E Eleleth Veoma poznat Banovan Poruka 10.312 20.10.2012. u 00:00 - Dokle mi vas je podnositi naopaki rode? #1 Dokle mi vas je podnositi naopaki rode?
dejannn Iskusan Poruka 5.717 20.10.2012. u 00:12 - Dokle mi vas je podnositi naopaki rode? #2 kako te nije sramota da verujuce i neverujuce nazivas tako
jerohinac Legenda Poruka 50.074 20.10.2012. u 00:13 - Dokle mi vas je podnositi naopaki rode? #3 Eleleth: Dokle mi vas je podnositi naopaki rode? Kliknite za proširenje... Gde si bre ti ...mesecima... Da li si to u medjuvremenu postao...Isus...malo se šalim, moram da naglasim za svaki slučaj... Matej 17:17... ''A Isus odgovarajući reče: O rode neverni i pokvareni! Dokle ću biti s vama? Dokle ću vas trpeti? Dovedite mi ga amo.''
Eleleth: Dokle mi vas je podnositi naopaki rode? Kliknite za proširenje... Gde si bre ti ...mesecima... Da li si to u medjuvremenu postao...Isus...malo se šalim, moram da naglasim za svaki slučaj... Matej 17:17... ''A Isus odgovarajući reče: O rode neverni i pokvareni! Dokle ću biti s vama? Dokle ću vas trpeti? Dovedite mi ga amo.''
jerohinac Legenda Poruka 50.074 20.10.2012. u 00:15 - Dokle mi vas je podnositi naopaki rode? #4 dejannn: kako te nije sramota da verujuce i neverujuce nazivas tako Kliknite za proširenje... Dejo, Dejo...Elel je postavio malo parafrazirano ono što je Isus rekao... Matej 17:17... ''A Isus odgovarajući reče: O rode neverni i pokvareni! Dokle ću biti s vama? Dokle ću vas trpeti? Dovedite mi ga amo.''
dejannn: kako te nije sramota da verujuce i neverujuce nazivas tako Kliknite za proširenje... Dejo, Dejo...Elel je postavio malo parafrazirano ono što je Isus rekao... Matej 17:17... ''A Isus odgovarajući reče: O rode neverni i pokvareni! Dokle ću biti s vama? Dokle ću vas trpeti? Dovedite mi ga amo.''
LBarbara La Femme Moderator Poruka 50.059 20.10.2012. u 00:21 - Dokle mi vas je podnositi naopaki rode? #5 Tema postoji.. http://forum.krstarica.com/showthread.php/341213-Dokle-mi-vas-je-podnositi