Доџ сити

• Začetnik teme Začetnik teme _011_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ja napisah da je ne pustam nikada tamo gde su deca,vec u drugom delu.
Ne zelim uopste ni da neko pomisli u parku da moj pas predstavlja opasnost,zato i nisam blizu "guzve"
i ne zelim da psa koji je mesanac setera koji je lovacki pas,drzim vezanog,da ne moze da se istrci.Da je namcor i agresivac,ne bi nikada bila odvezana.Ne moras da brines

Јел дозвољено да се ту кер пушта са поводца?
Ако јесте ок ,ако није крива си

И немам ја намеру да размишљам да ли је он агресиван или не,
уопште ме не интересује његов карактер
и најмирнији пас понекада насрне зато постоје места где је дозвољено да пустиш кера а ја ту нећу водити дете
закон је закон

koliko ja znam ujeo je samo devojcicu koja ga je polila vodom i on je legao na zemlju valjda od straha,pa ga je ona uhvatila za dlaku i povukla na gore,da bi ustao i on je ujeo(htela je da ga okupa) ta mala isto ima retrivera.
tako sam bar ja procitala
Taj slučaj je čist,mada i tu postoji ''preterana upotreba sile'' od strane psa,ali veliki broj slučajeva je napad bez ikakvog povoda...Naravno,kad dobije cokulom u glavu beži ka tica pod nebesa:mrgreen:

pa decko,nema ni kesa za skupljanje pseceg izmeta
a to mora da ima,a nisu stavili
ali meni ne smeta ja ionako nosim svoje kese

Видиш сада лицемерно пребацујеш на нешто друго и бежиш од теме
Вежи кера и води га ди је дозвољено да га пустиш баш бих волео да видим како би се провела у земљама које славиш као оне које штите оправа животиња да пустиш џукса на месту где то дозвољено није

Ја да ти купујем кесе за ***** од твог кера?

sta pricas ti ? :eek:
:lol::dash:

i nisi mi odgovorio gde JESTE dozvoljeno....gde ima bilo kakva tabla,osim onih tabli da nije dozvoljeno,a tih tabli ima skoro svuda
dakle,zelim da znam gde smem da setam psa
romi pustaju konje da idu sami bez nadzora po ulici i nikom nista,a ja nigde u beogradu ne smem da setam psa
dakle?

sta pricas ti ? :eek:
:lol::dash:

i nisi mi odgovorio gde JESTE dozvoljeno....gde ima bilo kakva tabla,osim onih tabli da nije dozvoljeno,a tih tabli ima skoro svuda
dakle,zelim da znam gde smem da setam psa
romi pustaju konje da idu sami bez nadzora po ulici i nikom nista,a ja nigde u beogradu ne smem da setam psa
dakle?

Распитај се то је твој а не мој проблем и опет мењаш тему

Ја да ти купујем кесе за ***** од твог кера?
Ćut bre tu,ima da uapse
angry-liberal-bumper-sticker.jpg

menjam temu?
pa ti si taj koji non stop drnda o tome kako tu i tamo nije dozvoljeno,bla bla...ja onda samo pitam gde jeste...misim,posto si rekao da si najpametniji,pa sam mislila da znas odgovor na moje pitanje

:bye:

menjam temu?
pa ti si taj koji non stop drnda o tome kako tu i tamo nije dozvoljeno,bla bla...ja onda samo pitam gde jeste...misim,posto si rekao da si najpametniji,pa sam mislila da znas odgovor na moje pitanje

:bye:

Али ме то не интересује кад будем хтео да доведем керу ја ћу се распитати где смем да је пустим са ланца(мењање теме је оно о коњима и ромима)

Mile, tebi baš frka od pasa? :D

не није али је постао безобразлик да тамо где се шетају деца доводе кере и пусте их да трче а када им скренеш пажњу они кажеду "па неће кера она је мирна" а када та кера угризе неко дете онда ником ништа јелте молићу лепо.
Е па није то уреду,ред се зна кере на ланац а децу у парк
А сада што газде од кера мрзи да протегну ноге и одведу кере тамо ди нема дец то је опет ,молићу фино ,њиов проблем,јер кад доведу кере тамо де су моја деца ја лепо истамбурам газду и отерам керу

Zanimljivo je da veliki strah od pasa i animozitet prema njima ima određena grupa ljudi koja takođe voli da se mota po parkovima gde ima dece: pedofili. :think:

И те болеснике треба таманити само теже их је их препознати него ове не савесне керовође

пс ситна глупа и танка провокација

Back