Pa, neće njega Boris opet umlatiti zbog ove tri stranke, već zato što se on izblamirao. Evo, ja neću glasati ni za jednoh ni za drugog. Treba forsirati nekog trećeg oko koga će se okupiti svi protiv Borisa. Po mom mišljenju, to bi uradila opozicija ako hoće da ruše Tadića. Izvukla na vreme nekog čestitog čoveka, vanstranačku ličnost, i svi u zajednički front.
Toma ima puno minusa. Za Koštunicu ne bi glasali naprednjaci i radikali i tako u krug
Да будем корекатн и да не прејудицирам унапред и фљам се процентима али...
Нити Коштуница хоће са радикалима, а све и да хоће неће ови његови страначки другари (тврдим)
Нити је вама врхунским интелектуалцима из Двери место у друштву са сељоберима из СРС
Нити је ико и СРС-у и ДСС-у и Дверима, под претоњм силом бранио да формирају заједничку предизборну коалицију, ако је стварно љубав толико (а мислим да није, већ је неки вештачки праве)
Хајде и да на то заборавимо
Двери, ДСС и СРС, све и да могу заједно, а не могу али ајде замислимо и да могу, заједно ће имати плафон 30 % (и то је много и то сам вас частио)
Нека буде и да грешим, 6. Мај ће показати па ћете са 126 пробати да се договирите (на страну то што ја мислим да се многим важним ликовима у ДСС гаде радикали).
Али шта ако не буде тако и буде овако како ја тврдим, дакле ДСС, Двери и СРС имају плафон 30 %.
Да ли би Двери ушле у дил са режимом ? Ја се надам да не ?
Да ли би некако могле да сарађују било са СНС, било са СПС на рушењу режима који је уназадио Србију.
Да ли би посланици Двери неку од ове две листе могле да услове рецимо тим и тим захтевима, а да заузврат дају условну подршку Томиславу Николићу и његовој странци ?
Ја мислим да би то било најрационалније. Па ако изигра, ускратите и њему поверење и оборите владу али важно је да се освоина зла ДС-УРС-ЛСВ после 12 година власти у разним агрегатним стањима и не мисли да са ње сиђе, коначно склони. Није добро да делови исте екипе, само различито комбиновани 12 година јашу.