Dokle više bradati muškarci?

Pitanje za momke jace brade ; meni je brada srednje jacine naginje ka jacoj.Na dva mjesta fali da se onda dobro uklopi. Da li bi radio presadjivanje brade ima li toga kod nas cuo sam da u Turskoj to ima ? Cesljate li bradu redovno da fino nice?Kod mene se pocne kovrdzati.
Zamolio bih cosave da ne prave repliku na moj komentar,pa nismo vam mi krivi sto vam je slaba brada.

Uzdrzavaj se od orgazma bar jedno 6 meseci, pa ce da ti ojača i brada, a i kosa...

- - - - - - - - - -

Kakvo crno presađivanje...ne budi lud...

Pitanje za momke jace brade ; meni je brada srednje jacine naginje ka jacoj.Na dva mjesta fali da se onda dobro uklopi. Da li bi radio presadjivanje brade ima li toga kod nas cuo sam da u Turskoj to ima ? Cesljate li bradu redovno da fino nice?Kod mene se pocne kovrdzati.
Zamolio bih cosave da ne prave repliku na moj komentar,pa nismo vam mi krivi sto vam je slaba brada.

nisi naveo koliko imaš godina, brada sa godinama postaje jača i gušća. nažalost, sa kosom se dešava obratno.

brada ne može biti trend.
jedino oblikovanje iste na određeni popularni način možemo nazvati trendom.

brada je muška sekundarna polna odlika.
ona je, dakle, jedna od nekolicine osnovnih prirodnih karakteristika po kojoj se muškarci razlikuju od dečaka i žena.

mislim da mladić treba imati nedelju-dve staru bradu, sredovečni muškarac bradu srednje dužine sa jakim i dosta starijim brkovima, a starac dugu bradu koja pada na grudi.

brijanje je masama nametnuti stadard od strane određenih elita na vlasti u cilju kontrole, disciplinovanja, lakše identifikacije, ubijanja slobode i prirode u nama... u isto vreme vršena je sistematska propaganda i napadana ličnost onih koji su skloni bradi...
nije slučajno što se u vojci koja negira svaku individualnost prvo muškarac ošiša kratko, obrije, stavi mu se kapa i istovetna odeća.... put samotnjaka, umetnika, filozofa, gorštaka itd, je sve suprotno od toga...

Sve sto ne valja u ponasanju muskaraca,doneli su ******.Ne treba zaboraviti,da ne postoji ni jedan modni dizajner,a da nije *****.Modne dizajnerke
su sve od reda lezbejke.E oni,ti homoseksualci i homoseksualke,doneli su i"trend" tetoviranja tela.!
Govorite o pomodnost?
"Dokle VIŠE bradati muškarci?
Zar niste i vi naseli trendu pisanja nepotrebne reči?
Analogno, moglo bi se napisati:
Dokle MANJE bradati muškarci?
A to nije ispravno. Kao ni naslov.
Puka pomodnost i trendovi u svim sferama.
;)

Da se vise ne lazemo.Bradu nose ISKLJUCIVO iskompleksirani muskarci,muskarci sa velikim kompleksom inferniornosti,Svoj neugledan izgled.svoju
nezapazljivost,pokusavaju da "pokriju" bradom i crnim naocarima,koje kazu nose i u WC-u. Brada je ustvari maska,koju nose oni koji moraju da sklone
svoj pravi identitet.

Da se vise ne lazemo.Bradu nose ISKLJUCIVO iskompleksirani muskarci,muskarci sa velikim kompleksom inferniornosti,Svoj neugledan izgled.svoju
nezapazljivost,pokusavaju da "pokriju" bradom i crnim naocarima,koje kazu nose i u WC-u. Brada je ustvari maska,koju nose oni koji moraju da sklone
svoj pravi identitet.
na ovo moram da repliciram
ali me je vino udarilo u glavu, vratiću se na temu kad budem bolje fokusiran

Moze da ti se presade dlake koje rastu oko testisa i penisa,na tvoje lice
Brate,meni brada raste ko iz vode.Imam bradu i tamo,gde ne bi morao da imam.Ali ja to sve brijem redovno.Bradu na licu,brijam ja,a onu izmedju
nogu,brija mi ljubavnica jer zeli da ga vidi bez brade,kapiras brate.

da li je ok muškarcu bez brade reći "brate" ili je pravilnije upotrebiti termin - sestra?

elem, posle više od godinu dana obrijao sam svoju veliku bradu. iz dva raloga.
kako sam na godišnjem odmoru, osetio sam potrebu za resetom i željom da ponovo vidim svoje lice. a drugi i bitniji je što idem na korekciju ušiju uskoro i potrebno mi je bolje proceniti novo pozicioniranje svojih ušiju.

ali, osećaj bez brade je užasan. izgledam nekako kao karikatura. ne mogu se naviknuti na ono što vidim, kako mi je brada lepo izduživala široko lice, popravljala simetriju, prekrivala gornju usnu.... ah, pardise lost.... to malo harizme što sam imao skroz je nestalo...
jedva čekam da opet poraste. rasti brado, rasti...

da li je ok muškarcu bez brade reći "brate" ili je pravilnije upotrebiti termin - sestra?

elem, posle više od godinu dana obrijao sam svoju veliku bradu. iz dva raloga.
kako sam na godišnjem odmoru, osetio sam potrebu za resetom i željom da ponovo vidim svoje lice. a drugi i bitniji je što idem na korekciju ušiju uskoro i potrebno mi je bolje proceniti novo pozicioniranje svojih ušiju.

ali, osećaj bez brade je užasan. izgledam nekako kao karikatura. ne mogu se naviknuti na ono što vidim, kako mi je brada lepo izduživala široko lice, popravljala simetriju, prekrivala gornju usnu.... ah, pardise lost.... to malo harizme što sam imao skroz je nestalo...
jedva čekam da opet poraste. rasti brado, rasti...
Slikaj se.

Back