Dojave o bombama u školama širom Srbije

Da, ovo je mnogo bolje opisana situacija nego u uvodnom postu, slažem se sasvim.
Ja da sam direktor i da mi neko javi o lažnoj bombi ja bi ga otero u tri lepe a raznoraznim Lagertama i Lagertovima rekao da idu da uče decu raznim znanjima i veštinama koje im uopšte neće ni trebati u životu.

Mislim kome trebaju fotosinteza, padeži i stepenovanje korena u MAXI-ju?

Ja da sam direktor i da mi neko javi o lažnoj bombi ja bi ga otero u tri lepe a raznoraznim Lagertama i Lagertovima rekao da idu da uče decu raznim znanjima i veštinama koje im uopšte neće ni trebati u životu.

Mislim kome trebaju fotosinteza, padeži i stepenovanje korena u MAXI-ju?

Баш због тога 'шта би кад би' 'јеси шта јеси'

Rekla bih da se ne radi o profesorima vec o podizanju stresa u drustvu.

Kako da objasnim jednostavno, ukoliko se napravi zastrasujuca scena i ucini jutro neizvesnim, narod ce se namuciti i pozeleti da sve stane, da se vrati u kakvu takvu normalu poput one koja je prividno postojala pre Ribnikara i nadstresnice.

Ide na onu "samo jednu ljubav imam" (u ovom slicaju se misli na decu i bez izuzetka vazi za sve roditelje na svetu) tako i "samo jedan zivot imam".
Pokusava da pokaze kako izlaza nema, kako je njegova mreza snazna, kako ga podanici moraju slusati dok ga se protivnici moraju plasiti...takva mu je unutrasnja politika...

Spoljna je sklonija bordelskoj...

Ribnikar i nadstrešnica nemaju nikakvu vezu i sličnost jer se masovna ubistva u školama dešavaju u drugim i to razvijenim državama , nabrojaću samo neke, Amerika, Rusija, Švedska, Austrija, Francuska...
Pošto živim u Swe znam da tada niko nije optuživao državu za taj zločin jer svima je jasno koliko psihopata postoji u društvu i da je to nemoguće sprečiti.
Zato se kod nas to zloupotrebilo i predstavljalo kao da se to nikad ne bi desilo da je na vlasti bio neko drugi, šetnje, protesti...

Isto tako sada optužujete vlast da oni šalju ove dojave o bombama jer kao njima odgovara haos u državi. Logika minus beskonačno ali pali kod nekih. Nešto slično kao ispiranje mozga na zapadu u vezi ovih dronova.
Ne znamo tačno čiji su ali sigurno su ruski.

I ja ću ozbiljno. Niko tebi ni u kom slučaju ne osporava pravo da misliš i donosiš zaključke kako god ti smatraš da je istina. Ali ne možeš ni omalovažavati druge koji imaju različite izvore informacija od tebe. Ako već pominješ više izvora, moram da primetim da u našoj državi i nemaš mnogo izbora, imaš na desetine režimskih izvora i par onih drugih. Neki od nas se oslanjaju na mišljenja pametnijih i stručnijih ljudi.
Lažne informacije uglavnom plasiraju oni koji odlično znaju sta je prava info
Neki od nas se isto oslanjaju na misljenja pametnijih strucnijih ljudi:kafa:
A pojedinci imaju pristojno iskustvo i na osnovu toga rezonuju.

Ribnikar i nadstrešnica nemaju nikakvu vezu i sličnost jer se masovna ubistva u školama dešavaju u drugim i to razvijenim državama , nabrojaću samo neke, Amerika, Rusija, Švedska, Austrija, Francuska...
Pošto živim u Swe znam da tada niko nije optuživao državu za taj zločin jer svima je jasno koliko psihopata postoji u društvu i da je to nemoguće sprečiti.
Zato se kod nas to zloupotrebilo i predstavljalo kao da se to nikad ne bi desilo da je na vlasti bio neko drugi, šetnje, protesti...

Isto tako sada optužujete vlast da oni šalju ove dojave o bombama jer kao njima odgovara haos u državi. Logika minus beskonačno ali pali kod nekih. Nešto slično kao ispiranje mozga na zapadu u vezi ovih dronova.
Niko nije optužio državu zbog Ribinakara, već vlast, zbog same situacije koja je stvorila ubice poput tog dečaka. Moraš priznati da smo, uprkos svim ratovanjima, dugo bili bezbedna zemlja.

Ja proučavam informacije iz OSIN izvora i procenim na osnovu predhodnog iskustva da li su laz ili nafilovana laz ili koliko toliko tacna info.te rezimske medije blokaderske i istovremeno jos poneke pratim ako je neka info interesantna.
Nista ja nisam izjednacio ti si programirana tako.
ako tvoji budu počeli da tvrde da je trava plava ti ces se saglasili sa tim.

Ja proučavam informacije iz OSIN izvora i procenim na osnovu predhodnog iskustva da li su laz ili nafilovana laz ili koliko toliko tacna info.te rezimske medije blokaderske i istovremeno jos poneke pratim ako je neka info interesantna.
Nista ja nisam izjednacio ti si programirana tako.
ako tvoji budu počeli da tvrde da je trava plava ti ces se saglasili sa tim.
Koji ''moji''? Stalno postavljam ovo pitanje i nikako da dobijem odgovor. Ko je pomenuo lažne info, ja ili ti?

:eek::eek:
A kakve to veze ima sa podmetnutim bombama?
Kada hoćeš da pokažeš kako postoje ''teroristi'' koji ruše srpsku zemlju ( onu, koju je već''neko'' rasparčao i srušio odavno'') onda te teroriste i primerom prikažeš. A gde ćeš bolji primer nego pretnje bombama i našoj deci? Ne njihovoj, jer ona i ne idu u ''državne'' škole.
У суженој свести све је "логично".
Ти људи бинарно размишљају, превише рачинара и мобилних.
Ово је последица...
Vama je zaista normalno živeti u državi u kojoj ne postoje zakoni, bar ne isti za sve? Vama je normalno živeti u državi gde vlast i pristalice svoje sugrađane nazivaju ustašama, teroristima, nacistima, zgubidanima i sl?Vama je normalno živetu u državi čiji je glavni grad ispunjen šatorima i toi toi ispred same skupštine? Onda se izvinjavam zbog svog ''binarnog razmišljanja''.

Ali nije se desilo tokom vlasti Marka i Janka, nije jer su se u slucaju Kecmanovica slozile kockice koje cine deo krupnije kocke...desilo se u porodici koja je bliska vlasti, koja je deo te vlasti i koja je imala pristup gde ne bi smela i koja je imala ogromnu kolicinu oruzja u stanu.

Svako drustvo na planeti nosi u sebi odredjeni procenat problematicnog sveta. Procenti su tu negde svuda.
Medjutim, Ribnikar nije deo te price, ili makar nije deo samo te price.
Mi imamo roditelje kojima se moze sta im padne na um i imamo drustvo koje takvo ponasanje podrzava.
Iz tog razloga se ovako i na sudu ponasaju, bezosecajno, bez srama i bilo kakve odgovornosti.

Ko god ima dete skolskog uzrasta, ili ko radi kao profesor i ima kontakt sa roditeljima, vrlo dobro zna o cemu govorim.
Na proslom roditeljskom sastanku dve poslusne porodice su napale profesorku engleskog da je neuracunljiva, da mrzi decu, a kao dokaz su izneli da je bila zaposlena u ambasadi SAD-a i da je podrzala proteste.
Sta mislis koliko je je roditelja branilo profesorku? Nas dvoje. Dvoje od tridesetoro.
Od tada pomenuti otac ceka sina u skoli ispred kabineta kada je poslednji cas engleski i zastrasuje zenu.
Mislis da mu neko kaze da izadje iz skole? Niko, svi se prave da ne vide.

Mislis da se i ja ne bojim? Oh, bojim se, sigurno se i uciteljica sa teme boji, itekako se bojim kada vidim da me zove skola.
Ne bojimo se mi dece vec odraslih koji stoje iza dece i uce kako na silu mogu da otmu sta im se prohte.

Vama je zaista normalno živeti u državi u kojoj ne postoje zakoni, bar ne isti za sve?
Наравно да није.
Држава, која толерише ово малтретирање, причињавање штете и ометање реда које ваша братија спроводи -није држава какву желим.
Мени је у овој држави одувек горе него било коме од вас, па ми не пада на памет да малтретирам друге, ни криве ни дужне због тога, што је вама, из мени нејасних разлога- дозвољено.
И ако Вучић не почне да вас хапси и кажњава за то дивљање- нећу гласати за њега.
ama je normalno živeti u državi gde vlast i pristalice svoje sugrađane nazivaju ustašama, teroristima, nacistima, zgubidanima i sl?Vama je normalno živetu u državi čiji je glavni grad ispunjen šatorima i toi toi ispred same skupštine? Onda se izvinjavam zbog svog ''binarnog razmišljanja''.
То је нормално, јер је твоја екипа прва почела са таквим епитетима, и ово што си набројала је само трапав и недостојан одговор и реакција на вашу бахатост и безобразлук.
Све оно што дајете себи за право- вратило вам се, и то чак у блажој форми, осим суманутог Вучићевића, који је једнако "креативан" као и ви.
А то, што ви мислите да на то имате право- други је проблем.
Само скучени умови то још нису схватили.

Наравно да није.
Држава, која толерише ово малтретирање, причињавање штете и ометање реда које ваша братија спроводи -није држава какву желим.
Мени је у овој држави одувек горе него било коме од вас, па ми не пада на памет да малтретирам друге, ни криве ни дужне због тога, што је вама, из мени нејасних разлога- дозвољено.
И ако Вучић не почне да вас хапси и кажњава за то дивљање- нећу гласати за њега.

То је нормално, јер је твоја екипа прва почела са таквим епитетима, и ово што си набројала је само трапав и недостојан одговор и реакција на вашу бахатост и безобразлук.
Све оно што дајете себи за право- вратило вам се, и то чак у блажој форми, осим суманутог Вучићевића, који је једнако "креативан" као и ви.
А то, што ви мислите да на то имате право- други је проблем.
Само скучени умови то још нису схватили.
Navedi mi šta je, po tvom mišljenju bahatost? Mirni protesti koji prerastu u nasilne jer ubace krimi ''gospodu'' da bije narod? Blokirana vam je skupština mesecima najgorim mogućim smećem i to je normalno, nikome ne smetaju te blokade? Blokirale grad pristalice sns-a, zamisli i to je normalno. Sa kakvim epitetima je počela ''moja'' ekipa prva? Ako misliš na Ćaci, niko od nas nije kriv što je najviše nepismenih pripadnika sns ''akademije''. I ovo ''nas'', odnosi se na nas, prosvetne radnike, jer ne pripadam ''ničijima''. Ja ne blokiram, ja radim. Izlazim na proteste jedino.

Navedi mi šta je, po tvom mišljenju bahatost?
Мислим да је беспредментно са заступницом блокадерства расправљати о томе, јер ви узурпирасте свако право и пређосте све границе пристојности ових 11 месеци.
Образ вам не преставља оптерећење, а све, који нису са вама, застрашени вашом агресијом- сматрате недостојним поштовања.
Mirni protesti koji prerastu u nasilne jer ubace krimi ''gospodu'' da bije narod? Blokirana vam je skupština mesecima najgorim mogućim smećem i to je normalno, nikome ne smetaju te blokade? Blokirale grad pristalice sns-a, zamisli i to je normalno. Sa kakvim epitetima je počela ''moja'' ekipa prva? Ako misliš na Ćaci, niko od nas nije kriv što je najviše nepismenih pripadnika sns ''akademije''. I ovo ''nas'', odnosi se na nas, prosvetne radnike, jer ne pripadam ''ničijima''. Ja ne blokiram, ja radim. Izlazim na proteste jedino.
Ево, о овоме сам и говорио; ви сте "божанства", сви остали су "волови".
Срамота и брука, да једна просветна радница себи да за право овакве квалификације.

Мислим да је беспредментно са заступницом блокадерства расправљати о томе, јер ви узурпирасте свако право и пређосте све границе пристојности ових 11 месеци.
Образ вам не преставља оптерећење, а све, који нису са вама, застрашени вашом агресијом- сматрате недостојним поштовања.

Ево, о овоме сам и говорио; ви сте "божанства", сви остали су "волови".
Срамота и брука, да једна просветна радница себи да за право овакве квалификације.
Šta je sramota i bruka u iznošenju činjenica??? Jesam li slagala za skupštinu? Jesam li slagala za antiproteste i blokiran grad? Kakva božanstva, šta pokušavaš ovim nebulozama? Kojom našom ''agresijom''? Verbalnom?

Back