Dok si moja

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
sto je bitno da se stvori idealizovana slika o nekom dok je sa nama u vezi kad znamo da je pre toga bio nesto sto nam se ne dopada i da ce posle toga opet biti nesto drugo
dal time sticemo utisak da smo tu osobu priveli nasoj viziji savrsenstva

odlicno pitanje...na zalost pojma nemam kako bi glasio odgovor na isto...
valjda zelimo vise za sebe, a pristajemo na ono sto mislimo da zasluzujemo...uz nisko samopostovanje to ima logike...bar mislim da ima.

sto je bitno da se stvori idealizovana slika o nekom dok je sa nama u vezi kad znamo da je pre toga bio nesto sto nam se ne dopada i da ce posle toga opet biti nesto drugo

nikad nisam od govna radio tortu, znači nikad nisam bio u vezi s nekom koja je bila pre mene nešto što mi se ne dopada :cool:

bravo kosta...to je odgovor na pitanje...
ne umemo da stvari nazovemo pravim imenom odmah vec nalazimo izgovore i opravdanja za sve sto nam se ne dopada...a pristajemo na ono sto nam se nedopada jer mislimo da ne zasluzujemo bolje...a zelimo da predstavimo drugima kako imamo nesto bolje od onoga sto mislimo da zasluzujemo jer za sebe zelimo savrsenstvo, pa makar to bilo i samo savrsenstvo u ocima drugih...onda se naviknemo na sve to jer smo fleksibilne zivuljke...i nista od toga ne radimo kompletno svesni svojih postupaka...
i sada preterah :zcepanje:

i da...nismo svi u tom fazonu...postoje i oni koji vole da omalovazavaju svog partnera u javnosti ili kod drugih da ga predstavljaju losijim nego sto jeste, dok je njihov...no to je sasvim druga dijagnoza :D

Mislim da je to imaginarna slika.
Netko se moze nama prilagoditi,ali ne moze cjelu sustinu promjeniti.
Ako i mi imamo potrebu nekome raditi maker over,samo da bi bio kakvi telimo,onda nesto s nama nije kako spada..
Treba covjeka prihvatit takav kakav je.
Najbolji su mi takvi biseri "pije al prestat ce,tuce me,al prestat ce,nece radit-al morat ce"
Da,bas..

Back