Dokle više ??? Dosta bre !!!

Pa o kakvom prijateljstvu ti pricas onda? :hahaha::hahaha:
Eto i sam vidis da su nam siptari i ostala "braca" najveca pretnja :D

Tvoj problem je shto tako mlada u svemu vidish pretnju, ali dzebiga mladi danas nisu bili nigde dalje od Grchke i Crne Gore, pa nemaju pojma kakav je zivot van kaveza zvani Srbija.
Misle da ih u BiH chekaju mudzahedini, u HR ustashe sa nozagama, u Albaniji troglave azdaje, a u EU ****** koji ce da ih odma' naguze kako se predje grana.
To je sve posledica vishedecenijskog zaglupljivanja od strane zute shtampe, tv bastilje, PINKa i sl....

Samo za brata Kalamu...

Jadna šok terapija...:hahaha:

siri_dalje_1.jpg

Tvoj problem je shto tako mlada u svemu vidish pretnju, ali dzebiga mladi danas nisu bili nigde dalje od Grchke i Crne Gore, pa nemaju pojma kakav je zivot van kaveza zvani Srbija.

Misle da ih u BiH chekaju mudzahedini,
u HR ustashe sa nozagama,
u Albaniji troglave azdaje,
a u EU ****** koji ce da ih odma' naguze kako se predje grana.

To je sve posledica vishedecenijskog zaglupljivanja od strane zute shtampe, tv bastilje, PINKa i sl....

Пази кад си у праву, макар за ово болдовано ... :rotf::rotf::rotf:

i ja sam rezignirana izrazavanjem:roll:

GANCIIIIiiiiiii....-NARKOMAN-SIPTARSKI vazal i USA placisa"-CEDOMiiiirrrrr-"

PA to je istina to nije izražavanje

O chemu ti to,

u kojoj dimenziji vi patriJote zivite,
se*ete o KiMu uglavnom najvishe pred izbore, a prstom niste mrdnuli nishta konkretno da uradite po tom pitanju, pa za vashe neuspehe krivite LDP.

Ko bre krivi LDP ?
Imate pravo vi da msilite šta god želite ,ali kada vaše želej da počnete da projektujete u stvarnost imate pravo i da nestanete pardon to vam je dužnost

pa i Srbi mrze Shiptare i najradije bi pregazili Tiranu, i sve ih pobili,
ali ne samo Shiptare nego i Hrvate i Muslimane , tj gotove sve narode oko nas.

I shta si ti htela time da kazesh?

Lažeš ali od tebe se ništa osim mržnje i ne očekuje

Back