Ja nisam dalje od Grčke na jug i Slovačke na sever, a vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro nije ni to malo... a jel preko Babušnicu?Од Пирот, до Врање, свуд сам био.
Pa dobro nije ni to malo... a jel preko Babušnicu?
Не, мало накриво - преко Ниш!Pa dobro nije ni to malo... a jel preko Babušnicu?
Pa ti samo kučetu kroz dupe što nisi prošo!!мало сам се шалио горе.
Али није далеко од истине. Нисам ишао до Пирота и на ту страну. Јужно сам ишао до Лесковца често, западно Прокупље, северозападно Крушевац, северно до Лапова, али најчешће до Алексинца. Тако и до Соковање сам ишао Х пута. Све то из Ниша.
Дакле, нисам ишао далеко, па отуд и горња констатација "Од Пирот до Врање".
Иначе, возим 13 година.
У ствари, једном сам био и до Лебана.
sto pitas..........spremas se na dalek put?Ja nisam dalje od Grčke na jug i Slovačke na sever, a vi?
Aha... mislio sam na jesen u Kuala Lumpur na sajam erotikesto pitas..........spremas se na dalek put?
Pa jeste, nego ja nešto nisam ljubitelj letenja... moj burazer išao u Lisabon autom, spavao u San Remu... ne pitaj koliko je potrošio na gorivo, putarine, vinjete, kafe... mogo je za te pare avionom tri puta da obleti zemlju! Ali on voli da putuje kolima... ima i to svojih draži!Mi smo nekada išli autom na bliski istok a ja danas ne više od 700 km u cugu jer se ne isplati pored aviona.
Mogao je, ali nije i kuzim ga. Dobra kilometraza i vjerojatno bi ja putovao samo u jednom smjeru 5-7 dana. Malo ovdje stat, malo ondje. Kavica, marenda i kako to ide kod ljudi koji vole putovati.Pa jeste, nego ja nešto nisam ljubitelj letenja... moj burazer išao u Lisabon autom, spavao u San Remu... ne pitaj koliko je potrošio na gorivo, putarine, vinjete, kafe... mogo je za te pare avionom tri puta da obleti zemlju! Ali on voli da putuje kolima... ima i to svojih draži!
ja ne dajem svoj zivot u ruke vozacu autobusa, masinovodji, pilotu, kapetanu.............ako napravim sr.anje sam sam kriv.Pa jeste, nego ja nešto nisam ljubitelj letenja... moj burazer išao u Lisabon autom, spavao u San Remu... ne pitaj koliko je potrošio na gorivo, putarine, vinjete, kafe... mogo je za te pare avionom tri puta da obleti zemlju! Ali on voli da putuje kolima... ima i to svojih draži!
pa ja jedne godine iso iz Minhen u Argolidu na jugu Grcke , Peloponez. Za par dana ubio sam sve skupa oko 5000 km. A nisam ni osetio.Mogao je, ali nije i kuzim ga. Dobra kilometraza i vjerojatno bi ja putovao samo u jednom smjeru 5-7 dana. Malo ovdje stat, malo ondje. Kavica, marenda i kako to ide kod ljudi koji vole putovati.
Previse za moj ukus. Ja volim polako i sa puno stajanja.pa ja jedne godine iso iz Minhen u Argolidu na jugu Grcke , Peloponez. Za par dana ubio sam sve skupa oko 5000 km. A nisam ni osetio.
Ali ti je osetio novčanik!pa ja jedne godine iso iz Minhen u Argolidu na jugu Grcke , Peloponez. Za par dana ubio sam sve skupa oko 5000 km. A nisam ni osetio.
E to je sad pitanje da li je bilo poslovno ili turisticki.Ali ti je osetio novčanik!![]()
pa i ja na svaki 6 sati pravim dobar 2-satni odmor, rucak.........a posle 15-tak casova voznje, obavezno u motel. Inace, uvek saam vozim (nemam poverenje u zenu). To me vuce jos od studentskih dana kada sam sa par stotina maraka lutao po svetu.Previse za moj ukus. Ja volim polako i sa puno stajanja.
Sa dobrim autom se ne osjeti. Meni je 4k kilometara 2 mjeseca uzastopno bilo maksimum sta sam vozio. Dobar si.
Jesmo ti obili auto u Sa?Od Orebića na Peljescu preko Mostara, Sarajeva, Banja luke, Zagreba i do doma. Cca 900 km. To mi je bilo najvise u sutu.
Lopuzice mala.Jesmo ti obili auto u Sa?![]()