Ccc! Pa to se prvo gleda

Nemoj samo da pustis da se to oduzi,insistiraj da ti daju sto pre.
A sto se tice najboljih odgajivacnica,sta znam...Mnogo je nezahvalno govoriti o tome...
Ja mogu da ti kazem kojeg psa-iz koje odgajivacnice i od kojih pasa bih uzela.Ipak,nije dovoljno samo to.Treba imati i srece.Taj papir ti ne garantuje nista 100%.
Eto,vidis moj Paki...On je prelep pas,sve sto treba da ima-on ima.Ima dobre zube,lepu glavu,ogroman je pas( bio je najveci u leglu,ubedljivo),ledja,zadnji stavovi,linija,pigmenti oko ociju,duzina repa,nikad nije imao probelma sa dlakom...Sve,sve... ( sad da ne ispadne da je savrsen-imace malo viseca usta i karater mu je malo tezi za obuzdavanje

)
Ali sta vredi kad se dogodio taj nesrecni slucaj da je gluv.
Moj prijatelj ima psa iz te odgajivacnice u LA.. Isla sam da ga vidim pre neki dan i uhvatila me tuga. Ima nenormalnih problema sa dlakom,alergijom.Sav je crven,prima stalno injekcije,opala mu je dlaka sa glave. Uvek je bio sitan,moj Pablo je bio dzin naspram njega.Sad je porastao,ali mu zadnje noge nisu dobre.Uopste.
I sta sad treba da kazemo da ta odgajivacnica ne valja?Nikako to ne moze da se kaze.
Prvo sto znam kako je on kupio psa-preko telefona,nije ni otisao da ga vidi.I ovaj mali je bio poslednji u leglu. A taj razlog sigurno nije zato sto je bio najbolji najskuplji stenac,pa je ostao poslednji( prica koju je `progutao` moj prijatelj).
Drugo kad ga je dobio hranio ga je jeftinom hranom,mali je imao proliv stalno,mozda mu je i od te hrane krenula alergija. Davao mu je nenormalno AD kapi,kafortan nista.I tu pricu je `progutao` od veterinara. Da je Pedigre hrana najbolja,da mu to daje,i da je bolja sarena hrana.
Posle je zvao da me pita sta i kako,kad je poceo da lupa glavu sta mu je sa psom.
Hocu da ti kazem da uzimas sa rezervom svakojake savete,pola toga sto cujes cu obicne gluposti.
I da,ta odgajivacnica u LA je dobra,imaju gomilu pasa i iz njihove odgajivacnice su izasli odlicni primerci.
Ali ne zavisi sve od njih,mnogo toga zavisi od tebe.