Samo pitaj

Da, kada budete poceli sa trcanjem izbegavaj asfalt, steti im zglobovima kao i nama uostalom. Setnje lagane sada, a i ne moras ga setati do devetog jer samo sto nije.. a posle revakcine je siguran. Pre kondicije koncentrisi se na socijalizaciju, poslusnost i osnovnu dresuru.. imate jos dugo godina za trcanje.

Tako isto dobra ishrana mu je vazna, da se ga pripremis da bude u dobroj formi i da se ravnomerno razvija. Imas odlicnog psa ali koliko ulozis u njega toliko ces dobiti u smislu njegove dugovecnosti i zdravlja. Za sada ga hrani pilecim ledjima ili bolje krilima, najlakse je za varenje narocito posle dehidrata, nemoj mu davati mleveno meso, poslacu ti pp zasto itd. Videla sam da je Ben malo veci od Kupida, sto je mozda genetska predispozicija ali i ne mora da znaci, sto mozda i nije tako dobro. Daces mi samo par dana za info o ishrani, imam dosta obaveza do srede.
Kazes kapira komande vec

Dogosi su izrazito pametni psi i uzivaju u dresuri, i videces da mu je i najmanje prekoravanje dovoljno. Ja sam se odusevila koliko brzo je ona prihvatila neke stvari, ne treba vise nego da sapnem "mesto" i ide odmah.
O parazitima ne znam nista, ali ima tema "pitajte veterinara", postavi tu sta te zanima i kako paraziti uticu na pse. Ima forumasa koji znaju dosta o tome.
@Oli
Obukla sam joj gacice..

Nista smesnije nisam videla Oli.

Bilo mi je zao, i odustala sam. Nema veze, procice i to teranje.