Dokaz da Srbi imaju najnizi IQ ?

Kill Bill:
Mozda Srbi i imaju najnizi IQ........ali , vole da misle da imaju najduzi qu..............pa da se to potire....
Дивне ли дискусије типова са IQ око 75-80. То вам је, да знате, горња граница дебилитета или најнижа граница оних које неко још сматра разумним! Тако неки ИКУ-аш набаци имбецилну тему, а онда се на њој истресају незналице или злонамерници. Наставите даље, може бити да ће те неком, сличном вама, бити занимљиви!

paola:
Дивне ли дискусије типова са IQ око 75-80. То вам је, да знате, горња граница дебилитета или најнижа граница оних које неко још сматра разумним! Тако неки ИКУ-аш набаци имбецилну тему, а онда се на њој истресају незналице или злонамерници. Наставите даље, може бити да ће те неком, сличном вама, бити занимљиви!

Мени интересантно што сте свуда сем на темама где се дивани јекавштином...

90 С у П У
:wink:

Цитат:
Оригинал поставио mrki crnogorac
ja vjerujem, tracaro, kad te ostavi frajer da ga castis slicnim terminima. kako je parazit, te kako te je iskoristio, pa jos kako mu ne bi dala da si znala kakav je.. a, frajer se samo smjeska...jer te je kresnuo...

snis:
smjeskaj se ti samo smjeskaj,
ko se zadnji smeju najslađe smeju, a mi ćemo se gromoglasno smejati kad vam obrezani počnu izlaziti na usta :-(
inače, petkom je vasc red da budete u burretu :-) ;-)

И нећемо рећи ни реч...

Iron Lord:
Мени интересантно што сте свуда сем на темама где се дивани јекавштином...

90 С у П У
:wink:
Зато што сам ја ТО! Била сам и на Подгорици и ломатала се са оним откаченим Рифат-Руфимом, па када ми је досадио вратила се на наше полемичаре!

Bereck:
Taj QI ili kak ga već zovete jel se to odnosi na sve Srbe ili samo na ove kaj su preostali u Srbiji???????
Ево једног чији је IQ испод 70! Ништа не разуме, а дискутује! Има овде још таквих, па се удружите и дискутујте до миле воље. Теме су вам ионако мизерне, а језик примерен интелигенцији!

paola:
Ево једног чији је IQ испод 70! Ништа не разуме, а дискутује! Има овде још таквих, па се удружите и дискутујте до миле воље. Теме су вам ионако мизерне, а језик примерен интелигенцији!

Браво Паола, е сада се ја 100% слажем са тобом. :)

Tesko da se inteligencija moze toliko globalizovati i banalizovati da moze da se izracuna na nivou celog naroda...to me podseca na ankete za ispitivanje javnog mnjenja koje nikad ne mogu biti dovoljno precizne...Mislim da je sve to jedna velika glupost.
Ne znam da li je Srbima inteligencija bas najveci problem ja nesto mislim da su neke druge stvari...
Mislim da su Srbi previse SAMOUVERENI da mogu sve i da su bolji od svih sto je prilicno pogresan nacin ramzisljanja posebno kad uzmemo u obzir da su ljudi u najnaprednijim drzavama mnogo manje samouvereni nego Srbi.
Drugi najveci problem Srba je to sto ne znaju da gledaju KORAK U NAPRED i odbacuju VODJE iz koji imaju takav nacin razmsiljanja...
Nisu bas blagonakloni ni prema prihvatanju NOVIH STVARI I NOVIH RESENJA...

_Milanche_ ovo je bila samo šala. Nisi valjda ozbiljno shvatio. Naravno da se ne može izračunati nešto na nivou celog naroda. Ovo je bio reprezentativni uzorak ONIH koji su pristali dobrovoljno da izmere svoj IQ u MENS-i.
A da smo samuvereni jesmo, da stalno priželjkujemo neke vođe i to je tačno, da nismo spremni da se tako lako odričemo nekih starih vrednosti i da prihvatimo savremene tendencije i to je tačno. Ali, jbg. opet nismo ni tu najgori. Pogledaj okruženje, pogledaj druge države u svetu. Ma tu smo negde u sredini... u svemu.

DraGo70:
_Milanche_ ovo je bila samo šala. Nisi valjda ozbiljno shvatio. Naravno da se ne može izračunati nešto na nivou celog naroda. Ovo je bio reprezentativni uzorak ONIH koji su pristali dobrovoljno da izmere svoj IQ u MENS-i.
A da smo samuvereni jesmo, da stalno priželjkujemo neke vođe i to je tačno, da nismo spremni da se tako lako odričemo nekih starih vrednosti i da prihvatimo savremene tendencije i to je tačno. Ali, jbg. opet nismo ni tu najgori. Pogledaj okruženje, pogledaj druge države u svetu. Ma tu smo negde u sredini... u svemu.

Nisam ja ni mislio da smo najgori samo sam naveo neke mane koje nam smetaju da idemo malo brze napred...

Back