Dokle više bradati muškarci?

Dobra je brada :zper: Baš onako zna lijepo da stimuliše i škakilja kad ti ljubi vrat ili malo niže 😁
16768904230047962604903648019380.jpg

eVo tiii da se stimuliišeš.. :kiss:

Ne mogu da verujem,da su muskarci postali prijemcivi na modne ludosti,poput tupavih folkerki i nerazumnih tinejdzerki.
Muskarci od kako je sveta i veka (sto bi rekle nase babe),bili su odlucni likovi,svesni svoje snage i velicine.Odjednom,kao
da su izgubili svoju sigurnost,kao da su postali seka perse.Sta je to maskiranje,kome je pribegla vecina muske populacije.
cemu to skrivanje iza brade,iza tamnih naocara za sunce,koje nose i u zatvorenim prostorima i uvece cak.
izgleda da su ih majke totalno upropastile,jer svoju odraslu decu (Decu od tridesetak i vise godina),prihvataju kao debilcice,
kojima treba stalna briga i pomoc.Danas su devojke,to moramo priznati,daleko sigurnije,sposobnije od mladica istih godina.
Ukoliko muskarci,brzo ne uvide svoju degradaciju,nastace to je sigurno Matrijarhat. A tada,preti nam epidemija homo seksualizma.Preporucio bih mladjim muskarcima,da obriju te odvratne brade,skinu te slepacke crne naocari,i uzmu stvar
u svoje ruke.Tj.da ponovo postanu muskarcine,svesne svoje nadmoci,nad zenskom populacijom.!:think:
Браду носим од како сам изашао из армије а то је баш дуго.
Твоји коментари су крајње детињасти јер треба да знаш, о укусима се не расправља!
Не свиђа ти се, не носи је. Ја је волим и носим и шта сад?

Značiii,u mogućnosti smo da sakrijemo ružnoću?
Mojim rečnikom rečeno.
Aha.Dobro.
Znači.Opet iza brade neka falinka.Ovaj put fizička.
Pa ne baš falinka, nego čisto nekome stoji to kad ima malo brade. A brada nije nikakav dokaz muškosti niti je nedostatak iste neki manjak. To je za mene kao frizura kod žene, neka ima dugu kosu a nekima bolje stoji kratka.

Браду носим од како сам изашао из армије а то је баш дуго.
Твоји коментари су крајње детињасти јер треба да знаш, о укусима се не расправља!
Не свиђа ти се, не носи је. Ја је волим и носим и шта сад?
Pazi.
To.Što ti pišeš je druga stvar.
Ja pišem o maminim sinovima :D koji oblikuju brade kao Spartanci-naravno iz filma,idu u teretanu,tetoviraju se..a u slobodno vreme devojci peru suđe kad se umore od glumatanja. :D

Pazi.
To.Što ti pišeš je druga stvar.
Ja pišem o maminim sinovima :D koji oblikuju brade kao Spartanci-naravno iz filma,idu u teretanu,tetoviraju se..a u slobodno vreme devojci peru suđe kad se umore od glumatanja. :D
Њихов укус! И овде, у Русији, све је више таквих са тетоважама неких звери и строго пивнута брада и коса. Наравно, обавезно набилдовани и ждеру стероиде.

Pijem kafu pa idem da se obrijem da ličim na čoveka.
Pa vidis trendovi se mijenjaju. A ti si poseban, voliš sve pod konac, čisto, uredno i smatraš da nije ok ako muškarac nije glatko izbrijan. Danas muškarci sa bradama stvarno mnogo truda ulažu u izgled, oblik i boju brade. Imam prijatelja koji drži salon specijaliziran za stilizovanje brada i ništa manje nisu čisti od tebe. Meni lično je ok brada od par dana, ukusi se razlikuju.

Back