dok jedu

Kad smo kod onih u meku mene jedan ganci sto nema pola lica zestoko isprepadao, ja kupila 2 cheeseburgera jer nisam imala dovoljno para za obrok, i zovu mene moji, ovaj se dovuce do stola, vec ima pomfrit u rici, veli oce moje zalogaje. ne dam ja! sta cu sebicna sam, sve mi diraj, ali hranu i muzicki ukus nemoj. velim, da mu dam drugaricin pomf. ona pristane, ali mali lukav nece uhvatio se za mene, pa sam drugaricama bacila taj burger, a ovaj kod njih, pa se igramo vrucih krompira, a moji zanovetaju preko fona, ja ih nista ne razumem loodilo totalno, na kraju mu moja drugarica dala moje zalogaje da ga vise ne gleda. Onda mi se oduzila time sto mi je poklonila svoj mc flury.
A dal volimda gledam druge dok jedu.... pa... obicno sam suvise okupirana sta ima u mom tanjiru, i usmerim svu svoju paznju na to, za ove ostale bas me briga, ko da sam sama sasmcijata u restoranu ili kuci... :D

banegad2004:
jel gledate ljude dok jedu
racimo u meku
mnogo volim to da radim
dodjem do stakla i onda posmatram narod kako veselo zvace

Ja bas ne, nikad me to ne zanima - kako jedu. Ali zato uvek gledam kako ko izgleda, sta je ko obukao, kako se krece, drzanje, i divim se svom telu, svojoj kosi, svojim ocima, nacinu sminkanja i nacinu oblacenja.Divim se kad gledam druge - pa ih upredim nesvesno i svesno odmah sa sobom.

topmodelsica:
Ja bas ne, nikad me to ne zanima - kako jedu. Ali zato uvek gledam kako ko izgleda, sta je ko obukao, kako se krece, drzanje, i divim se svom telu, svojoj kosi, svojim ocima, nacinu sminkanja i nacinu oblacenja.Divim se kad gledam druge - pa ih upredim nesvesno i svesno odmah sa sobom.

ma svi ti se divimo
victory.gif

Ima to gledanje i jedenje svojih prednosti.............:-D
Npr. kad se ti mučiš da nešto pojedeš, a osoba koja je u tvom društvu ti pomogne tako što ti isecka komadiće hrane da ti bude lakše..............:-D
Baš joj hvala...........:-D:-D:-D

pre neki dan sam posmatrao ljude na kalisu kako lizu sladoled
pa sam trazio liz
ciko jel moze liz
nisam ja ciko ja sam zagor
i zakuca mi sekiru u glavu
nije to sekira nego kao neki kamen na drvetu

kad negde dođem da jedem,obično me drugi ljudi ne zanimaju
uvek sam usresređena na obrok i osobu koja je pored mene - ako sa nekim dođem
uopšte me ne interesuje kako drugi jedu i ko sedi preko puta mene
jedini slucaj kada gledam u tuđu hranu je ako u tom restoranu nisam nikad bila pa virnem diskretno u tuđ tanjir da bih stekla informaciju o porcijama i hrani koja se tu priprema

Back