ДОГОВОРЕНА КОАЛИЦИЈА СНС И УРС

ма знам ја да је испраном мозгу лакше да постави нјхеку празну паролу него да да смислени одговор...само ти гласај за Двери а сутра кад будеш гледа Динкића и Тадића како ти се кезе са екртана у новој Влади-сети се да си ти препаметни томе допринео....

Ти пријатељу причаш о некој логици а заговараш став да свако ко неда свој глас напредњацима уствари гласа за ДС !? са којом ће између осталог ти исти напредњаци,као идеолошки најсроднија странка,сутра да праве коалицију !
Што се финасирања Двери тиче твоја логика не пије воду.Ево ја те јавно позивам да будеш први напредњак који ће дати доказ да иза покрета Двери стоји ДС а да га финансира Драган Ђилас.
Треће.У републици Србији избори су демократски,свако има право да гласа по сопственом избору за кога хоће.Ако се неко одлучио да свој глас повери покрету Двери вероватно има разлог за то,и тај свој став не мора никоме да правда.Двери је једини кандидат на изборима који је јавно истакао став да након избора неће ступати у коалиције са странкама окупљеним око ДС-а,а чак су позвале и друге опозицијоне партије укључујући и СНС да се прикључе том ставу.Наравно да се ни једна странка није одазвала.Зашто неко коме се не свиђа политика Бориса Тадића и Томислава Николића не бе гласао за неку трећу опцију ? А Николићу ако се то не свиђа,и ако сматра да се тиме троше гласови,који по његовом схватању треба њему да припадну,нека позове своје присталице да гласају за Двери.

Ти пријатељу причаш о некој логици а заговараш став да свако ко неда свој глас напредњацима уствари гласа за ДС !? са којом ће између осталог ти исти напредњаци,као идеолошки најсроднија странка,сутра да праве коалицију !
Што се финасирања Двери тиче твоја логика не пије воду.Ево ја те јавно позивам да будеш први напредњак који ће дати доказ да иза покрета Двери стоји ДС а да га финансира Драган Ђилас.
Треће.У републици Србији избори су демократски,свако има право да гласа по сопственом избору за кога хоће.Ако се неко одлучио да свој глас повери покрету Двери вероватно има разлог за то,и тај свој став не мора никоме да правда.Двери је једини кандидат на изборима који је јавно истакао став да након избора неће ступати у коалиције са странкама окупљеним око ДС-а,а чак су позвале и друге опозицијоне партије укључујући и СНС да се прикључе том ставу.Наравно да се ни једна странка није одазвала.Зашто неко коме се не свиђа политика Бориса Тадића и Томислава Николића не бе гласао за неку трећу опцију ? А Николићу ако се то не свиђа,и ако сматра да се тиме троше гласови,који по његовом схватању треба њему да припадну,нека позове своје присталице да гласају за Двери.

sve sam blizi odluci da glasam za dveri...

Jesi li proverio?
Nesto mi se opasno cini da ipak nisi:manikir:

Изгледа да од силне параноје и мржње којом си заслепљена ниси видела питање које сам ти поставио,тако да сам остао ускраћен за одговор али се надам да ћу ипак успети да га добијем на поновљено питање.
"Сад још само да објасниш какве везе мој пости и ја имамо са радикалима ? Било би лепо знати по ком критеријуму лепите етикете.Када критичар добија епитет "жути" а када "радикал" ?"

Poslednja izmena:
Изгледа да од силне параноје и мржње којом си заслепљена ниси видела питање које сам ти поставио,тако да сам остао ускраћен за одговор али се надам да ћу ипак успети да га на поновљено питање.
"Сад још само да објасниш какве везе мој пости и ја имамо са радикалима ? Било би лепо знати по ком критеријуму лепите етикете.Када критичар добија епитет "жути" а када "радикал" ?"

Napredni izgubili živce.

Dobro je što idu kod Dinkića na obuku. On je profesor za ladnu glavu i nultu kotu agresivnosti u izražavanju.

Napredni izgubili živce.

Dobro je što idu kod Dinkića na obuku. On je profesor za ladnu glavu i nultu kotu agresivnosti u izražavanju.

Није лако подржавати странку каква је СНС,која ни по једном кључном питању нема став,и која је небројено пута оставиле своје симпатизере на цедилу да бране нешто што ни сами не разумеју,а о чему се ни сам врх странке не изјашњава плашећи се реакције Брисела.Треба имати живце за то.

Није лако подржавати странку каква је СНС, која ни по једном кључном питању нема став и која је небројено пута оставиле своје симпатизере на цедилу да бране нешто што ни сами не разумеју, а о чему се ни сам врх странке не изјашњава плашећи се реакције Брисела. Треба имати живце за то.

Треба, али ако хоћеш да добијеш, мораш нешто и да уложиш.

Мислим који је прави и први договор који је пао?

Први је пао са Ботом, а како је СПС почео да гађа по СНС и ДС, неће у власт са СПС, него хоће УРС и ЛДП поред себе ... Ако погледаш мало боље, ЛДП је почео да даје позитивне коментаре на рачун СНС

Први је пао са Ботом, а како је СПС почео да гађа по СНС и ДС, неће у власт са СПС, него хоће УРС и ЛДП поред себе ... Ако погледаш мало боље, ЛДП је почео да даје позитивне коментаре на рачун СНС

Да није Јоргованке личили би на параду поноса.

За СПС ништа, а ако отвориш окице, видећеш да иде и ЛДП и СПО, тј. ПРЕОКРЕТ

Дакле ... Заокрет, ДС, УРС и Преокрет

Значи СРС и СПС опет у опозицију. Као у стара добра времена. Није ваљда дотле дошло.

Back