Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hvala bogu i mi da kazemo da je sve pod kontrolom:)Ima malo proliv ali vet mi kaze da je to normalno kada se cisti od parazita za treci dan ciscenja. Samo malo se gospodin uobrazio samo jede krilca sirova,ledja i junece meso ni da omirise:)Ali nema veze meni je bitno posle svega samo da jede , pa sta mu se svidja neka krka. A i krilca su dobra zar ne?Podrzavamo te tamo na "ishrani"proglasice nas podforum za crne ovce ovog foruma:hahaha:A da i konacno i definitivno ce ostati kllempic:p nista od kupiranja ,tako smo resili i kraj:)

Bas si me obradovao za usice! :D :klap: Samo neka njupa krilca jos koji dan dok mu je stomak osetljiv od terapije i ciscenja. Proglasice... :lol: sta da se radi.. obicno se covek pribojava necega sto ne poznaje a jos ako se vrti reklama na TV-u sa prelepim retriverom i ako vet koji ustvari nije nutricionista kaze da je dehidrat ok.. eee pa mora da je tako. :lol:

Mogu li te zamoliti kada stignes da ispises sastav kafortana? Pozz za maleckog klempu. :)

Da u prethodnom postu o reklamama malkice cinican ali ne na podrugljiv nacin. ;) Inace zavisi kako me citas, zaista trudim se da ne uvredim nikoga i da razumem tudji stav, a i znam da je ishrana bas osetljiva tema i da smo svi zastitnici svojih ljubimaca, i da niko ne voli da cuje da mozda radi nesto kako ne treba ili da bar moze bolje. Mislim da je dobro razmeniti misljenja i argumentovati zasto itd... no nema veze, za tebe preterujem.. za nekoga ne.. idemo dalje. :)

Kada je prvi put odgovorila na moj post ja sam mislio da je Sara najgori forumas na svetu:)ali se kasnije ispostavilo da je ustvari skroz suprotno:mrgreen:Nemam kutiju kod sebe posto smo zajedno uzeli sa Benom pa smo delili ali je kod njih ostala kutija tako da ne znam sastav:( Ni na netu ne mogu nista o kafortanu da pronadjem...

Lele nemoj tako M :mrgreen: Kvaris mi imidz :lol: Pa moji postovi su osmisljeni da kada neko ne zna sta ce od svoje muke i ustane na levu nogu navrati i posveti svoju paznju bas meni misleci da mi je njihovo misljenje bitno. :dash:

Da podsetim.. onako umiljato :lol: tema je o dogosima bre. :)

Tako je tema je o dogosima. Ja sam mnogo zavoleo DA i ozbiljno mislim nesto da ukoliko odgajim Kupida kako treba(uz vase savete):hahaha: za dve godine kupim jos stenadi iz razlicitih linija i da pravim odgajivacnicu:super:

Saro, dobro sam, samo sam se malo smorila kad sam pogledala ukupan broj postova i dnevni prosek, zavrtelo mi se u glavi pa se više i ne sećam koje su cifre u pitanju. :lol: Naravno da se svi radujemo što mali lepotan neše da izgleda "opako" po cenu svih onih peripetija, strašno mi je i da pomislim kako bi mu bilo sa onim groznim kalupima na ušima po ovim vrućinama.

Lele nemoj tako M :mrgreen: Kvaris mi imidz :lol: Pa moji postovi su osmisljeni da kada neko ne zna sta ce od svoje muke i ustane na levu nogu navrati i posveti svoju paznju bas meni misleci da mi je njihovo misljenje bitno. :dash:

Da podsetim.. onako umiljato :lol: tema je o dogosima bre. :)

Sad si vec bezobrazna.
Ali ovo je tema o dogo,tako da je ta tvoja potreba ok.

Inace,ovi psi ne nose kalupe na usima,jer im se usi seku kratko.

p4ng,drago mi je sto ti je kuca bolje:D aj za nas koji to pratimo,naspisi od kojih ti je pasa Kupid.
Inace,svi odgajivaci kazu da prvi pas treba da bude zenka.Mirnije su mnogo,poslusnije,neces imati problema kad porastu sa drugim psima.I najvaznije,ako hoces da se bavis time-mozes da je odvedes kod koga hoces na parenje.
A za sve ostalo,ima vremena...

Trojanka ovi ljudi od kojih sam kupio Kupida su na moru vec mesec dana tako da dok se ne vrate ne mogu ti reci od kojih je pasa Kupid . Vracaju se za 10-ak dana i tada mi salju pedigre pa cu ti onda napisati.A sto se tice odgajivacnice to je daleko jos prvo ovaj melecki da poraste:) A i meni su rekli da je trebalo prvo da kupim zenku...A tvoj paki kako je ,kolko ga cesto vidjas?Znas li mozda koje su najbolje odgajivacnice kod nas, ja sam trenutno ovih dana pun obaveza pa nemam vremena da odem do ovog odgajivaca u LA:(

Ccc! Pa to se prvo gleda:lol:
Nemoj samo da pustis da se to oduzi,insistiraj da ti daju sto pre.

A sto se tice najboljih odgajivacnica,sta znam...Mnogo je nezahvalno govoriti o tome...
Ja mogu da ti kazem kojeg psa-iz koje odgajivacnice i od kojih pasa bih uzela.Ipak,nije dovoljno samo to.Treba imati i srece.Taj papir ti ne garantuje nista 100%.

Eto,vidis moj Paki...On je prelep pas,sve sto treba da ima-on ima.Ima dobre zube,lepu glavu,ogroman je pas( bio je najveci u leglu,ubedljivo),ledja,zadnji stavovi,linija,pigmenti oko ociju,duzina repa,nikad nije imao probelma sa dlakom...Sve,sve... ( sad da ne ispadne da je savrsen-imace malo viseca usta i karater mu je malo tezi za obuzdavanje :lol:)
Ali sta vredi kad se dogodio taj nesrecni slucaj da je gluv.

Moj prijatelj ima psa iz te odgajivacnice u LA.. Isla sam da ga vidim pre neki dan i uhvatila me tuga. Ima nenormalnih problema sa dlakom,alergijom.Sav je crven,prima stalno injekcije,opala mu je dlaka sa glave. Uvek je bio sitan,moj Pablo je bio dzin naspram njega.Sad je porastao,ali mu zadnje noge nisu dobre.Uopste.

I sta sad treba da kazemo da ta odgajivacnica ne valja?Nikako to ne moze da se kaze.

Prvo sto znam kako je on kupio psa-preko telefona,nije ni otisao da ga vidi.I ovaj mali je bio poslednji u leglu. A taj razlog sigurno nije zato sto je bio najbolji najskuplji stenac,pa je ostao poslednji( prica koju je `progutao` moj prijatelj).
Drugo kad ga je dobio hranio ga je jeftinom hranom,mali je imao proliv stalno,mozda mu je i od te hrane krenula alergija. Davao mu je nenormalno AD kapi,kafortan nista.I tu pricu je `progutao` od veterinara. Da je Pedigre hrana najbolja,da mu to daje,i da je bolja sarena hrana.
Posle je zvao da me pita sta i kako,kad je poceo da lupa glavu sta mu je sa psom.

Hocu da ti kazem da uzimas sa rezervom svakojake savete,pola toga sto cujes cu obicne gluposti.

I da,ta odgajivacnica u LA je dobra,imaju gomilu pasa i iz njihove odgajivacnice su izasli odlicni primerci.
Ali ne zavisi sve od njih,mnogo toga zavisi od tebe.

Back