Dojave o bombama u školama širom Srbije

Gle i ti si shvatio da ovo jeste kolektivno ludilo, al vladajućeg kolektiva a ne roditelja, koje si, ne znam zašto, upleo u priču o sejanju straha i haosa.
Pa kako nije?
Ne znam koliko treba imati zdravog razuma da se donese zaključak kome odgovara ovakav haos i udar na decu. Koga treba zaplašiti pa da poslušno aminuje na odluke vlasti...
Ako je to tako i da je to tačno, uzimajući u obzir koliko je gradjana glasalo u Srbiji za aktuelnu vlast, dolazimo do toga da većina gradjana "podržava haos i udar" na svoju djecu?
Po tome, narod je glup ili vlada neko kolektivno ludilo.. trećeg nema.
Naravno, niko nije izuzet od krivičnoe i svake druge odgovornosti ako se ustanovi ko je to radio (i radi). Nadajmo se da će vinovnik ili više njih biti otkriveni i adekvatno kažnjeni.

https://www.021.rs/info/srbija/422673/mup-dojave-o-bombama-stigle-za-vise-od-800-skola-sirom-srbije

https://zelenaucionica.com/dojave-o...m-srbije-deca-izvedena-u-dvorista/?script=lat
Još jedan miran i bezbedan dan u našoj državi. Polovina srpskih OŠ i srednjih škola jutros ne rade jer su dobile mailove upozorenja na postavljene bombe.
Plate su vam velike, ništa ne radite, loši ste prosvetni radnici, ro što vas roditelji u učenici biju i treba, radite u idealnim uslovima. Poznato? Daa, mnogi odavde nas ovako targetiraju, planski i smišljeno. Sve super samo su nam bombe falile. :(

Има ли код тебе нека бомба?

Ни бомбе нису ко што су некад биле

И ти си била давно секс бомба.... :kafa:

Вучић је највећа друштвена бомба.

Скоро је све разорио

Камен на камену неће остати ако активира бомбу грађанског сукоба и рата између безубих и свезубих
internacionalizovano pitanje studenta bogdana...koliko je tacno ne znam, ali kazu da strazbur otvara predmet bogdan protiv srbije...videcemo..svaki dan sramota za sramotom stize sve u srbiji uz ovakve bolesnike na vlasti koji imaju nepresusan izbor pogresnih odluka.

Kakvog straha, svako iole normalan zna da onaj koji stvarno postavi eksploziv negde da eksplodira nikad ne zove da obavesti. Druga je stvar sto po zakonu to mora da se shvati ozbiljno.
Rekoh juče, bez obzira što smo svesni da je lažna, mali delić mozga ipak to doživljava kao stres i strah. Sva ova dešavanja utiču na to. Niko ne bi rekao d će se kod nas desiti Ribnikar pa se ipak desio, ludaka je sve više na slobodi :(

Вучић је највећа друштвена бомба.

Скоро је све разорио

Камен на камену неће остати ако активира бомбу грађанског сукоба и рата између безубих и свезубих
Mislim da ga je već aktivirao. Dovoljno je pročitati samo neke od komentara ovde, radost i likovanje nad nasiljem prema srpskom narodu...

Ludaci nikad nisu u ludnicama.....tamo su asocijalni ljudi , oni koji zele odmor od ludaka...

Evo da objavim oglas,besplatna soba, , TV, hrana, uz redovne razgovore sa psihologom, , biblioteka, priroda mir...

Koliko bi se ljudi javilo ,stalno zaposlenih....kakvi vauceri , tu bi bilo tuce za takve periode od 10 dana ako bi bili deljeni na salterima posta...

Naravno ne moze svaka ludara da ponudi to , Moze Toponica, moze Zlatibor,ono odelenje za studente....ne mogu objekti u centru grada, ne mogu hitni prihvatni centri za K odelenja..

Pa kako nije?

Ako je to tako i da je to tačno, uzimajući u obzir koliko je gradjana glasalo u Srbiji za aktuelnu vlast, dolazimo do toga da većina gradjana "podržava haos i udar" na svoju djecu?
Po tome, narod je glup ili vlada neko kolektivno ludilo.. trećeg nema.
Naravno, niko nije izuzet od krivičnoe i svake druge odgovornosti ako se ustanovi ko je to radio (i radi). Nadajmo se da će vinovnik ili više njih biti otkriveni i adekvatno kažnjeni.
Izvini po ko zna koji put ali ti kao da živiš jako daleko odavde ili su u nekom bunkeru pa ne vidiš masu naroda koja je promenila mišljenje usled dešavanja oko nas i silnih razotkrivanja krimi radnji aktuelnih vlastodržaca....

https://www.021.rs/info/srbija/422673/mup-dojave-o-bombama-stigle-za-vise-od-800-skola-sirom-srbije

https://zelenaucionica.com/dojave-o...m-srbije-deca-izvedena-u-dvorista/?script=lat
Još jedan miran i bezbedan dan u našoj državi. Polovina srpskih OŠ i srednjih škola jutros ne rade jer su dobile mailove upozorenja na postavljene bombe.
Plate su vam velike, ništa ne radite, loši ste prosvetni radnici, ro što vas roditelji u učenici biju i treba, radite u idealnim uslovima. Poznato? Daa, mnogi odavde nas ovako targetiraju, planski i smišljeno. Sve super samo su nam bombe falile. :(

Rekla bih da se ne radi o profesorima vec o podizanju stresa u drustvu.

Kako da objasnim jednostavno, ukoliko se napravi zastrasujuca scena i ucini jutro neizvesnim, narod ce se namuciti i pozeleti da sve stane, da se vrati u kakvu takvu normalu poput one koja je prividno postojala pre Ribnikara i nadstresnice.

Ide na onu "samo jednu ljubav imam" (u ovom slicaju se misli na decu i bez izuzetka vazi za sve roditelje na svetu) tako i "samo jedan zivot imam".
Pokusava da pokaze kako izlaza nema, kako je njegova mreza snazna, kako ga podanici moraju slusati dok ga se protivnici moraju plasiti...takva mu je unutrasnja politika...

Spoljna je sklonija bordelskoj...

Rekla bih da se ne radi o profesorima vec o podizanju stresa u drustvu.

Kako da objasnim jednostavno, ukoliko se napravi zastrasujuca scena i ucini jutro neizvesnim, narod ce se namuciti i pozeleti da sve stane, da se vrati u kakvu takvu normalu poput one koja je prividno postojala pre Ribnikara i nadstresnice.

Ide na onu "samo jednu ljubav imam" (u ovom slicaju se misli na decu i bez izuzetka vazi za sve roditelje na svetu) tako i "samo jedan zivot imam".
Pokusava da pokaze kako izlaza nema, kako je njegova mreza snazna, kako ga podanici moraju slusati dok ga se protivnici moraju plasiti...takva mu je unutrasnja politika...

Spoljna je sklonija bordelskoj...
Da, ovo je mnogo bolje opisana situacija nego u uvodnom postu, slažem se sasvim.

Back