Dojave o bombama u školama širom Srbije

Nije oni skoro ništa o tome :think:
"Previse ste me kinjili bomba ce explodirati"
Cirkularno pismo poslato.
Nego čekaj zar prosvetari ne strajkuju i blokiraju nastavu?
I tu jednu rečenicu AI ne ume da prevede? Mislim, ako je i od tebe, presmešno je :D Prosvetari ne štrajkuju osim u školama gde su nezakonito otpušteni učitelji i nastavnici ali tu ne štrajkuju samo prosvetari već i roditelji učenika.

Pa da su bombe postavljene u poslastičarnici, verovatno bih pričala o poslastičarima. @Mecenaa treba nam jedan antibombaš, nekako mi se ti apsolutno uklapaš u sliku
:mrgreen: ko će bolje da čuva učiteljice plavuše da se ne izgube u školskom parku

Čini se da je posao za mene

ragnar GIF

I tu jednu rečenicu AI ne ume da prevede? Mislim, ako je i od tebe, presmešno je :D Prosvetari ne štrajkuju osim u školama gde su nezakonito otpušteni učitelji i nastavnici ali tu ne štrajkuju samo prosvetari već i roditelji učenika.
Da je ozbiljan sagovornik rekao bih mu da u službama širom sveta postoje strucnjaci za to koji na osnovu par reci mogu da zaključe dosta toga.
S obzirom da nisi dostojan intelektualni protivnik oko tih tema samo kažem "plavuso":mrgreen:

Ako je ovo jedan od načina kako dovesti neko društvo u autokratiju onda si upravo dokazala da su ovi silni opozicioni forumaši sve vreme lagali.

Oni su naime tvrdili da je Srbija ODAVNO autokratija a on diktator na nivou drugova Sija i Kima.
Moraš priznati da jednom diktatoru ne treba nikakav način da postane diktator, pošto on to već jeste.
Logika joj , inace, nije jaca strana.😂

Back