da bi od njega dobio mishljenje treba da cheka tri dana.
Aliiiiiiiiiiii , ode Vladimir u Zvezdu Srpsku :klap::klap::klap:
****** grobarske mogu da izviruju iza coshkova :mrgreen:

gde ces Putine medju gejlije :hahaha: bezi odatle, odmah ce krenuti prosjacenje :mrgreen:

Тадић: ВЕКОВНО пријатељство... КРУНА НАШИХ ОДНОСА... тога не би било вез ВАШЕГ ДОПРИНОСА... ВЕЛИКО пријатељство... ЗАСТАВЕ И ЈЕЗИЦИ СЛИЧНИ... градимо односе за БУДУЋНОСТ...

Путин: Драго ми је што сам у Србији после десет година. Разговараћемо у сарадњи две земље.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=23&nav_category=11&nav_id=501273

ууууууууууу човече. чак је и мени некако жао Боте. блам стварно. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back