Докле ће тужилац Радовановић да изиграва УДБ-у и ОЗН-у ???

:klap::klap::klap: Бићеш љубазан да поделиш са нама одредбе Закона које третирају ово што си написао! Који егзорциста је надлежан за утврђивање ових психолошких аката појединца?

Krivica je pojam iz opsteg dela Krivicnog prava, za konkretna krivicna dela je zaduzen Posebni deo. Jesi li cuo za pojam subjektivna odgovornost ? Ako ne za to, pa znas da je motiv bitna stvar u krivicnom delu, tako da su ti 'psihicki akti' i najbitnija stvar u krivicnom pravu.

P.S. nevezano za temu, I sam pravni akt je jedna psihicka aktivnost.... Nebitno...

ма је ли.. ја баш мислим да је супротно.. а веровао или не, коефицијент интелигенције ми је изнад горе наведеног. и то прилично. и не знам одакле ти право да вређаш и провоцираш.. међу тим навијачима има оних који су и паметнији, културнији и школованији од тебе.. А оно што они немају а ти имаш зове се КОМПЛЕКС.

Dobro. Vredjam time sto sam rekao da je kontekst u kome se Lukic pojavljuje jasan svima osim debilima je vredjanje svih koji idu na utakmice da navijaju ?

Ti sto idu na utakmice da pevaju navijacke pesme i pale baklje me i ne zanimaju, pa se i ne bavim njima.
Zanimaju me jedino kada pljackaju i unistavaju javnu i privatnu imovinu.

Neki od njih, ili vecina njih, ne zanima me.

Ma ne znam da li je krivicno, ali svakako jeste prekrsajno kada predsednik jednog kluba javno podrzava navijacke grupe koje lome i pljackaju po Srbiji.

Alo covece!!!!! gde ti zivis?
Tebi je prekrsaj sto predsednik kluba javno podrzava navijace svog kluba?:dash::dash::dash:
Dokle seze ljudska glupost:sad2: Po tebi , svi navijaci zvezde su kriminalci:eek:
Nije tebi lako.:( ti bi najvise voleo da si svestan onoga sto pises

Poslednja izmena:
zvezda-v.jpg

Tebi je prekrsaj sto predsednik kluba javno podrzava navijace svog kluba?:dash::dash::dash:
Dokle seze ljudska glupost:sad2: Po tebi , svi navijaci zvezde su kriminalci:eek:

Evo stidim se,:rumenko: povlacim sve sto sam rekao o dragom predsedniku Lukicu, i bastionom humanizma u danasnjoj Srbiji- navijackoj grupaciji Delije !

pa eto i sam si priznao :roll:

Mozes li ti nekad da primas sale na svoj racun i na racun tvojih partijskih drugara ?
Da nekad cestitas onom ko napravi dobar fazon na tvoj racun, i racun SRS-a?
Znas, to je najbitnije za smisao za humor...
Neki put primi namerno taj tvoj 'verbalni samar', nemoj da si tako ukocen...

muceni kami83 je izgradio zavidnu reputaciju nekoga ko podrzava najdebilnije moguce stvari i pojave tako da ne cudi da je svom svojom silom stao i iza nakaze Radovanovica :hahaha:

muceni kami83 je izgradio zavidnu reputaciju nekoga ko podrzava najdebilnije moguce stvari i pojave tako da ne cudi da je svom svojom silom stao i iza nakaze Radovanovica :hahaha:

Pa kad ovo dodje od tebe, to mi je kompliment, hvala :hvala: I milo mi je kad vas sve ovako vidim na okupu da se iscudjavate mojim pristojnim i normalnim stavovima :cool: :cool:

A nisam svom silom stao iza Radovanovica. Samo kazem, bice mi drago da ispuni obecanje i rasturi navijacke grupe, mada znam da nema da bude nista od toga.

Back