crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Srbski Car Dushan je u njegovom zakoniku odavno pricao srpski, jerbo se tamo nalazi reci kao sto su "tisuca'' "stroj" "redovnik" itd.
Da ti pomognem da ne lupetas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbski Car Dushan je u njegovom zakoniku odavno pricao srpski, jerbo se tamo nalazi reci kao sto su "tisuca'' "stroj" "redovnik" itd.
Tačno.
Propade tema, a na tome je zasnovana![]()
Tachno.Posuditi je stara srpska rech...
tema ne propada, ovde je tema dodatno zaduzivanje Srbije kod kineza u iznosu od 200 miliona evra, uz propartno koriscenje kroatizama od strane Dinkica.
Normalno da ce uspeti kao i svi ostali sto su zapalili i nikom nista. Mada mislim da nece ni imati potrebe da bezi odavde pored ovako retardiranog naroda.
Опет овај Кио дежурни хрват на форуму.
Mladjen je zaheban igrac.Ako uspe da ode iz zemlje kad sidje sa vlasti,bice najveci smeker.
da, jel ti krivo!?
trebalo bi ti biti drago...jer se "vraćam svojim korenima"![]()
![]()
Brate srpsko je, tako da mora da bude VEKOVNO!!!![]()
Hm..... vidim da je kyo proglasio Thompsona potpredsjednikom hrvatske vlade, da smo svi Hrvati proglašeni Srbima jer govorimo srpski, ...
Al pitam ja vas ko ste onda vi, ako smo mi Srbi?
Mora da ste onda vi neki drugi ( nije valjda..... Hrvati???) !!!
A da se nije B92 kojim slučajem informisao preko hrvatskih medija, pa ga mrzelo da prevodi (što je debilno, u svakom slučaju)?
No, na kraju krajeva, zar nije sve to srpski jezik?![]()
..eto ja ti imam dokaz....da su Srbi ustvari mali Rusi na balkanu..a ti reci jel lazem..evo vidi..
Pa nije ekvivalentna razmena. Dođemo vam onda još i Cecu.