Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
evo mog mrsavka marlija, ima 6.5 meseci... voleo bih da cujem misljenje vas iskusnih odgajivaca...

Prilozi

• DSC00786.jpg
    DSC00786.jpg
    69,2 KB · Pregleda: 53
Cao Marko,vec sam pisao o parenju,moja Gitana el Perro Bianco je uparena sa Uranom do Bravura del
Ayar,parenje je bilo dosta zeznuto jer ga je Gitana htela pojesti,nisu se zalepili odnosno ucvorili mada mi zenka deluje da je puna ko brod,ako da Bog da je skotna,bice tu svacega,a danas moj
Eol el Perro Bianco na CAC-u u Bogaticu,CAC i BOB,a sutra ga izlazem u Loznici.

Slavo,moras postaviti psa onako kako se postavlja na izlozbi i slikaj ga sa nekih 2 metra razdaljine,a ne sa 10 metara kao sto si slikao,dosta je daleko pa ti ne moze niko dati pravi komentar,naravno prihvati ovo kao savet sto se slikanja tice,mada mi deluje na slici kao pas jakog kostura,slikaj ga pa se
cujemo,pozzzzz.

Pazi,ne kazem da je 100% skotna,kazem da mi tako deluje,ko zna sta ce biti,a ako mi verujes,slike
ne znam da postavljam,nemam blage veze,Eolove slike koje si video je postavio moj drugar,ako ti nije
problem da mi objasnis kako se postavljaju slike,hvala.

Pozdrav svima, Ja sam Darko (Despotovac) Imam dogo argentino, ima 3 meseca, Boss. Trenutno imam veliki problem sa njim. Od pre dva dana nece da jede i sav se utunjio. Svakog dana ga vodimo kod veterinara, kada dobije infuziju i antibiotike bude hiperaktivan pola sata i vrati se na staro. Ni veterinari neznaju tacno sta mu je. Imao je temperaturu, sada je više nema ali se situacija i dalje ne menja. Veterinari ocekuju da mu svakog dana bude bolje, medjutim ništa se ne dešava. Zanima me da li je neko imao sličan problem i kako ga je rešio.

unapred hvala..

Pozdrav svima, Ja sam Darko (Despotovac) Imam dogo argentino, ima 3 meseca, Boss. Trenutno imam veliki problem sa njim. Od pre dva dana nece da jede i sav se utunjio. Svakog dana ga vodimo kod veterinara, kada dobije infuziju i antibiotike bude hiperaktivan pola sata i vrati se na staro. Ni veterinari neznaju tacno sta mu je. Imao je temperaturu, sada je više nema ali se situacija i dalje ne menja. Veterinari ocekuju da mu svakog dana bude bolje, medjutim ništa se ne dešava. Zanima me da li je neko imao sličan problem i kako ga je rešio.

unapred hvala..

Reci mi da li pas povraca ili ima nagon za povracanjem? Kakva mu je stolica? Da li si uvodio neke promene u smislu hrane? Da li je i kada vakcinisan?

Zamolio bih da mi neko da savet,kupio sam Dogo Argentino zenku staru 5 meseci,danas sam je doveo jako se plasi i kao da je tuzna,ne znam sta da radim stalno bezi od mene:sad2:.
Mislio sam sutra da je okupam,dali je to pametno jer me izbegava,i dali je kasno da je vodim da joj kupiraju usi od 5 meseci,i ovako je uplasena :(
Zamolio bih da mi neko da savet kako da se ponasam sa njom,i dali je uredu da je vodim da joj kupiraju usi.

Nemoj je jos kupati neka se malo opusti.Budi cesce sa njom,mazi je puno dok ne navikne na tebe i daj joj nesto da e zanima sto je nece uplasiti.A za usi nije kasno ne brini samo neka ona navikne na tebe i ukucane i onda je mozes kupirati posto svako uspavljivanje pas dozivljava kao traumu ili stres.
Evo mojih stenaca starih 2 meseca

Zenkice
0buqW9Rdj_NShJLq.jpg

VZc_U5F1FMfDXSdT.jpg

3q_uFfufCxRxslpT.jpg

SH3yToD18mszSyS7.jpg

e_smV5Ma0d7GHo_T.jpg

ZGwkQBSsNvFPv2f4.jpg

pAPHrvt8Pkp52pLR.jpg

BG2OSSarEs4hdhH3.jpg

cowEPJqGzGaJJk0O.jpg

bI2lxiCJifnzFSWD.jpg