ДОГОВОРЕНА КОАЛИЦИЈА СНС И УРС

Значи СРС и СПС опет у опозицију. Као у стара добра времена. Није ваљда дотле дошло.
Nije, SPS je po svim istrazivanjima treca partija po rejtingu, oni ce sigurno biti opet vlast...

SRS ako ne podrzii DS (kao sto to rade u Upravnim odborima sa Djilasom na nivou Beograda i dele lovu), ne znam ko bi s njima?

Zbog silne mrznje nije iskljuceno da ce i sa DS samo da napakoste SNS, ali onda su gotovi (i ovako su), narodu ce puci trpilo, daj Boze da se zuc ne izlije na ulice...

Kazem, navikla sam da nikad nisu vladali oni za koje sam glasala, pa ne ocekujem to ni ovoga puta, samo bih volela da SNS dobije najvise glasova, ostalo nije u mojoj moci...

Nije, SPS je po svim istrazivanjima treca partija po rejtingu, oni ce sigurno biti opet vlast...

SRS ako ne podrzii DS (kao sto to rade u Upravnim odborima sa Djilasom na nivou Beograda i dele lovu), ne znam ko bi s njima?

Zbog silne mrznje nije iskljuceno da ce i sa DS samo da napakoste SNS, ali onda su gotovi (i ovako su), narodu ce puci trpilo, daj Boze da se zuc ne izlije na ulice...

Kazem, navikla sam da nikad nisu vladali oni za koje sam glasala, pa ne ocekujem to ni ovoga puta, samo bih volela da SNS dobije najvise glasova, ostalo nije u mojoj moci...

Не верујем да би СРС подржао ДС, али подржати СНС тек неће. Радије ће се дурити још четири године и уживати у управним одборима итд.

Не верујем да би СРС подржао ДС, али подржати СНС тек неће. Радије ће се дурити још четири године и уживати у управним одборима итд.

Војвода има једну ружну особину. Много је велико злопамтило и осветољубив али и моћан бескрајно да сатре противника кад се на њега намери. Стога, не би ме зачудило да радикали добију наредбу за други круг, строго тајно преко одбора странке, за Тадића, само да Николића сахрани. :sad2:

Vrlo je moguce da ce se zadvoljiti samo uzivanjem u Upravnim odborima,dobra para se tu okrece, Jadranka Seselj uzela za sebe i porodicu vise nego dovoljno, tako da su njih dvoje namireni i oni blizi njima, recimo Radeta, Jovanovicka, Krasic, moguce i razalovani Martinovic, puna kapa...

Војвода има једну ружну особину. Много је велико злопамтило и осветољубив али и моћан бескрајно да сатре противника кад се на њега намери. Стога, не би ме зачудило да радикали добију наредбу за други круг, строго тајно преко одбора странке, за Тадића, само да Николића сахрани. :sad2:

Ne bih o sahranama ni u kom smislu, SNS je jaka, Vucic je mlad, Nikolic je mladji od Kostunice i mnogih, ima vremena...Koliko Seselj ima vremena za satrianje, pokazace se...

Na kraju krajeva, pa neka pobedi BoTa, svi ce znati da je uz pomoc radikala, izdrzacemo jos cetiri godine, kad smo ovih 12, i dva njegova mandata, moze i treci ali POSLEDNJI!

Vrlo je moguce da ce se zadvoljiti samo uzivanjem u Upravnim odborima,dobra para se tu okrece, Jadranka Seselj uzela za sebe i porodicu vise nego dovoljno, tako da su njih dvoje namireni i oni blizi njima, recimo Radeta, Jovanovicka, Krasic, moguce i razalovani Martinovic, puna kapa...
Добро, одакле теби сад ово да је Јадранка Шешељ "узела више него довољно"? Доказ?

Ма да, баш напредњачки, "тражи сам". :roll:
Ја те лепо питам на основу чега ти тврдиш да је Јадранка узела силне паре (барем бих рекао да ти је таква инсинуација, хм), а ти мене откачиш зато што (можда?) немаш никакве доказе.
Свашта. Могао бих ја да те питам и за Томин стан од 186 квадрата (или тако нешто), ако хоћеш да ту тему мало протресемо.:think:

Ne bih o sahranama ni u kom smislu, SNS je jaka, Vucic je mlad, Nikolic je mladji od Kostunice i mnogih, ima vremena...Koliko Seselj ima vremena za satrianje, pokazace se...

Na kraju krajeva, pa neka pobedi BoTa, svi ce znati da je uz pomoc radikala, izdrzacemo jos cetiri godine, kad smo ovih 12, i dva njegova mandata, moze i treci ali POSLEDNJI!

Да га сахрани на изборима, начитана.

Бота ће наравно да победи али се већ одавно зна уз чију помоћ. Међутим, неће Србија још дуго бити држава у којој се потпомаже формирање лажних спаринг партнера.

Тома му дође ко Вера Чукић Шорги (Љубиши Самарџићу) у филму "Тигар".

Па хеби га, никад се не зна, можда и извучем неки доказ, али сумњам. Макар сам пробао, хех.

Убудуће да знаш да и не покушаваш.И ја сам пар пута тражио од симпатизера СНС-а да предоче доказе којима би поткрепили неку своју тврдњу али ни један од њих ме није удостојио одговора.Чак сам и на овој теми од једног колеге затражио да јавно предочи доказ о финансирању Двери након чека се исти више није појавио на теми.Од цењене колегинице из два покушаја нисам добио одговор на питање по ком критеријуму СНС-овци етикетирају критичаре Томислава Николића као "жуте" или "радикале" ? Каква критика треба да буде па да онај ко је износи понесе епитет "жутог",а каква "радикал" ? Изгледа да напредњаци нису прошли обуку из давања одговора на незгодна питања.

Добро, значи радикали би само са Дверима и ДСС, ако сам добро разумео, а ове три странке заједно тешко да могу да формирају већину. Дакле, да се спремимо на још четири године Бориса.

Pa, neće njega Boris opet umlatiti zbog ove tri stranke, već zato što se on izblamirao. Evo, ja neću glasati ni za jednoh ni za drugog. Treba forsirati nekog trećeg oko koga će se okupiti svi protiv Borisa. Po mom mišljenju, to bi uradila opozicija ako hoće da ruše Tadića. Izvukla na vreme nekog čestitog čoveka, vanstranačku ličnost, i svi u zajednički front.
Toma ima puno minusa. Za Koštunicu ne bi glasali naprednjaci i radikali i tako u krug

Pa, neće njega Boris opet umlatiti zbog ove tri stranke, već zato što se on izblamirao. Evo, ja neću glasati ni za jednoh ni za drugog. Treba forsirati nekog trećeg oko koga će se okupiti svi protiv Borisa. Po mom mišljenju, to bi uradila opozicija ako hoće da ruše Tadića. Izvukla na vreme nekog čestitog čoveka, vanstranačku ličnost, i svi u zajednički front.
Toma ima puno minusa. Za Koštunicu ne bi glasali naprednjaci i radikali i tako u krug
Да будем корекатн и да не прејудицирам унапред и фљам се процентима али...

Нити Коштуница хоће са радикалима, а све и да хоће неће ови његови страначки другари (тврдим)
Нити је вама врхунским интелектуалцима из Двери место у друштву са сељоберима из СРС
Нити је ико и СРС-у и ДСС-у и Дверима, под претоњм силом бранио да формирају заједничку предизборну коалицију, ако је стварно љубав толико (а мислим да није, већ је неки вештачки праве)

Хајде и да на то заборавимо

Двери, ДСС и СРС, све и да могу заједно, а не могу али ајде замислимо и да могу, заједно ће имати плафон 30 % (и то је много и то сам вас частио)
Нека буде и да грешим, 6. Мај ће показати па ћете са 126 пробати да се договирите (на страну то што ја мислим да се многим важним ликовима у ДСС гаде радикали).
Али шта ако не буде тако и буде овако како ја тврдим, дакле ДСС, Двери и СРС имају плафон 30 %.
Да ли би Двери ушле у дил са режимом ? Ја се надам да не ?
Да ли би некако могле да сарађују било са СНС, било са СПС на рушењу режима који је уназадио Србију.
Да ли би посланици Двери неку од ове две листе могле да услове рецимо тим и тим захтевима, а да заузврат дају условну подршку Томиславу Николићу и његовој странци ?
Ја мислим да би то било најрационалније. Па ако изигра, ускратите и њему поверење и оборите владу али важно је да се освоина зла ДС-УРС-ЛСВ после 12 година власти у разним агрегатним стањима и не мисли да са ње сиђе, коначно склони. Није добро да делови исте екипе, само различито комбиновани 12 година јашу.

Predsednikci izbori uopste nisu vazni. Vazno je ko ima veci nu u Skupstini. A za vecinu se moraju imati minimum dve linije. Za privlacenje sto razlicitijih struktura ljudi.

Predsednikci izbori uopste nisu vazni. Vazno je ko ima veci nu u Skupstini. A za vecinu se moraju imati minimum dve linije. Za privlacenje sto razlicitijih struktura ljudi.
Председник је сад био важан само зато што је парламентарну већину и Председника имала иста странка, па су и Премијер и Влада пристали да буду марионета Председника, а он марионета неких других људи из његове странке који нису ни министри ни посланици.
По Уставу, много већа овлашћења има Влада, те је најважније само ову ДС-УРС аждају склонити из Владе па макар и Борис Тадић остао Председник. Биће небитан. Маргиналан тип.

Ko nam garantuje da na tu funkciju neće zasesti opet neki autokrata koji će imati iza sebe jaku stranku. Mi smo se smejali Milutinoviću i Liliću, ali je oni su radili u okviru Ustava. Pokazalo se već i na primeru Miloševića i na primeru Tadića da prvi u stranci nisu dobri da budu prvi u državi.

Председник је сад био важан само зато што је парламентарну већину и Председника имала иста странка, па су и Премијер и Влада пристали да буду марионета Председника, а он марионета неких других људи из његове странке који нису ни министри ни посланици.
По Уставу, много већа овлашћења има Влада, те је најважније само ову ДС-УРС аждају склонити из Владе па макар и Борис Тадић остао Председник. Биће небитан. Маргиналан тип.

Sve je tačno što si napisao, ali DS će osvojiti dobar deo mandata i ako bude imala predsednika Tadića koji je autokrata biće problema u funkcionisanju skupštine. Znaš da svaki zakon mora da potpiše Predsednik i da ima pravo da ga vrati Skupštini na ponovno razmatranje. To mogu biti klipovi u funkcionisanju

Back