Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa nema na cemu, ako si prelistala celu temu, videces da smo se medju prvima i ukljucile........
Elem ova nasa princeza i njen vlasnik idu cesto u vikendicu par sati puta od BG i pored ima suma sa sve divljim zecovima i sl!!!! Ona ode u toku dana i nema je po dva tri sata, i onda se vrati sa jezicinom do poda, jurila zeceve!!!!!!!Hehehehehe a samo da vidis koliko brza moze da bude, ja se prenerazila kao raketa je!!!!!

Pa nema na cemu, ako si prelistala celu temu, videces da smo se medju prvima i ukljucile........
Elem ova nasa princeza i njen vlasnik idu cesto u vikendicu par sati puta od BG i pored ima suma sa sve divljim zecovima i sl!!!! Ona ode u toku dana i nema je po dva tri sata, i onda se vrati sa jezicinom do poda, jurila zeceve!!!!!!!Hehehehehe a samo da vidis koliko brza moze da bude, ja se prenerazila kao raketa je!!!!!

:lol: Znam koliko su brzi. Usred cesljanja, onjusi macku, ja cesljam vazduh jer nje - nema. :lol:

Nema nista bolje za Dogoe nego da se "izgube" na par sati u divljini.

Koliko sam shvatila vi ste u Bg, ako gresim ne zameri. Posle uskrsnjih praznika, mogli bismo da ih upoznamo. Bilo bi lepo da se Don, Bela, Pablo, Gizmo, i Sara izigraju na Divcibarama.

De ste ljudi:)
Ajde malo da razveselimo temu,ako se moze...
Sad bih postavila slike,nego nemam kabal:-(
Da vidite `tihog ubicu` kako se izlezava i mazi. Kad god neko zvoni na vrata,evo ga strcava dole i ceka da ga maze. Sedne,digne glavu i zabaci usi pozadi:lol:
Kazem ja `alo bre,pas cuvar,oces ti da lajes nekad`?:lol:
A da vidite sto ima drugaricu,lutalicu u ulici. Moram da ih slikam kad se igraju, Na sred ulice se bacaju na zemlju,nema sanse da ih sklonis.
Porastao je,ali je sadu bas smesnoj fazi kad dziglja. Pa mu dugacke noge,on sav izduzen. Mnogo je smesan.
Kad dodje Olina i moja zajednicka drugarica,odmah se zeza kako mu je devojka veca od njega.:lol:
Aj sutra postavljam slike,da se malo smejemo.
:)

:D:D:D:D Tihi ubica ti je preeesladak, i bas dziglja lepo :D

Jeste li resili stvar sa krpeljima? Sve je uredu nadam se.

Idem jos malo kod Sare pa cu je fotkati, postavicu par slikica kad se vratim. ;)

Ne znam zašto ali baš mi nekako tužno deluje. Joj, ljudi, prosto vam zavidim, vi svi lepo možete da se družite i u RL, meni ste predaleko. Ništa, izigrajte se i za nas, moj matorko se ionako brzo smori od jačih pasa a najmanji je u nabrojanoj ekipi. Mada sam skoro sigurna da bi se makar sa Dodom lepo složio, iz nekog razloga se uvek lepo igrao sa labovima.

Upravu si. Bila je takva celi dan. :-( Kazem ti, moze imati 10km2 sume u izobilju ako nema ko da je pomazi i pazi. A ne znaju sa psima. Ne krivim ih jer znam da im je draga ali nekim ljudima je jednostavno amputiran bilo kakav osecaj za ljubav prema zivotinjama.. pa i ljudima u njihovom slucaju. Dobri su ljudi, ali po tom pitanju veoma cudni.

Dogovoricemo se mimi, pre 15 Maja ne mogu nigde, a posle do 1 Juna imam goste, bice dovoljno vremena da se organizujemo.. sa Gizmom obavezno bar jedanput. :) :) Sara obozava male kuce, cuvace ga sigurno. ;)

Ma i Gizmo obožava velike kuje ali smo ipak malo predaleko, mi smo u Kraljevu. Te 4 godine koje sam provela u BG mi je svakog dana nedostajao, čak više od roditelja ako smem da budem iskrena. Ali ako nas ikad put zajedno nanese u tom pravcu, javljamo se obavezno. Puno je vas koje bih volela da upoznam i u RL, kao i te neke kuce (znam da bi za mace bilo malo teže) za koje čak imam utisak kao da ih znam.

Heeeeeeeeeeejjjjjjjjjj evo me stigla iz Cacka puna utisaka i lepog provoda a Beli je to inace bio prvi odlazak za Cacak tako da je na livadi bilo zivelaaaaaaaaaa slobodaaaaa!E sad sledece sto sledi je da vas zatrpam slikama nego ne znam odakle da pocnem pa cu malo podeliti i u temu o psima i decom pa pogledajte i tamo neke slikice! Super nam je bilo-Ciara je preslatka devojcica Pablo-zna se dasa i po a moja Belka pogledajte-moja lutka!!!Pogledajte prilog 36311

Moram da se pohvalim da smo prebrodili prvi"buc" ove godine-devojka se za 1.maj bucnula u Dunav-fantastican prizor a ja sam bila kao malo dete presrecna sto moje kuce pliva a ne samo to nego se mrtva ladna i lepo polagano ispiski u plicak:shock: stvarno mi je zao sto nisam zabelezila taj trenutak sto je jako cudno za mene s obzirom da sve zabelezim ali bice jos prilika!!!:lol::lol::lol:

Bravo za nasu Belu! :) :) Kako joj se svidelo? Sledeci put je obavezno fotkaj da je vidimo kako se brcka. :D

Mi smo se maratonski setale pre par dana, njuskala je, trckala, valjala se u prasini, malo pasla travu i mirisala cvece :lol: Isle smo gde je prohodno i gde nije.. Vratile smo se izmorene obe. :)

Joj kako je lepa!!!Belki se naravno svidelo trckarala je po plicaku odusevljena-a Mimi sto ne valja da se kupaju mnogo,zbog dlake ili mozda sto su osetljivi na nazebe?Jer primetila sam kod Belle da kad je okupam voli da se umota u cebe i da tako spava dok se ne osusi skroz?!I znam,doduse da dok su mali kada se okupaju ne treba ih izvoditi posle toga ali racunam sada je toplo napolju i trci pa se zagreje!

Sarina njuska mi dosta lici na Belinu nekao su im izduzene malo nisu one kao kockaste,ako znas na sta mislim! i mam utisak da ce i ova moja biti ista takva.Nego nije mi jasno zasto su mi Beli malo crvene oci okolo moracu da je vodim do veterinara ili je to mozda sto je bas albino mada se bojim da nije neka alergija?!

Back