DOKAZ LJUBAVI

Psihologue

Buduća legenda
Poruka
37.381

1. Dokaz ljubavi u Panami kod naroda GUAJMI :
Mladozenja se okrene ledjima suparniku koji mu
u noge baca teshku motku.Samo ako izabranica
na vreme vikne,momak moze da izbegne udarac.
Ovo se mora ponoviti 30puta..
.

2. Neveste iz Galichnika u Makedoniji:
prema starom obichaju,nisu smele da pogledaju
mladozenju u ochi,sve do venchanja,a prvi pogled
morao je da bude uputjen kroz burmu...

3. Dokaz ljubavi kod Lukrecije Bordzije:
Svake notji je spavala sa njih 15.Najboljeg je ubijala.
Dokaz ljubavi prema njoj njegova smrt...

4. Pleme NGUNI u Africi:
Mladozenja iz ovog plemena prvu notj mora da
provede sa tashtom....

5. ZAKON U MAROKU:
Suprug u Maroku moze da raskine brachnu vezu
ako zeni tri puta jasno ponovi:
Razvodim se od tebe.
..

Imate vashe dokaze ljubavi ili ste chuli..
Napishite ovde...

hahahah :) ovo je bas dobro :)

Cula sam da u nekim provincijama iz Kine zene ne smeju da se depiliraju nigde(ni ispod miske) ako su nevine..., tek kad provedu prvu bracnu noc i ako su bile "casne" onda im muz odobrava da skinu dlake...!!!!!!!! Strasno !!!!

MIMA blue:
hahahah :) ovo je bas dobro :)

Cula sam da u nekim provincijama iz Kine zene ne smeju da se depiliraju nigde(ni ispod miske) ako su nevine..., tek kad provedu prvu bracnu noc i ako su bile "casne" onda im muz odobrava da skinu dlake...!!!!!!!! Strasno !!!!

Mima prave zene ni nisu toliko dlakave.

Brate Psiho ovo je odlicno ....mada nisam cuo za neke slicne kod nas ... sem onog glupog starog fazona , 1 bracna noc i drugi dan se iznosi carsav da se vidi krv ... kao izgubila nevinost 1 bracne noci !!!!

6.Antonija ktji rimskog cara Klaudija
prisustvovala je pogubljenju svoja dva supruga , a kad je odbila
vatrene brachne ponude Cara Nerona ,uvredjeni vladar ju je pogubio a glavu preparirao...

7. Dokazi ljubavi kod Kaligule su izgubili svaki smisao...
Bilo je zabranjeno govoriti o ljubavi..
SAMO GRUPNO VODJENJE LJUBAVI DOLAZILO U OBZIR.

8. Budutje neveste iz peruanskog plemena VAKOKOCHA prema drevnom obichaju morale su:
tri meseca da borave u blizini mladozenjine kolibe u koshari okachenoj iznad ognjishtana kom je danonotjno gorela vatra..

postoji onaj jedan domaci film gde je prikazano kako mima karadzic spava sa svojom zenom, a pre svakog sex. odnosa joj stavi neku maramu na facu (da ne kazem krpu), kao da se ne gledaju, i to se promeni tek kad ona ima neki grupnjak sa nekim amerikancima u moru, a zatim njemu pokaze sta zna!

mala_nish:
postoji onaj jedan domaci film gde je prikazano kako mima karadzic spava sa svojom zenom, a pre svakog sex. odnosa joj stavi neku maramu na facu (da ne kazem krpu), kao da se ne gledaju, i to se promeni tek kad ona ima neki grupnjak sa nekim amerikancima u moru, a zatim njemu pokaze sta zna!
...Shto mi poznat film...krpu kazesh...a el vide ti pocetak filma...il si zapamtila samo ono shto ti se svidja...

...@White, to nisu nashi obichaji...

Za mene je najveci dokaz ljubavi kada cuvas voljenu osobu od svega potencijalno bolnog i loseg a najvise od sebe,od svojih reakcija,postupaka,reci,ispada...Ako nekoga volis,moras da brines o njegovom zdravlju,pre svega mislim na emotivno zdravlje....

mala_nish:
lepota poroka
mira furlan i mima karadzic

Ljubav, romantika, erotika....sve izmesano...pa sad sredi puzle.
To stanje ljubavi zahteva razlicite stilove ispoljavanja.
Meni se najvishe dopada EROS i LUDOS.
Pragmatican i Stronge stil josh nisam upraznjavala.
Agape je vezan za mog malog Andjela.
Osecaj je razlicit, ali stanje je isto.
Sve se to zove LJUBAV.

Kako dokazati to stanje...?
U ime ljubavi mogu nastati divne stvari, kao i krajnje devijacije.

Ljubav dokazujem svakodnevno onima koje volim, je je nikada nije dovoljno.Prisnoscu, dodirom, razumevanjem,odanoscu, brigom, smehom, paznjom,.....

Na Filipinima velovi se stavljaju iznad mladozenje i mlade, a oko vratova im se veze juze koji simbolizira njihov novi zajednicki zivot.

Kineske mlade uobicajeno nose crvene vencanice, zato sto veruju da ta je boja srece.

Kad je Amerika bila kolonijalna zemlja, brak je bio sklopljen samo tako sto bi ljudi rekli "mi smo vencani" (nesto slicno kao danasnji nevencani brakovi)........

U Cehoslovackoj, prijatelji mlade zasadjuju drvo u njezinoj basti, na kojem stavljaju masnice i druge dekoracije, a ovo drvo oznacava duzinu zivota mlade (to jest mlada ce ziveti koliko i ovo drvo). Isto tako Cesi imaju obicaj da stave bebu na krevetu mladog bracnog para, kao simbol plodnosti.

whitenicky:
Brate Psiho ovo je odlicno ....mada nisam cuo za neke slicne kod nas ... sem onog glupog starog fazona , 1 bracna noc i drugi dan se iznosi carsav da se vidi krv ... kao izgubila nevinost 1 bracne noci !!!!
Imas i ono kad ostane zuta mrlja.... nije nevina al bar joj je zuch pomerio. :lol:

Back