Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dobro,aj necu vise da zracim:rumenko:
Samo mi nije bilo jasno,kazes da si imao kucice a dajes mu da jede samo pileca ledja...To je bre pas,kao i svaki drugi..I nema veze sto je dogo,ni jedan odrasli muzjak bilo koje rase se nece razdragano igrati sa drugim muzjacima.
Opusti se,nije Kupid azdaja:lol:Valjda:lol:
I nisam mislila da poredis Arona od 5 meseci i tvoje stene.Ima slika nekoliko stranica unapred kad je bio `maji pas`. I jeste,ne mogu da se porede. A to nije ni poenta ovde;)
Ja bih volela da imam papija kao sto je on. :heart:
Lepo se provedi na moru i okupaj se za nas koji vredno radimo u Beogradu :)

Auuuuu pa ovde svi idu na odmor osim mene i tebe Trojancice nije fer mi moramo da zaradjujemo za te sto troskare neka doci ce i bolja vremena za nas-nadam se idemo mi u novembru u Egipat:super:evo grabim malo vremena dok ova moja muska spavalica drema da se malo druzimo-p4ng zube bi trebalo da promene do 7. meseca ja mislim i da onako lepo porastu ti stalni zato mu sada treba najvise vitamina i minerala nemoj zaboraviti da su minerali jako bitni zato sam ti rekla da mu je pored kafortana jako dobar i kal-d-fos pa cak i vitamin C onaj za ljude slobodno umesas u hranu to im je za imunitet do nekok 9-10 mes ga kljukas time a i pivski kvasac ili stocno riblje brasno je fantasticno a obozavaju ga -zbog ribljeg mirisa i mislim da nema nista zdravije ali se trenutno tesko nalazi-ja znam npr da je moj brat stencima od 3 meseca davao riblje brasno u ishrani kada je pocinjao sa prihranom ali kazem sada ga retko gde ima narocito u BGd-u sto ne mora da znaci da kod vas nema ako uspes da nadjes po jednu kasicicu svaki dan u jedan od obroka!Trojancice kada ces nas posetiti ja sam ove nedelje druga kuci sam u 8h pa posle naravno idemo napolje ajd se organizuj da se vidimo?!

Nase lepe kuce-a Cane da u pravu je mislim da malo preterujes usi su joj fantasticne videces kada ti jos malo poraste sada je sroz nesrazmerna i smesna zans kako su mojoj Beli usi osecene kao slepom misu bezmalo pa se sve to sredilo kad joj se glava malo raskrupnjala sadda i nije toliko smesna sad je ozbiljan pas i iskreno meni su Ayaline usi perfektne-da i nisam vam rekla da mi onaj debil trazi doplatu za papire kaze pas sa pepirima je skuplji izgleda da ce biti BATINA na ivici sam sa zivcima a moj Zekljko ih je vec izgubio ako ne sredimo do vikenda idemo mu u posetu pa neka gleda sta ce pocinjem da sumnjam da leglo nije ni prijavio tako da ako se ispostavi za istinu tuzicu ga kinoloskom savezu-on sebe naziva odgajivacem katastrofa-nego ja mislim da on hoce da se pojede sto nam nije naplatio vise pa sad gleda da izvuce ali ne zan da to radi pogresnim ljudima i ako vec trazi doplatu to je trebalo prvi put da kaze kaze kada sam mu trazila da mi uradi papire

Nije fer,stvarno Oli:lol:
Ne mogu da verujem za tog skota.:evil:Pa sigurno mu sad krivo sto vam nije naplatio vise.Svakakvih ljudi ima... Otkud znam,sto ne vidis sa bratom da proveri to u kinoloskom.
Vis` da su to neki kreteni totalni od ljudi:eek:
Sramota.
Ajde doci cu kad god hoces,ja sam posle 3 slobodna.Mogu cak i danas,ako si raspolozena.

... Nekoliko godina se bavin njima i kada sam cuo za kombinaciju njegovih roditelja nisam hteo da propustim to ni po koju cenu.A opet ni to mora da znaci ali sam bar ocekivao na sta ce stenci da lice.Moras biti teski zaljubljenik u ovu rasu da kazes fanatik i dosta toga da vidis i procitas,da bi izabrao pravo stene.A opet moras imati oko za to jer i pored svega tiga ako nemas oko,zaobilazice te dobri psi.Sto vise stenaca budete pratili i gledali kako se razvijaju tek onda ce te uociti razlike izmedju njih dok su mali.I onda ce te videti da te razlike i jesu velike.Aron npr nije bio najkrupniji u leglu.Posle eliminacije koju sam pravio dok sam ih birao osali smo na dva steneta.Posle dugog razgledanja sam se odlucio za Arona jer je za nijansu imao lepsu glavicu iako je bio sitniji od onog drugog.Imao sam i ja leglo i znam da ovakvih kao sto je Aron nisam imao u leglu..

Narucila sam knjigu o dogosima ali me zanima iz tvog iskustva na sta treba da se obrati paznja kada se bira stene?

Ljude gde ste be:)Evo ja nisam mogao vise da izdrzim bez vas:mrgreen: i morao sam da se vratim ranije.Bas ste se olenjili ja sam ocekivao da sad kad dodjem ima da se nacitam postova kad ono nista:o
Da ste samo videli tu srecu kad me je video Kupid sinoc. Morao je da spava samnom :D
Trojo sinoc me je zvala ova zena od kojih smo ih kupili da mi kaze da ce mi poslati papire tek tamo sredinom septembra ali sam je pitao cisto da mi kaze neke pretke i ona kaze ovako.
Deda sa majcine strane im je alex del grande amigo a sa oceve strane martinez del puerto.
Ako znas nesto o tim psima ti javi.
Ajde dogoerosi aktivirajte se malo:D:bye:

Cek,cek...
Aktiviracemo se uskoro:lol:
Martinez del puerto deseado? Jel na tog psa mislis?
Canetova Lea je imala tog psa u pretcima,po zenskoj liniji.
A za ovog drugog,nemam pojma...

A pustas ga da spava sa tobom:D Jao,kad poraste pa kad krene da te gura..:lol:
Mene su ledja bolela od Pabla,ogroman krevet a on bas mora da se nasloni i da se gura...
Zato,izbacuj kuce iz kreveta dok mozes:mrgreen:

Da trojo na tog doseadoa martineza mislim. A ovog alexa del grande amigo sam nasao danas na netu to je od ovog odgajivaca iz Valjeva valjda, mislim da se covek zove Zoran Filipovic ili tako nesto i kazu da je dobar odgajivac a da je ovaj pas alex bio neki sampion 2004 i da je dao kasnije dve zenke sampionke Kupidove i Benove tetke:).Ajde molim te ako saznas nesto o ovom martinezu ti javi.
Planiram da "boze zdravlja" jos jednog dasu tamo oko nove godine i vec sada sam poceo da se raspitujem. Vecina mi kaze da je Marko Marijanovic najbolji odgajivac kod nas pa me interesuje sta ti mislis o njegovim psima.A i definitivno cu u Leskovac ovih dana pa cu se i tamo malo raspitati.Da li ides u Jagodinu 30.?
Sto se tice spavanja to je bilo samo tad i vise nikad :D
Ti planiras nekog gaucosa za sebe ? Vidis da si i ti super Trojo VELIKI POZ OD MENE I KUPIJA:bye:

Cek,cek...
Aktiviracemo se uskoro:lol:
Martinez del puerto deseado? Jel na tog psa mislis?
Canetova Lea je imala tog psa u pretcima,po zenskoj liniji.
A za ovog drugog,nemam pojma...

Šta sa Makijem? Koliko se sećam, on je dugo bio među najboljim mužijacima kod nas? Onda se pojavio onaj Alberto?

Moj Gizmo se igrao sa Makijem kad je ovaj bio štene. Posle je... Ma znate već, jedan mali i jedan veliki a oba bi da budu gazde.

Mimi znas za Makija(Martineza...) vidim plz neki info o njemu kakav je bio imas li mozda neku slicku njegovu kakav je bio na izlozbama i znas li mozda neke njegove potomke...:hvala: unapred.
Sara komentar neki.... ok aj pisem na pp

Mimi znas za Makija(Martineza...) vidim plz neki info o njemu kakav je bio imas li mozda neku slicku njegovu kakav je bio na izlozbama i znas li mozda neke njegove potomke...:hvala: unapred.
Sara komentar neki.... ok aj pisem na pp

Joj, ne znam ništa od toga. Samo smo se povremeno sretali po šumi ali smo ubrzo morali da počnemo da se izbegavamo jer su i dogosi i mešanci pekinezera prilično temperamentni psi a jasno ti je ko bi izvukao deblji kraj. Inače, veći je problem bila Makijeva mama, Anastasija ili tako nešto, ona je baš bila extra ljuta na Gizma. I nekako nemam utisak da se iz te krvne linije provlači gluvoća, oboje su bili potpuno beli ali sa dobro pigmentisanom kožom. I sećam se da su te momke uvek svi u gradu hvalili kako su savesni odgajivači, svojim psima pružaju maksimum, čak sam čula za više slučajeva da su otišli u nenajavljenu proveru štenaca koje su isprodavali i, pošto im se nije svidelo što su videli, pokupili psa a vratili kintu. Mi zbog nekih dobermandžija i još iz nekih razloga već godinama ne idemu na taj kraj u šetnju mada je super za istrčavanje pasa pa stvarno nisam u toku.

Ok mimi nema veze hvala u svakom slucaju, naso sam jednog lika koji je znao tog psa kaze da ima ogromnu glavu i da je fantastican pas ali da nije siguran da je martinez jos ziv:(
Dobro je sto ste sklonili Gizma od Makija da Maki ne bih izvukao deblji kraj:mrgreen::hahaha::D
A mimi zasto li im se javljaju one crne tackice po telu jedno stene ima jedno ne:???:
Recimo ovi nasi stenci (Kupid i Ben) jedan ima a drugi ne?
:bye:

Back