- Poruka
- 32.983
Tačno, nisam. Eto, ja glupa i nerazumna, ti divna i plemenita, pametnica. Je l ti sad lakše, veći si čovek sada?Ne pokusavam ja nista.Samo govorim ono sto je ocigledno.
A to je da ti i logika niste bas u ljubavi.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno, nisam. Eto, ja glupa i nerazumna, ti divna i plemenita, pametnica. Je l ti sad lakše, veći si čovek sada?Ne pokusavam ja nista.Samo govorim ono sto je ocigledno.
A to je da ti i logika niste bas u ljubavi.![]()
idi u kujnu da okaješ greheTačno, nisam. Eto, ja glupa i nerazumna, ti divna i plemenita, pametnica. Je l ti sad lakše, veći si čovek sada?
![]()
Ukopavas se sve vise,uciteljice!Tačno, nisam. Eto, ja glupa i nerazumna, ti divna i plemenita, pametnica. Je l ti sad lakše, veći si čovek sada?
![]()
Važi, ti si superUkopavas se sve vise,uciteljice!
Gdje sam ja rekla da sam divna i plemenita,kao sto tvrdis?
Nigdje.Dakle, sad i lazes.
To je ta logika i inteligencija na djelu.
O tome ti pricam!![]()
Ti nisi.Važi, ti si super
![]()
И хоће ли стручњаци из наше службе открити ко стоји иза ових дојава о бомбама?Da je ozbiljan sagovornik rekao bih mu da u službama širom sveta postoje strucnjaci za to koji na osnovu par reci mogu da zaključe dosta toga.
S obzirom da nisi dostojan intelektualni protivnik oko tih tema samo kažem "plavuso"![]()
Dok ne promeniš narativ i počneš o tome kako nekom smeštaju?И хоће ли стручњаци из наше службе открити ко стоји иза ових дојава о бомбама?
И иза оних о бомбама у возовима, итд...
И зашто неће?
Што ти је толико смешна идеја да би наше службе могле нешто да открију?Dok ne promeniš narativ i počneš o tome kako nekom smeštaju?
Kolega, molim poštedu od partijske demagogije.Што ти је толико смешна идеја да би наше службе могле нешто да открију?![]()
Помешао си ме са некимKolega, molim poštedu od partijske demagogije.
Draga članice Limunado, imaš ozbiljan problem sa percepcijom i analizom drugih. Tvoja, navodna, iskrenost je direktno vređanje nekoga ko ne misli kao ti. Odakle ti ideja da si mi bitna da bih o tebi bilo šta komentarisala ''iza leđa''? Nikada sebi ne bih dozvolila da o bilo kome kažem da je zao, licemer, glup i sl, ni direktno a ni iza leđa. Ali, nismo svi isti, tako da ti slobodno živi u svom malom svijetu a ja ću u svom.Ti nisi.
Vrlo si podla,upakovano u cvrkut ptice pjevacice.
Ja ti to kazem u lice,a ne iza ledja kao sto si ti svojevremeno govorila o meni.
Toliko.
Mora tvoja da bude zadnja pa makar crklaI da, pošto će verovatno iskopati neki post da se ispravim, postupci nekih ljudi jesu licemerni. Da ne bude da sam potvrdila još jednu od uvreda ''iskrene'' Limunade da sam lažov.
ja jednom u MAXI-ju išao od delikatesa do kase i vikao "dojava o bombi, dojava o bombi" - svi se smejalihttps://www.021.rs/info/srbija/422673/mup-dojave-o-bombama-stigle-za-vise-od-800-skola-sirom-srbije
https://zelenaucionica.com/dojave-o...m-srbije-deca-izvedena-u-dvorista/?script=lat
Još jedan miran i bezbedan dan u našoj državi. Polovina srpskih OŠ i srednjih škola jutros ne rade jer su dobile mailove upozorenja na postavljene bombe.
Plate su vam velike, ništa ne radite, loši ste prosvetni radnici, ro što vas roditelji u učenici biju i treba, radite u idealnim uslovima. Poznato? Daa, mnogi odavde nas ovako targetiraju, planski i smišljeno. Sve super samo su nam bombe falile.![]()
Da odgovorim jednom i ozbiljno.Sreća pa si ti ''shvaćen genije''vozi miško dalje
pazi samo na ležeće
![]()
Cudo da ih VTK nije nasao odma, ne treba im duze od 5 min da lociraju pretnju terorizmom.Ovo blokaderi rade
Besni su sto im je pokusaj obojene revolucije propao pa maltretiraju decu
Moja dvoje mladje dece pre podne nisu isla u skolu zbog toga
Onaj ko postavlja bombe ne javlja mejlovima vec detonira i kraj, a sluzbe u dosta slucajeva sprecavaju i to kad prate , drugo je sto policija po zakonu mora da reaguje i to traje.Pa nije baš prijatno kad izvedeš klince van škole i čekaš roditelje da dođu po njih. Znamo da ja lažna ali u poslednje vreme jednostavno nismo baš sigurni da nekom bolesniku zaista to neće pasti na pamet i da uradi. Posmatrajući dešavanja, postoji doza straha.
Najviše dojava je bilo u periodu posle slučaja Ribnikar.Po drugi put su krenule dojave o bombama u školama. Kasnije je bilo dojava o bombama na više mesta, mislim da je bila dojava i za Zoo vrt.
To je bilo prošle godine, ispravi me @Lagerta ako grešim.
Sve to svi mi znamo, samo kažem da nije nimalo prijatno maloj deci to objašnjavati i da uvek postoji mrvica straha, šta ako..? Za mnoge stvari u našoj državi smo rekli, ma neće to kod nas, kad ono, međutim...Onaj ko postavlja bombe ne javlja mejlovima vec detonira i kraj, a sluzbe u dosta slucajeva sprecavaju i to kad prate , drugo je sto policija po zakonu mora da reaguje i to traje.
I ja ću ozbiljno. Niko tebi ni u kom slučaju ne osporava pravo da misliš i donosiš zaključke kako god ti smatraš da je istina. Ali ne možeš ni omalovažavati druge koji imaju različite izvore informacija od tebe. Ako već pominješ više izvora, moram da primetim da u našoj državi i nemaš mnogo izbora, imaš na desetine režimskih izvora i par onih drugih. Neki od nas se oslanjaju na mišljenja pametnijih i stručnijih ljudi.Da odgovorim jednom i ozbiljno.
Pratim ova desavanja od pocetka.uopste me nije interesovala unutrasnja politika dugo vremena.
kada me nesto zainteresuje proveravam informacije iz vise izvora.vrlo sam koncentrisan u tome.
Ovoliku kolicinu lazi ,dezinformacija zluradih komentara sam video samo u ratovima.
sve sto napisete je laz ili dezinformacija, 10 posto istina 90 posto neistina.
ne zanima me nikog da ubedjujem imam oci i vidim imam usi i cujem.
Sve najbolje
Sejanje straha to i sad UDBA pokusava.Najviše dojava je bilo u periodu posle slučaja Ribnikar.