Dojave o bombama u školama širom Srbije

Šta je sramota i bruka u iznošenju činjenica??? Jesam li slagala za skupštinu? Jesam li slagala za antiproteste i blokiran grad? Kakva božanstva, šta pokušavaš ovim nebulozama? Kojom našom ''agresijom''? Verbalnom?

Ваше "чињенице" су нетачна интерпретација стања, тенденциозно приказивање ситуације пуно полуистина, прећутаног и импутирања.
Није проблем да ви то и даље сматрате "јеванђељем"; ваш проблем.
Оно што је ружно- је то што сваког, ко стави макар и упитник на те ваше интерпретације одмах провлачите кроз "топлог зеца", што, ево, и ти сад покушаваш са мном.
Скупштину је онаквом направила изнервирана тзв. опозиција, неспособна да се помири са чињеницом да је беспомоћна и игнорисана, па ти то реши са њима.
Што се тиче антипротеста- ко је вама дао тапију на протесте?
Само ви можете да заебавате народ и блокирате улице?
Пази, маикуму!? :lol:
А пронађи причу о Јупитеру и волу, мало читај; ти си припадница елите, чудно је да то не знаш, па то прогласиш за небулозу.
То је поучна прича, могла би и деци да је објасниш.
Чим је схватиш.
Правилно.

Ваше "чињенице" су нетачна интерпретација стања, тенденциозно приказивање ситуације пуно полуистина, прећутаног и импутирања.
Није проблем да ви то и даље сматрате "јеванђељем"; ваш проблем.
Оно што је ружно- је то што сваког, ко стави макар и упитник на те ваше интерпретације одмах провлачите кроз "топлог зеца", што, ево, и ти сад покушаваш са мном.
Скупштину је онаквом направила изнервирана тзв. опозиција, неспособна да се помири са чињеницом да је беспомоћна и игнорисана, па ти то реши са њима.
Што се тиче антипротеста- ко је вама дао тапију на протесте?
Само ви можете да заебавате народ и блокирате улице?
Пази, маикуму!? :lol:
А пронађи причу о Јупитеру и волу, мало читај; ти си припадница елите, чудно је да то не знаш, па то прогласиш за небулозу.
То је поучна прича, могла би и деци да је објасниш.
Чим је схватиш.
Правилно.
Na osnovu čega su tvoje činjenice nepobitna istina? Po kom osnovu je tvoje viđenje dešavanja neoborivo i iskljičivo istinito? Vlast koju "iznervira" opzicija (mada pojma nemam kakve veze ima opozicija s tim) pa postavi ruglo ispred skupštine države Srbije je nesposobna u svakom pogledu. Svoj stav ne smatram islljučivim nalik tvome. Taj stav sam formirala na osnovu realnih dešavanja kojima sam svakodnevno svedok. Ne sećam se da sam bilo koga u raspravi "ubeđivala" il "vrbovala" za "moju" stranu.Ako pod pojmom "topli zec" podrazumevaš da očigledne laži podvrgnem verbalnom napadu, da i uvek ću.

Na osnovu čega su tvoje činjenice nepobitna istina? Po kom osnovu je tvoje viđenje dešavanja neoborivo i iskljičivo istinito? Vlast koju "iznervira" opzicija (mada pojma nemam kakve veze ima opozicija s tim) pa postavi ruglo ispred skupštine države Srbije je nesposobna u svakom pogledu. Svoj stav ne smatram islljučivim nalik tvome. Taj stav sam formirala na osnovu realnih dešavanja kojima sam svakodnevno svedok. Ne sećam se da sam bilo koga u raspravi "ubeđivala" il "vrbovala" za "moju" stranu.Ako pod pojmom "topli zec" podrazumevaš da očigledne laži podvrgnem verbalnom napadu, da i uvek ću.
:lol:
Кад схватиш суштину оне античке синтагме- "сад знам да ништа не знам", разумећеш сав бесмисао тога што покушаваш.
Нарцизам, као поза- привилегија је веома ретких; Тесле, Сократа, Лао- Цеа, Канта; није здраво да неко са тако просечним знањима пледира да поучава друге било чему, а нарочито кад су те особе старије од 15-ак година.
Јер, твоје питање са почетка уписа тражи да објашњавам аксиом.
Моје "чињенице" нису моје; оне нису моје, него општем и стоје сваком на располагању.
Ја их не бирам као мени згодне, већ као потврђене и проверене информације о одређеним догађајима, и на основу њих формирам мишљење о тим догађајима.
Ја не бирам извор информација по томе колико ми се свиђа садржај информације, већ по томе колико је иста потврђена и веродостојна.
Слободно ти веруј у то што верујеш; мени то одговара, и не пада ми на памет да те убеђујем у супротно.
Упозоравам те да ти методологија промишљања има грешку.
Ти са тим ради шта хоћеш.:kpozdrav:

Ko je imao za cilj da ovakvi, nalik Tihiju i Kežualu ponavljaju priče o zlim teroristima? Pogađajte dva puta ;)
Mene interesuje sta sprecava nekog stranca npr. iz Albanije, africkih zemalja, ostrvskih, bilo kojih koje nemaju bilateralni sporazum sa Srbijom da troluje i pravi ovakve pozive?
Gradjanin tih zemalja ne moze biti isporucen Srbiji zbog toga a ni odgovarati tamo zbog toga cak i ako bude uhvacen.

Naravno ovde se ne radi o tome, ovde neko iz sluzbe verovatno opet nesto zataskava,

Back