Dokumentarac o Celin Dion na amazon prime

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.822
Glavni dokumentarac ima za cilj da skrene pažnju

„Poslednjih nekoliko godina je za mene bio tako veliki izazov“, nastavlja Dion. Otišla je na putovanje tokom kojeg je otkrila svoju bolest i naučila da živi sa njom i da se nosi sa njom, ali da ne dozvoli da je bolest kontroliše. Dok se još uvek vraćala na scenu, Dion je shvatila „koliko mi je nedostajalo da vidim svoje obožavaoce. Tokom ovog odsustva, odlučila sam da dokumentujem ovaj deo svog života i pokušam da podignem svest o „Da podignem svest do ovu malo poznatu bolest da pomogne drugima koji dele ovu dijagnozu."
Na Dionovoj početnoj stranici, dokumentarac je opisan kao „intimno istraživanje“ koje gledaoci treba da vide. To je „snimak ključnog vremena u životu i karijeri” svetske zvezde. U dokumentarcu, čije je snimanje trajalo više od godinu dana, Dion neće biti viđena samo u privatnom životu, već i u studiju za snimanje. „Ja sam: Selin Dion“ je „emotivno, energično i poetsko ljubavno pismo muzici“.
Krajem 2022. Dion je objavila svoju bolest i uveliko se povukla iz javnosti. Nakon što je u početku jednostavno odložila planirane nastupe na svojoj "Courage Vorld Tour", turneju je potpuno otkazala u maju 2023.

Back