bitanga jedna shta si tajni agent 007eremita:Марлоне, па Ти мислиш да та битанга зна шиптарски...ма не... то је овдашњи неки кретеноид који је негде неки ноћни чувр или стражар па је докон и лупа по тастатури...изигравајући шиптара.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bitanga jedna shta si tajni agent 007eremita:Марлоне, па Ти мислиш да та битанга зна шиптарски...ма не... то је овдашњи неки кретеноид који је негде неки ноћни чувр или стражар па је докон и лупа по тастатури...изигравајући шиптара.
Ma stavi ih na ignore kao ja, i zavrsio si posao 8)tafil:bitanga jedna shta si tajni agent 007
Шта млатиш, ај у три лепеtafil:NIKAD, POSHTOVANJE ZA BEOGRAGJANE JER ISTO NE VOLE SHKAVELLA SA KOSOVA
napravim hleb sa jedno nasele u beograduБл:Шта је то упекарница
И ови купује хлеб од шекавелеtafil:napravim hleb sa jedno nasele u beogradu
pa oni prvo me psuju i shta qekash da ih zahvalimst.maurice:Ma stavi ih na ignore kao ja, i zavrsio si posao 8)
Ne vredi da ponavljam onu sliku odozgo, a mnogo je jaka![]()
ne beogragjani nisu shkavelli,ove izbegkice sa Kosova i hrvatske su shkavelliБл:И ови купује хлеб од шекавеле
![]()
Ma stavis ih lepo na ignore, i nemaju sta da te nerviraju. Neka posle pricaju sami sa sobomtafil:pa oni prvo me psuju i shta qekash da ih zahvalim
Јок бре арбанаско прасе мислим на тебеtafil:ne beogragjani nisu shkavelli,ove izbegkice sa Kosova i hrvatske su shkavelli
Idi bre BL pa ti si zivi pish. A taman kada sam pomislio da i tebe stavim na ignore, kad ono nasmeja me do suzaБл:Јок бре арбанаско прасе мислим на тебе
![]()
![]()
ZLI PORUCNIK:vreme je da ih sve pocnemo klati jednog po jednog! Siptari da li se bojite mracnih beogradskih ulica, ja nosim pistolj pa ih se ne bojim a vi? ima da vas ubijam kao kerove na ulici jednog po jednog!!!
ti isto shkavelle marlonmarlon:Пази овај бисер удружили се шипоси и демократе ....![]()
А што сорошева свињоst.maurice:Idi bre BL pa ti si zivi pish. A taman kada sam pomislio da i tebe stavim na ignore, kad ono nasmeja me do suza![]()
Од када је то има 60 год.marlon:Пази овај бисер удружили се шипоси и демократе ....![]()
Ti si samo u stanju da ***** svoju sestru, inace tako si i ti nastao iz incesta tvojih roditelja, to je ocigledno baremZLI PORUCNIK:hvala na medalji imacu to u vidu kad ti budem **** sestru!
tafil:ti isto shkavelle marlon
кога своју стару или сам себеtafil:ej vi koje me psujete ****** (ako mozhete)svoje majke jer ja idem u novombeogradu sada da ***** neshto
Изгледа да није довољноmarlon:Ti si tafil šipos ko što sam ja bio na Mesecu. Ti si dimljeni šipos... tako se to kod nas kaže![]()