- Poruka
- 32.983
Ko je imao za cilj da ovakvi, nalik Tihiju i Kežualu ponavljaju priče o zlim teroristima? Pogađajte dva puta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije oni skoro ništa o tomeJavio informer?joj bre, loš prevod AI za dve reči??
Da, zbilja je smehotresno...od sada, značenje bomba ima još poneki oblik, učiteljica na forumu
![]()
"Plavuso"Ko je imao za cilj da ovakvi, nalik Tihiju i Kežualu ponavljaju priče o zlim teroristima? Pogađajte dva puta![]()
I tu jednu rečenicu AI ne ume da prevede? Mislim, ako je i od tebe, presmešno jeNije oni skoro ništa o tome
"Previse ste me kinjili bomba ce explodirati"
Cirkularno pismo poslato.
Nego čekaj zar prosvetari ne strajkuju i blokiraju nastavu?
Pa da su bombe postavljene u poslastičarnici, verovatno bih pričala o poslastičarima. @Mecenaa treba nam jedan antibombaš, nekako mi se ti apsolutno uklapaš u sliku
ko će bolje da čuva učiteljice plavuše da se ne izgube u školskom parku
Da je ozbiljan sagovornik rekao bih mu da u službama širom sveta postoje strucnjaci za to koji na osnovu par reci mogu da zaključe dosta toga.I tu jednu rečenicu AI ne ume da prevede? Mislim, ako je i od tebe, presmešno jeProsvetari ne štrajkuju osim u školama gde su nezakonito otpušteni učitelji i nastavnici ali tu ne štrajkuju samo prosvetari već i roditelji učenika.
Ma neka si ti nama prepametan ljubi ga majkaDa je ozbiljan sagovornik rekao bih mu da u službama širom sveta postoje strucnjaci za to koji na osnovu par reci mogu da zaključe dosta toga.
S obzirom da nisi dostojan intelektualni protivnik oko tih tema samo kažem "plavuso"![]()
Kako roditelji štrajkuju?I tu jednu rečenicu AI ne ume da prevede? Mislim, ako je i od tebe, presmešno jeProsvetari ne štrajkuju osim u školama gde su nezakonito otpušteni učitelji i nastavnici ali tu ne štrajkuju samo prosvetari već i roditelji učenika.
Samo izviziran mama i namazan svim bojamaMa neka si ti nama prepametan ljubi ga majkaobožavam ove pametne koji sebe ističu kao ''pametne''
![]()
Ma jok, samo si loše prelakiranSamo izviziran mama i namazan svim bojama![]()
Neki. Mnogi.Kako roditelji štrajkuju?
Pitanje je bilo kako?Neki. Mnogi.
Stvarno bi bio greh da se" vozam" vise sa tobom.Ma jok, samo si loše prelakiranko ti to radio?
I mislila na tvoju mamu, imam i ja običaj da svog sina smatram naj naj
![]()
Sreća pa si ti ''shvaćen genije''Stvarno bi bio greh da se" vozam" vise sa tobom.
Ipak si ti neshvaceni genije
Možda da malo prelistaš neki medij koji nije u službi režima? Mislim, mogu ti ja sada i ovde opisivati ali nije tema..Pitanje je bilo kako?
Mogla bi malo da opišeš tu glupost koju zoveš štrajk roditelja...Možda da malo prelistaš neki medij koji nije u službi režima? Mislim, mogu ti ja sada i ovde opisivati ali nije tema..
Ne bih mogla jer nije tema, da ponovim još par puta da bi ti shvatio šta pišem il ti dovoljno?Mogla bi malo da opišeš tu glupost koju zoveš štrajk roditelja...![]()
Logika joj , inace, nije jaca strana.Ako je ovo jedan od načina kako dovesti neko društvo u autokratiju onda si upravo dokazala da su ovi silni opozicioni forumaši sve vreme lagali.
Oni su naime tvrdili da je Srbija ODAVNO autokratija a on diktator na nivou drugova Sija i Kima.
Moraš priznati da jednom diktatoru ne treba nikakav način da postane diktator, pošto on to već jeste.
Inače, ti si jedna fina osoba koje ne vređa, beše?Logika joj , inace, nije jaca strana.![]()
Мора човеку прво да се објасни форма, да би разумео садржину.Ličilo je na retoričko pitanje, na osnovu tvog načina i stila izražavanja.
A uvreda je konkretno...sta?Inače, ti si jedna fina osoba koje ne vređa, beše?
![]()
Je l ti stvarno pokušavaš da me foliraš?A uvreda je konkretno...sta?
Samo i dalje dokazujes da je moja tvrdnja tacna.
Ne pokusavam ja nista.Samo govorim ono sto je ocigledno.Je l ti stvarno pokušavaš da me foliraš?Nemoj, nije teško biti fin
![]()