Quantcast

Докле ће тужилац Радовановић да изиграва УДБ-у и ОЗН-у ???

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.148
Спорни дукс најтраженија роба


Око првог стиха нема спора: средњи део „спорног” дукса
Спорни црвени дукс Звездиних „делија”, на коме пише уводни стих једне навијачке песме („док се земља око сунца креће”), а који је председник Црвене звезде Владан Лукић имао на себи на утакмици у Новом Пазару, до даљег је повучен из продаје, објављено је на званичном Интернет сајту продавнице „Делије шоп”. Државни јавни тужилац Слободан Радовановић прекјуче је поднео захтев за покретање прекршајног поступка против Црвене звезде и њеног председника Лукића, због дуксерице с песмом која, како је нагласио, подржава хулигане.
У информацији фирме „Делије шоп”, истакнуто је да се спорни дукс повлачи из продаје до добијања даљих информација. „Иако се наше мишљење у потпуности разликује од тужиочевог (наиме, мислимо да се на овај начин изражава приврженост свом клубу, а никако да се позива на насиље), дукс повлачимо из понуде”, наведено је у кратком саопштењу.
Иначе, цена дукса који је Лукић носио у Новом Пазару је 3.190 динара с ПДВ-ом, а за Звездине навијаче из дијаспоре 34,90 евра или 53,90 долара. Међутим, овај артикал је тренутно недоступан, иако је постао најтраженија роба и велики број Звездиних навијача из целог света жели да га купи. „То је најбољи дукс икада”, један је од коментара посетилаца сајта „Делије шоп”, који се потписао као Зоки. Иначе, они који желе да купе овакав дукс, да ли су му изузетно високу просечну оцену – 9,94.
Владан Лукић је јуче у Ивањици присуствовао наставку победничке серије фудбалера Звезде, који су се победом против Јавора учврстили на првом месту у шампионату. Лукићев саветник за медијска питања Миодраг Антонијевић, за „Политику” је казао да ће се сутра на „Маракани” окупити Звездин адвокатски тим, како би размотрио све аспекте подношења прекршајне пријаве против Лукића.
– Сви у клубу имамо утисак да је Лукићев највећи „грех”, што је за свега неколико месеци препородио Звезду. Пре његовог доласка клуб је био пред понором, а сада је поново на врху – казао је Антонијевић.
Тужилац Радовановић и Лукић се споре и око садржаја песме која почиње већ поменутим стиховима: „Док се земља око сунца креће…”. У постојећим документима и уз помоћ Интернет претраживача, Лукићева верзија песме се може лако пронаћи, а што се тиче оне тужиоца Радовановића, постоји наставак: „Звездини се хулигани умирити неће”, али нигде се не помињу штангле, секире, палице и ланци, мада сви који иду на Маракану знају да се баш на Звездином „северу” и о томе стално пева!
Л. Делић
-----------------------------------------------------------
Лукићева верзија песме
„Док се земља око сунца креће,
Звездини се барјактари умирити неће,
Дува тајфун, дува тајфун, кошава све носи,
Сваком ветру, сваком ветру, барјак наш пркоси”
-----------------------------------------------------------
Верзија на коју се позива Радовановић
Док се земља око сунца креће,
Звездини се хулигани умирити неће,
Звече штангле, (секире) палице и ланци,
Ево иду Звездини лудаци”


[објављено: 01/11/2009]

*****************************************************************************

Алоооооо.......бре људи..... па на шта ово личи, ово поприма облике праве
некадашње комуњарске болести......... ово прелази све границе нормалног???

Јавни тужиоче - не изигравај нам ни УДБ-у ни ОЗН-у ни ДБ ни КГБ .
Тога нам је у прошлости доста - НЕЋЕМО ПАНДУРСКУ ДРЖАВУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.148
Овако нешто што се сада догађа ЗНАМ САМО ДА ЈЕ ПОСТОЈАЛО У НАЈЦРЊИМ
УДБАШКИМ ПРЕПРИЧАВАЊИМА ЗА ВРЕМЕ ДИКТАТУРЕ КОМПАРТИЈЕ И
ЗЛОЧИНЦА БРОЗА....... ово је срамота......... са овим се мора прекинутииииииииии!!!!!!!!!
 

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.148
S obzirom da lik na duksu ima barjak a ne palicu, sekiru ili lanac, bice da se doticni Radovanovic sa kolegama dobrano nasmrkao zaplenjenog belog iz sefa odseka za borbu protiv narkotika pre nego sto je krenuo da daje izjave
Па то је оно што причају када испитују удбаши: " А ШТА СИ ТИ МИСЛИјО КАДА СИ РЕК'О ОНО.....ААААААА......МИСЛИШ ДА МИ НЕ ЗНАМО.....!"......:hahaha:
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.