Доџ сити

• Začetnik teme Začetnik teme _011_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
koliko ja znam ujeo je samo devojcicu koja ga je polila vodom i on je legao na zemlju valjda od straha,pa ga je ona uhvatila za dlaku i povukla na gore,da bi ustao i on je ujeo(htela je da ga okupa) ta mala isto ima retrivera.
tako sam bar ja procitala

pa nije T.
ujeo je prije toga i djecaka koji ga je mazio
izgleda da je pas psihicki nestabilan ili je bolest
izazvala promjene u ponasanju...:(

Па зато што је тема о керовима отвори о људима па ћемо о њима

А овде си тако одвалила да је смешно и причати

Nisam ja odvalila nego ti izgleda imas problem sa povezivanjem stvari.

Sto se tice mesta gde je dozvoljeno i gde nije setanje pasa, ja po uredjenim travnatim povrsinama u centru vidim table da je zabranjeno. Sto valjda automatski znaci da je na mestima gde nema table, dozvoljeno:think: Mislim, po nekoj logici stvari... Kao sto je parkiranje dozvoljeno tamo gde nema znaka da nije.

И тако, док градска власт за доџове прави комфорне азиле, људи живе на улици. :rtfm:

2qsb5mb.jpg

Вечерас у центру Београда - улица Краља Петра

Poslednja izmena:
И тако, док градса власт за доџове праве комфорне азиле, људи живе на улици. :rtfm:

2qsb5mb.jpg

Вечерас у центру Београда - улица Краља Петра

ma kakvi azili bre...
pa to bi trebao da bude poslednji prioritet drzave.....dok drzava nije u stanju da izgradi dovoljan broj vrtica za decu...obnovi skola...napravi starackih domova...poboljsa socijalna davanja...itd.. kakvi azili....kome se utvrdi da mu kucni ljubimac seta bez povodca i adekvatne zastite slobodno po gradu odrati od kazne...ostale slobodne zivotinje pobiti...a ko se buni...nek preuzme lutalice i stara se licno o njima...pa nek hrani dzukele umesto da gaji decu....o cemu mi raspravljamo.....izginuse toliki ljudi u poslednjim ratovima i nikom nista...a sad da dozvolimo da se deca ne mogu igrati u miru po parkovima...a gradjani setati ulicama...za svako ujedanje ...treba tuziti grad---angazovati nekog jakog advokata odrati grad od nadoknade stete....i da vidis kako ce bratija da rese problem...

ma kakvi azili bre...
pa to bi trebao da bude poslednji prioritet drzave.....dok drzava nije u stanju da izgradi dovoljan broj vrtica za decu...obnovi skola...napravi starackih domova...poboljsa socijalna davanja...itd.. kakvi azili....kome se utvrdi da mu kucni ljubimac seta bez povodca i adekvatne zastite slobodno po gradu odrati od kazne...ostale slobodne zivotinje pobiti...a ko se buni...nek preuzme lutalice i stara se licno o njima...pa nek hrani dzukele umesto da gaji decu....o cemu mi raspravljamo.....izginuse toliki ljudi u poslednjim ratovima i nikom nista...a sad da dozvolimo da se deca ne mogu igrati u miru po parkovima...a gradjani setati ulicama...za svako ujedanje ...treba tuziti grad---angazovati nekog jakog advokata odrati grad od nadoknade stete....i da vidis kako ce bratija da rese problem...
:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Možda sam mislio i na tebe:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Zna se šta je dobro vaspitan pas,ali pas bez svake kontrole je džukela:neutral:Ovih dana svi samo plaču,prvo onaj monomax,sad ti.Što se tiče drukanja,to ti ne bi bilo prvi put:hahaha::per:Balkanski špijun ti je omiljeno štivo:D

nece biti ni posljednji
posto se protiv stetocina treba boriti svim sredstvima...a ti....sa svim
svojim klonovima spadas upravo u tu kategoriju? :mrgreen:

Back